Spise i Valencia

Restauranter Valencia

Det å finne ut hvor du skal spise i Valencia er ikke et problem, da det er mange svært gode restauranter i Valencia regionen og utvalget er stort uansett hvilken type mat du liker. Middelhavs diett er dominerende på kjøkkenet, og regionen er rik på ris og friske grønnsaker samt fiskebestander fra kysten.

Valencia er stolte over en Spanias nasjonalretter og mest kjente matrett, paella. Navnet paella er valentiansk for stekepanne, og forteller litt om hvordan denne retten tilberedes. Paella er laget med ris og lokale produkter som ferske grønnsaker, fjærkre eller kanin, det finnes også mer moderne versjoner som er laget med sjømat. Kjøkkenet har blitt et sterkt punkt i Valencia – japansk, italiensk, andalusisk, Tradisjonell Tapas, Vegetarisk, meksikansk og ny designer mat kan oppleves i denne flotte storbyen.

Framveksten av kvalitets restauranter i Valencia har også skapt mange kjente kokker som Quique Dacosta, Jorge Breton, Alejandro del Toro eller Quique Barella. Restauranter som El Poblet eller Vertical er for mange kjente, men også nye initiativer som Bar Tonyina, Mar d’Avellanes eller restaurantene på de 5-stjerners hotellene i byen, gir deg noen gode grunner til å besøke Valencia.

Er du ute etter en spesiell restaurant for en feiring? Skal du ut med venner? Har du lyst til å prøve noe vegetarisk? I denne delen har vi tatt for oss de beste restaurantene i Valencia etter type mat og anledning. Se også etter gode restauranter i Valencia i Michelin Guiden

Romantiske restauranter i Valencia

Romantiske restauranter i Valencia
Valencia er en veldig romantisk by full av sjarmerende gater, og er den perfekte byen for kjærlighet og rommanse. Her har vi samlet de mest romantiske og intime restauranter i Valencia.

El Submarino.
Adresse: Eduardo Primo Yufera, 1B, Valencia.
Nettside: www.oceanografic.org/restaurante-submarino
En opplevelse utenom det vanlige. Perfekt sted å overraske partneren din.

Bajo Flores.
Adresse: Calle del Pastor Rafael Tramoyeres, 5, Valencia.
Nettside: bajoflores.es
I Bajo Flores kan du prøve pizza stekt i steinovn. For en snack kan du også ta med deilige bakt provolone ost og kylling karbonader. Crepe karamell fortjener også å bli testet.

Komori.
Adresse: Calle del General Gil Dolz 14, Valencia.
Nettside: restaurantekomori.com
Hvis partneren din er lidenskapelig til japansk mat, ikke nøl med å besøke Komori på Westin Hotel Valencia.

La Lambrusqueria.
Adresse: Calle del Comte d’Altea 31, Valencia.
Nettside: lambrusqueria.com
På Lambrusqueria i Valencia vil du nyte selskapet av partneren din mens du nyter hver og en av de deilige rettene som tilbys. Vinlisten er imponerende.

Vertical.
Adresse: Calle Luis García Berlanga 19, Valencia.
Nettside: www.restaurantevertical.com
Restauranten Vertical har en Michelin-stjerne. Maten har topp kvalitet og lages av naturlige matvarer og vil gjøre ditt besøk til Restaurant Vertical i Valencia en unik opplevelse.

 Restauranter på stranden i Valencia

Restauranter i Valencia
Gå til lunsj eller middag i sommer til en av restaurantene på stranden i Valencia kan være det beste alternativet for å koble av fra den stressende byen og nyte en avslappende dag, for eksempel, en paella i Valencia kysten. Vi tilbyr deg restauranter å nyte den beste maten på Middelhavet.

La Perla de Javea.
Adresse: Playa del Arenal, Avenida de la Libertad 21, 03730 Javea
Nettside: www.laperladejavea.com
Beskrivelse: I restaurant La Perla de Javea kan du oppleve et dusin av ris retter som spenner fra søt hummer til den tradisjonelle paella. La Perla de Javea har egne retter for barn, slik at du kan tilbringe en hyggelig tid med hele familien.

Arroceria I’Estibador.
Adresse: Paseo de la Dehesa n ° 3, Modulo del Barco de Estibadores, 46012 El Saler, Valencia
Nettside: www.lestibador.es
Beskrivelse: I Arroceria l’Estibador i Valencia er det perfekte stedet for enhver feiring. Restauranten tilbyr et rikt utvalg tradisjonelle matretter fra Valencias.

La Pepica.
Adresse: Avenida Neptuno nº 6, 46011 Valencia.
Nettside: www.lapepica.com
Beskrielse: Restaurante La Pepica i Valenica er kjent for å ha severt mange kjendiser. Blant annet Kong Filip VI, Don Juan Carlos og dronning Sofia, Antonio Banderas og Melanie Griffith. En restaurant med historie som fortjener et besøk.

Marina Beach Club.
Adresse: Calle Marina Real Juan Carlos I, s / n. 46011, Valencia (Valencia).
Nettside: marinabeachclub.com
Beskrivelse: Restaurant Marina kombinerer moderne, innovativ og nyskapende tradisjonell middelhavsmat.

Arroceria Duna.
Adesse: Paseo Pintor Francisco Lozano Modulo 3 s / n, 46012 El Saler (Valencia)
Nettside: www.arroceriaduna.es
Beskrivelse: I Arrocería Duna kan du nyte en deilig middag under måneskinn, i en chill out atmosfære med stearinlys, perfekt for sommer eller vinterdag i Valencia.
 

Tapasbarer og restauranter i Valencia

Tapas i Valencia
Tapas er blitt en av sine tegn på identitet i Spania. Det er veldig vanlig at folk går ut for å spise i barer eller restauranter basert på “snack” med en god øl eller vin i hånden. Oppdag de beste stedene å gå for Tapas i Valencia.

Rus de Ruzafa.
Adresse: Calle Sueca 35, Valencia
Beskrivelse: Dette er en spesiell plass i Ruzafa. Menyen består av tapas, smørbrød, hamburgere, salater, pitabrød og desserter.

Tanto Monta
Adresse: Calle del Poeta Artola 19, Valencia
Beskrivelse: En av de beste tapas steder i Valencia. Restauranten bemerkes for kvaliteten på sine tapas eller kebab.

El Almacen.
Adresse: Calle Sueca 41, Valencia
Nettside: www.elalmacenncr.com
Beskrivelse: Kalde tapas, varme tapas, toasts, hamburgere og søt tapas er de viktigste retter i denne sjarmerende restaurant i Valencia.

Lotelito
Adresse: Calle de las Barcas 13, Valencia
Nettside: www.lotelitovalencia.com
Beskrivelse: Lotelito er det ideelle stedet for å smake tapas og middelhavsmat til en pris som passer til ethvert budsjett.

Casa Montaña
Adresse: Calle José Benlliure 69, El Cabanyal, Valencia
Nettside: www.emilianobodega.com
Beskrivelse: Casa Montaña er en vingård der kvaliteten på sine tapas og middelhavsmat er kjent over hele Valencia.
 

Vegetariske restauranter i Valencia

Vegetarrestauranter i Valencia
Hvis du vil ha lunsj eller middag på en vegetarrestaurantene i Valencia, her er noen av stedene du kan besøke.

Copenhagen
Adresse: Calle Literato Azorin 8, Valencia
Nettside: grupocopenhagen.com
Beskrivelse: Denne vegetariske restauranten er svært kjent i nabolaget Ruzafa og det er ikke rart. Menyen betår av mer enn 30 retter inkludert forretter, hovedrett, og desserter som imponere selv den mest kresne.

Ana Eva
Adresse: Calle Turia 49, Valencia
Nettside: www.restauranteanaeva.es
Beskrivelse: Restaurant Ana Eva har en lunsjmeny, en egen meny for veganere, en annen for cøliakere, og spesielle menyer for grupper. Her servers kvalitet vegetarisk mat tilberedt med økologiske sesongprodukter.

Kimpira
Adresse: Calle Convento San Francisco 5, Valencia
Nettside: kimpira.es
Beskrivelse: Økologisk og naturlig mat; helse, gourmet, original, edgy, næringsrik og moro forenes. Hvis du liker å spise 100% sunt, er dette din plass.

La Lluna
Adresse: Calle San Ramón, 23 Valencia
Nettside: www.restaurantelalluna.es
Beskrivelse: Vegetarisk restaurant i Valencia kjent sin vegetabilske lasagna, fylt aubergine og kroketter.

La Tastoalletes
Adresse: Calle Salvador Giner 6, Valencia
Nettside: www.latastaolletes.com
Beskrivelse: For mange er det en av de beste vegetariske restauranter i Valencia. Den er karakteristisk for byen Valencia for sin ferske mat, hjemmelaget smak og mettende retter.

Gourmet Burger Restauranter i Valencia

Restauranter i Valencia
Hamburger oppfatning har endret seg de siste årene i Valencia. Åpningen av nye hamburger restauranter i Valencia beveger seg bort fra fast food, for å begynne å bli forstått som gourmet mat, laget med de beste råvarer og god presentasjon.

Belmondo
Adresse: Calle Ciscar 51, 46005 Valencia
Facebook: www.facebook.com/belmondo.restaurante.valencia
Beskrivelse: Meny med mer enn 10 varianter av burgere den ene mer spektakulær enn den andre. Canyonero burger med ekstra cheddar ost, bacon, tempura løkringer og hjemmelaget grillsaus er en av de mest appetittvekkende.

Black Turtle
Adresse: Plaza Xuquer nº7 Valencia, Calle Sueca nº51 (Ruzafa-Valencia) y Paseo Alameda nº46, Valencia
Nettside: theblackturtle.es
Beskrivelse: Tre restauranter i Valencia. Tilbyr alle typer burgere, fra den mest tradisjonelle til de mest innovative med mango, jordbær, hvete tortilla eller hjemmelaget bourbon saus. En annerledes, men god idé som smaker helt fantastisk.

Berny Burger
Adresse: Carrer dels valencianere nº 4 (Valencia)
Nettside: bernysburger.wordpress.com
Beskrivelse: Berny Burger er en burger for alle, det er et koselig sted hvor du føler du er i din egen stue. Du kan nyte en drink på sofaen mens du leser en bok i biblioteket i restauranten.

Mediterranea de Hamburguesas
Adresse: Calle Sueca 45, Calle San Fernando 22, 46001 Valencia
Nettside: www.facebook.com/mediterraneadehamburguesasvalencia
Beskrivelse: To restauranter i Valencia. Her serveres burgerene med deilig poteter, og det finnes en rekke ingredienser og kjøtt for en hver smak. Både lokale og rettene har en unik og elegant presentasjon.
 

Japanske restauranter i Valencia

Japanske restauranter i Valencia
I Valencia kommer det flere og flere japanske restauranter som oppfyller forventningene til mat elskere. Nedenfor foreslår vi de beste japanske restauranter i Valencia.

Sushi og Tapas
Adresse: Calle de Salamanca nº 10, Valencia
Nettside: www.sushitapasvalencia.es
Beskrivelse: Denne japanske restauranten presenterer en variert meny med maki, tempura, ris, pasta temaki, hesomaki, og shashimi. En behagelig og rolig restaurant med rimelig god service og man får mye mat for pengene.

Tastem
Adresse: Calle de Ernesto Ferrer 14, Valencia
Nettside: tastemvalencia.es
Beskrivelse: For mange er det en av de beste japanske restauranter i Valencia. Tastem skiller seg ut for de ulike produktene og kvaliteten på dem. Ikke alltid det billigste valget, men det er verdt det.

Tora
Adresse: Calle Pedro III el Grande 13, Valencia
Nettside: www.toravalencia.com
Beskrivelse: Tora gi betydelige retter fra japansk kultur. Dette er en meget travel restaurant, og det er lurt å bestille bord på forhånd.

Nozomi Sushi Bar
Adresse: Calle Pedro III el Grande 11, Valencia
Nettside: www.facebook.com/NozomiSushiBar
Beskrivelse: Umulig å ikke bli fristet til å smake de nydeligste retter full av farger og teksturer.

AoYama
Adresse: Calle de Joaquín Costa 3, Valencia
Nettside: www.restauranteaoyama.es
Beskrivelse: AoYama japansk restaurant er kjent for en god orientalsk innredning, god service og best av alt, de har en buffet à la carte av fremragende kvalitet.
 

Italienske restauranter i Valencia

Italiensk mat i Valencia
Italiensk mat er en av de mest kjente i verden. Valencia har et bredt utvalg av italienske restauranter med alle typer spesialiteter av italiensk mat. I byen kan vi finne alt fra tradisjonelle vertshus til de mest moderne og banebrytende restauranter.

Al Pomodoro
Adresse: Calle del Mar 22, Valencia
Nettside: restaurantealpomodoro.com
Beskrivelse: Den italienske restauranten Al Pomodoro er en ekte italiensk og lokal restaurant som serverer Italiensk mat i Tapas stil. Restauranten tilbyr en meny med glutenfrie produkter og barnemenyer. De har omfattende og svært personlig meny med forretter og pizza.

Idon
Adresse: Calle Burrina 37, Valencia
Nettside: www.pizzeriaidon.com
Beskrivelse: Den Italienske restauranten Idon i Valencia har et pluss: all maten er laget med lokale råvarer fra Napoli. Restaurant har tradisjonell ovn og en Pizza ekspert. Du har aldri smakt en pizza margarita så deilig som dette! Tradisjonelle italienske retter med smaken av Napoli i Valencia.

La Nicoletta
Adresse: Calle de la Paz 33, Valencia
Nettside: lanicoletta.es
Beskrivelse: I den italienske restauranten La Nicoletta blir all maten laget fra bunnen av, dette inkluderer alle desserter også. De har også et sjarmerende lokale hvor du kan nyte et fantastisk måltid i byen Valencia.

La Pappardella
Adresse: Calle Bordadores 5, Valencia
Nettside: www.restaurantelapappardella.com
Beskrivelse: I denne italienske restauranten får du alle typer Italienske spesialiteter, fra et snev av vodka i sausen, til et snev av rød karri eller noen tørre frukter etter italienske tradisjoner. Restauranten har en vakker vintage innredning i sentrum av Valencia.

Tinto Fino Ultramarino
Adresse: Calle Corregería 38, Valencia
Nettside: www.tintofinoultramarino.com
Beskrivelse: Restaurant Tinto Fino Ultramarino har tapas og vin som vil overraske deg. I utarbeidelse av sine retter brukes bare genuint italienske ingredienser. En av de mest innovative italienske kjøkken i Valencia.

Meksikanske restauranter i Valencia

Meksikansk mat i Valencia
Meksikansk mat er verdsatt høyt av mange mennesker i Valencia. Enten du vil ha en god lunsj eller middag på en restaurant i ekte meksikansk stil. Nedenfor viser vi deg de beste meksikanske restaurantene i Valencia.

Beer & Burros
Adresse: Calle de Poeta Artola 19, Valencia
Nettside: www.beersandburros.com
Beskrivelse: Menyen består av et bredt utvalg av meksikanske retter hvor du kan finne salater, deilige forretter, og enchiladas. Meksikanske retter av alle slag og fantastiske desserter.

Tecolotes
Adresse: Calle Sueca 51, Valencia
Nettside: m.facebook.com/tecolotes.ruzafa?ref=ts#_=_
Beskrivelse: Uthevede retter av Tecolotes som er krydret nachos, guacamole, og retter med ost. Den har også et utvalg av tequila og cocktails til å følge meksikanske maten.

Black Chili
Adresse: Calle Ciscar 10, Valencia
Nettside: blackchilivalencia.com
Beskrivelse: Dette er et ideelt sted for en morsom tid med venner enten du vil spise eller bare nyte en god øl etter jobb. Maten skiller seg ut for å være friske, sunne og enkle og ølen for sin variasjon og kvalitet.

Tako Away
Adresse: Plaza Cánovas del Castillo 9, Valencia
Nettside: www.takoaway.com
Beskrivelse: Restauranten gir klare og konkrete produkter som ligger innenfor tradisjonell meksikansk mat som mais, hvete tortilla, kylling, biff og ost blant andre. Kundene kan velge fra burritos, quesadillas, salater, nachos, sauser og forskjellige drikker, mange av dem med meksikansk sjel.

 

Paella restauranter i Valencia

Paella i Valencia
Det finnes mange restauranter i Valencia som har spesialisert seg på de mest delikate paella. Her er et utvalg, tre på stranden og 3 i sentrum av byen, så det skulle ikke bli vanskelig å finne en restaurant som tilbyr ekte Paella i Valencia.

Paella restauranter På stranden:
Restaurant Llevant
Adresse: Paseo Marítimo de la Patacona 2, Valencia
Nettside: www.restaurantellevantweb.es
Beskrivelse: Denne restauranten spesialiserer seg på Valencias paella med en spesiell smak av frukt. For å bestille Paella eller bord: 963 56 44 85

La Alegría de la Huerta
Adresse: Paseo Marítimo, Modulo 6. Playa de la Malvarrosa, Valencia
Nettside: www.laalegriadelahuerta.com
Beskrivelse: Å besøke denne restauranten er som å trå inn i et av de mest karakteristiske restauranter på Malvarrosa-stranden. Middelhavs maten er deres kjennetegn. Og paellan er som alltid deilig. For å bestille Paella eller bord: 963 55 05 07

La Pepica
Adresse: Paseo de Neptuno 6, Valencia
Nettside: www.lapepica.com
Beskrivelse: La Pepica Restaurant ligger på motsatt side av Playa de las Arenas, har mer enn hundre års historie, og er en av de mest illustrerende for Valencias restauranter. For å bestille Paella eller bord: 963 71 03 66

Paella restauranter i Valencia sentrum
Restaurante Yuso
Adresse: Calle de la Cruz 4, Valencia
Nettside: www.restauranteyuso.es
Beskrivelse: Ligger i distriktet Ciutat Vella, i sentrum av Valencia. Yuso restauranten har en av de beste spesielle helgemenyer. Spesialiserer seg på risretter og tradisjonell spansk mat. For å bestille Paella eller bord: 963 15 39 67

La Bernarda
Adresse: Calle de Tapineria 15-17, Valencia
Nettside: www.facebook.com/labernardadetapineria
Beskrivelse: Bernarda er et veldig spesielt sted. Ligger i markedet Tapineria, og de koker ulike risretter som paella og ris paella i ovn, den rikeste og originale. For å bestille Paella eller bord: 692 227 967

La Riua
Adresse: Calle del Mar 27, Valencia
Nettside: www.lariua.com
Beskrivelse: De er spesialister på alle typer ris og har også en flott tradisjonell paella Valenciana. Kanskje du tør prøve en vegetabilsk paella, med sjømat, blekksprut, blomkål eller hummer. For å bestille Paella eller bord: 96 391 45 71

Kart over restauranter i Valencia


Trenger du leiebil til ferien i Valencia?Valencia – Gode tips og lenker
25 ting å se og gjøre i Valencia
Fiesta og festivaler i Valencia
Uteliv i Valencia
Shopping i Valencia
Klima og været i Valencia
Severdigheter og attraksjoner i Valencia
Strender i Valencia
Hotell i Valencia
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Mercado Central i Valencia
Valencia i Spania
Valencia Camping
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania