Restauranter i Torrevieja

Restauranter Torrevieja

Torrevieja har et stort utvalg av gode restauranter, fra sjarmerende spanske cafeer med et par bord og stoler på fortauet til restauranter med Michelin-stjerner. Vi skal her ta for oss gode restauranter i Torrevieja som er verdt et besøk, og som garantert vil gi deg en god matopplevelse.

Bli med i Facebook gruppen Vi som trives på Costa Blanca

De beste restaurantene i Torrevieja

Tradisjonelle spanske restauranter i Torrevieja serverer ofte typiske retter fra Middelhavet – en balansert og velsmakende meny som består av grønnsaker, kjøtt, fisk eller skalldyr. På grunn av det kulturelle mangfoldet i Torrevieja, finnes det utallige internasjonale restauranter her – fra nær sagt alle land i verden. Det er mange kinesiske restauranter å velge mellom samt italienske, indiske, franske og britiske. Ønsker man å spise norsk mat i Torrevieja, kan man besøke «Henrik Ibsen Restaurant» – som ligger i gaten Calle San Pascual 216, like i nærheten av Plaza de la Habana.

Restaurant Henrik Ibsen

Restaurant Henrik Ibsen i Torrevieja
Restaurant Henrik Ibsen Torrevieja Henrik Ibsen er en norsk restaurant i Torrevieja som har eksistert siden 1991. De serverer både tradisjonelle norske retter og internasjonale retter, blant annet en meget god entrecote og en ypperlig lammefilet. Til dessert kan blant annet anbefales tilslørte bondepiker eller flensburger. Det er en utrolig hyggelig og personlig atmosfære på Henrik Ibsen. De produserer også en egen tempranillo-merlot vin fra La Mancha regionen.

Kontaktinformasjon Restaurant Henrik Ibsen
Åpningstider: 1900-2300. Onsdager 1800-2300, Søndager stengt.
Adresse: Calle San Pascual 216, Torrevieja
Telefon: 0034 96 670 00 76
Internet: www.club-henrikibsen.com

Restaurant Mundo Pequeño

Restaurant Mundo Pequeño i Torrevieja
Restaurant Mundo Pequeño er en hyggelig liten restaurant i Torrevieja der du umiddelbart føler deg vel. Stedet er lekkert dekorert helt ned til minste detalj. Du kan komme hit bare for å ta en drink eller for å spise en bedre lunsj eller middag. De har også en lekker uteterrasse der du kan nyte maten og den gode stemningen. Her får du blant annet saftig biff, fiskeretter av første klasse, spennende salater og mange andre spennende småretter. Til dessert anbefaler vi hjemmelaget eplekake eller hjemmelaget sjokoladefondant.

Kontaktinformasjon Restaurant Mundo Pequeño
Åpningstider: Mandager til Søndager fra 1200.
Adresse: Calle Marcelina 44, Torrevieja
Telefon: 0034 965 70 85 85
Internet: FacebookRestaurant Mississippi

Restaurant Mississippi i Torrevieja
Restaurant Mississippi er en meget spesiel restaurant, da det er en gammel floddamper
fra Mississippi som er satt på land. Fantastisk utsigt over havet. Drøm deg bort med den deilige maten, servert med de beste råvarer, omgitt av natur og følelsen frisk middelhavs bris. Dette er en plass som briljant kombinerer sin berømte restaurant, en snackbar for forretter og chill-out-området som ligger i cocktailbaren, hvor du kan prøve de beste drinker. Spesialiteter: Middelhavskøkken

Kontaktinformasjon Restaurant Mississippi
Adresse: Morera | Torre la Mata, Torrevieja 03188
Telefon: 0034 649 63 33 69
Internet: www.queenmississippi.com

Restaurant Lizzaran

Restaurant Lizzaran i Torrevieja
Lizzaran er en veldig bra tapas restaurant som ligger i det store kjøpesenteret Habaneras i Torrevieja. Prisen pr tapas avhenger av porsjonen, men ligger på rundt 1 to 2 € per tapas. Lizarran er et populært og velkjent tapas kjede av restauranter som tilhører Comess Group, den ledende restaurantbransje selskapet i Spania. Lizarran har blitt referansen for “Tapas Restaurant i Spania”

Kontaktinformasjon Restaurant Lizzaran
Adresse: Calle Pedro Lorca 11, Torrevieja, 03181
Telefon: 0034 966 70 16 29
Internet: www.lizarran.es

La Luna Restaurant

Restaurant La Luna i Torrevieja
Restaurant La Luna Torrevieja La Luna er en norsk restaurant utenfor Torrevieja i Orihuela Costa. De serverer både tradisjonelle norske retter og internasjonale retter, alt laget fra bunnen av med førsteklasses råvarer. La Luna er kjent for sin ypperlige biff som lages av kjøtt fra Nord-Spania og også fiskesuppen er noe som mange av kundene stadig vender tilbake til.

Kontaktinformasjon La Luna Restaurant
Åpningstider: 1200 til sent
Adresse: Calle de la Garza, Playa Flamenca
Telefon: 0034 650 049 726
Internet: www.lalunabar.com

Restaurant El Meson

Restaurant El Meson i Torrevieja
Restaurant El Meson tilbyr en international meny inkludert noen fantastiske kjøttretter. Dagens rett får du 7 dager i uken koster 8.5 €. Mye god mat for pengene.

Kontaktinformasjon El Meson
Adresse: Calle Ramon y Cajal, 27, Torrevieja 03182
Telefon: 0034 966 70 35 98
Internet: www.elmesondelacosta.com

La Zupperia de Johnny

La Zupperia de Johnny i Torrevieja
La Zupperia de Johnny er en restaurant i 50-talls-stil. Foruten nydelige supper fra hele verden så har de også gode hjemmelagede hamburgere, entrecote, røkt makrell, spareribs, karbonadesmørbrød og annet snadder.

Kontaktinformasjon La Zupperia de Johnny
Åpningstider: 1200-2400. Søndager stengt.
Adresse: Calle San Pascual 289, Torrevieja
Telefon: 0034 966 927 488
Internet: Facebook

Restaurant Galiano

Restaurant Galiano i Torrevieja
Galiano er en restaurant midt i sentrum av Torrevieja. De har en fantastisk lunsjbuffet mandag til fredag mellom 1400 og 1600 som har blitt veldig populær. De har også lekre hjemmebakte kaker og et bredt utvalg av ulike typer kaffe og te. På Galiano har de også ferske aviser hver dag og gratis Wifi. De har alle nordiske tv kanaler med fotballkamper, hockeykamper og div andre TV-kanaler.

Kontaktinformasjon Restaurant Galiano
Åpningstider: Mandag-fredag 0900-2100. Lørdager 0900-1800. Søndager stengt
Adresse: Calle Caballero de rodas 30, Torrevieja
Telefon: 0034 965 719 504
Internet: Facebook

Restaurant Barlevento

Restaurant Barlevento i Torrevieja
Restaurant Barlevento ligger helt ute ved sjøen, og tilbyr en fantastisk meny med delikatesser fra havet. Restauranten har en eksepsjonell terrasse som ligger ved sjøen, og en vakker utsikt over fyret Guadamar, Santa Pola og Island Tabarca. Spisesalen kan romme opptil 140 personer. Anbefales!

Kontaktinformasjon Restaurant Barlevento
Adresse: Cabo Cervera, Block 8, Torrevieja 03180
Telefon: 0034 966 92 11 82
Internet: restaurantebarlovento.com

Restaurant El Patio Chico

Restaurant El Patio Chico
Restaurant El Patio Chico er en restaurant som stort sett alltid er full. Det er som regel et godt tegn når de lokale bruker en restaurant, for det tyder om god service og mat. Selv om betjeningen ikke er så god i engelsk, så vil du kunne klare å bestille hva du måtte ønske likevel. Her serverer de mye god spansk mat av meget høy kvalitet til en hyggelig pris. Rettene Pollo al Ajillo og den tradisjonelle salaten med geitost anbefales. Restauranten har også et godt utvalg av delilige desserter.

Kontaktinformasjon Restaurant El Patio Chico
Adresse: Calle Pedro Lorca 3, Torrevieja
Telefon: 0034 965 06 70 08
Internet: Facebook

Restaurant Amso

Restaurant Amso i Torrevieja
Restaurant Amso er en god indisk restaurant med svært gode indiske retter som er laget fra bunnen av. I tillegg til en god meny til en rimelig pris, har de og mer internasjonale retter. Personalet er veldig hyggelig og du føler deg velkommen straks du kommer inn døren til restauranten. Spis i restauranten eller ta take-away, restauranten tilbyr også hjemkjøring.

Kontaktinformasjon Restaurant Amso
Åpningstider: Hver dag fra 1200 til 2400
Adresse: Carretera Torrevieja 4, Local 6, Torrevieja
Telefon: 0034 699 900 802
Internet: Facebook

Restaurant El Cenador

Restaurant El Cenador i Torrevieja
Restaurant El Cenador er en liten rolig og trivlig familierestaurant ved havet. Restaurant er ikke den enkleste å få øye på, men når du først har prøvd den, kommer du ofte tilbake. Restauranten bruker råvarer tilgjengelig fra området, og maten er mildt sagt helt fantastisk. Restauranten har en flott utsikt over havet og du kan sitte både ute og inne.

Kontaktinformasjon Restaurant El Cenador
Adresse: Calle Comunidad de Madrid 1, Torrevieja
Telefon: 0034 96 692 14 37
Internet: elcenador.es

Restaurant El Muelle

Restaurant El Muelle i Torrevieja
El Muelle er en eksklusiv restaurant, som ligger like ved sjøen i sentrum av Torrevieja. Beliggenheten, med utsikt over Middelhavet, er fortreffelig. Interiøret er enkelt, men stilfullt – og består av en blanding av hvit mur og mørkt treverk. Menyen har et tydelig Middelhavs-preg, med vekt på italienske mattradisjoner. I tillegg serveres flere argentinske spesialiteter. Blant de mest populære rettene er argentinsk biff og sjøkreps samt italiensk lasagne. Den Argentinske biffen er kjent for å være den beste og møreste i Torrevieja, og sammen med husets vin har du et måltid du sent vil glemme. Stedet er svært familievennlig, og har en flott atmosfære. Restauranten og er det perfekte stedet for å nyte en lang lunsj eller en middag i godt selskap med venner og familie.

Kontaktinformasjon Restaurant El Muelle
Åpningstider: Alle dager 1300-1630 og 1930-0030
Adresse: Calle del Mar 1, Torrevieja
Telefon: 0034 965 70 51 28
Internet: www.restaurante-elmuelle.com

Restaurant Sands Bistro

Restaurant Sands Bistro i Torrevieja
Restaurant Sands Bistro ligger like ved Playa del Cura, og er en restaurant vi virkelig kan anbefale. Sands Bistro er en liten restaurant i britisk stil, drevet av et engelsk ektepar. Menyen består av engelsk og internasjonal mat. Porsjonene er store og man får mye mat for pengene. Restauranten har ikke plass til flere enn rundt 30 gjester, så har man tenkt å gå hit på kveldstid, bør man forhåndsbestille bord.

Kontaktinformasjon Restaurant Sands Bistro
Adresse: La Purisima 1, Playa del Cura, Torrevieja
Telefon: 0034 965 71 22 89
Internet: Facebook

Restaurant Christopher

Restaurant Christopher i Torrevieja
Har du lyst på en treretters middag eller en god biffmiddag? Da bør du absolutt ta turen innom Restaurante Christopher. Restaurante Christopher er en meget populær internasjonal restaurant, som ligger 6 km sør for Torrevieja sentrum. Man kan velge mellom et bredt utvalg av 3-retters menyer, de fleste inspirert enten av greske, spanske, baskiske – eller mer generelle Middelhavs-tradisjoner. Beliggenheten er ikke den beste, i og med at Restaurante Christopher holder til i første etasje i et større leilighetsbygg, men servicen – og dermed trivselen – er kjent for å være upåklagelig.

Kontaktinformasjon Restaurant Christopher
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 18.00 – 22.30 og søndag kl. 12.00 – 16.30.
Adresse: Urb.Mar Azul, R. Eliseos playa local 1, Torrevieja
Telefon: 0034 600 01 28 24
Internet: Facebook

Kart restauranter i TorreviejaTrenger du leiebil til ferien i Torrevieja?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Torrevieja – Gode tips og lenker
Torrevieja i Spania
Uteliv i Torrevieja
Torrevieja klima
Serverdigheter i Torrevieja
Shopping i Torrevieja
Fiesta og helligdager i Torrevieja
Strender i Torrevieja
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania