Beste restauranter i Torremolinos

Restauranter Torremolinos

Restauranter i Torrmolinos i Spania. Ut å spise i Torremolinos, og trenger tips til hvor du skal gå med venner og familie for et måltid som garantert vil pirre dine smakssanser? Her tar vi for oss alt du trenger vite om de beste restaurantene i Torremolinos.

TorremolinosCosta del Sol har et stort utvalg av spisesteder, fra gatekjøkken og fast food til fine dining på eksklusive steder. Restauranter i Torremolinos varierer i kvalitet, men det er en god mengde av høy kvalitet restauranter i byen, du trenger bare å vite hvor du skal gå! Du kan velge fra et utvalg av italiensk, indisk, kinesisk, japansk og autentiske spanske restauranter i Torremolinos å finne det du har lyst på. Det finnes også en rekke strand chiringuitos som serverer friske salater og lette lunsjer, perfekt mens tilbringe en dag eller to på stranden. Nedenfor er våre favoritt restauranter i Torremolinos – Enjoy.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

Torremolinos i Malaga provinsen har et bredt utvalg av restauranter som ligger ved stranden eller inne i sentrum av byen. Det er mange gode restauranter i byen, og her vil vi presentere noen av våre anbefalte restauranter.

Beste restaurantene i Torremolinos

Utvalget av meget gode restauranter i Torremolinos er stort, og her har vi tatt for oss en knippe restauranter som absolutt burde prøves under din ferie i Torremolinos på Costa del Sol i Spania. Noe som vil passe for en hver smak, og hvor du kan ta med dine venner og familie for et hyggelig måltid. Planlegger du en tur på byen etterpå? Kan du lese alt du trenger å vite om utelivet i Torremolinos.

Restaurant La Luna Blanca

Restaurant La Luna Blanca i Torremolinos
Denne restauranten ligger i Hotel La Luna Blanca, og serverer det aller beste av autentisk japansk sushi, sashimi og tempura. En opplevelse for å si det mildt. Oppmerksomheten til de ansatte er utrolig, alt i harmoni og likevekt. For mange er det ikke noe bedre sted å spise japansk mat, og utvalget er utrolig. Noen favoritter er nigiris laks, tunfisk, makrell, syltet ål, Maki avocado laks. Alt veldig riktig, og meget pent innredet med virkelig kule materialer.

På gårdsplassen har de en veldig fin zen hage, og du har mulighet til å be dem om å sette bordet ute i godt vær. Prisene er hoye og dette er nok ikke en restaurant mange har råd til å spise på hver uke, men en fantastisk matopplevelse som burde prøves iallefall en gang under din ferie i Torremolinos.

Kontaktinformasjon La Luna Blanca
Adresse: Pje. del Cerrillo, 2, 29620 Torremolinos, Málaga, Spania
Telefon: +34 952 053 711
Nettside: www.hotellalunablanca.com/restaurante-japones-torremolinos

 

Restaurante Juan

Restaurant Juan i Torremolinos
Restaurant Juan er en sjømat og skalldyr spesialist, og denne restauranten har servert ypperlig mat i lang tid og har et godt rykte. Restauranten ligger i den berømte Carihuela Torremolinos, og tilbyr en variert meny basert på sjømat. I restauranten kan du smake ekte stekt fisk eller sardiner, den beste fisk fra fjorden og den ferskeste sjømat, pluss ris stuinger og sjømat paella. Hvis du elsker havet, ikke nøl med å besøke restauranten Juan. Du vil ikke angre.

Kontaktinformasjon Restaurant Juan
Adresse: C / Mar, 11 y Paseo Maritimo , 28, 29620. Torremolinos
Telefon: +34 952 385 656
Nettsted: www.restaurantejuan.esRestaurant Spanish Garden

Restaurant Spanish Garden i Torremolinos
Restaurant Spanish Garden passer perfekt hvis du vil spise spansk mat på din ferie i Torremolinos. En hyggelig betjening, god service og nydelig mat er restaurant Spanish Garden noe vi trygt kan anbefale. Her vil du garantert komme tilbake, og ta med dine venner og familie. Selv om måltidet i denne restauranten koster noen kroner mer enn andre restauranter i byen, er Spanish Garden verdt hver krone.

Kontaktinformasjon Spanish Garden
Adresse: Avenida Salvador Allende, 58, 29620 Torremolinos, Málaga, Spania
Telefon: +34 952 38 87 98
Nettside: www.restauranteentorremolinos.com

Restaurant El Gato Lounge

El Gato Lounge i Torremolinos
El Gato Lounge i Torremolinos var tidligere en av de mest elegante homofile barene, men som nå tilbyr noe av det beste innen mat og vin på Costa del Sol. Denne elegante salongen tiltrekker seg besøkende fra fjern og nær med sin nyskapende meny, overdådig sommer grilling på terrassen og det er bra musikk.

Kontaktinformasjon El Gato Lounge
Adresse: Paseo Marítimo, 1, 29620 Torremolinos, Málaga, Spania
Telefon: +34 951 25 15 09
Nettside: elgatolounge.com

Kathmandu Indian Restaurant

Kathmandu Indian Restaurant i Torremolinos
For dem som liker indisk mat på ferien i Torremolinos, så er Kathmandu Restaurant et meget godt alternativ. Prisene er heller ingen ting å si på, og her får du en god middag til litt over 10 Euro. og smaker helt utmerket. Restauranten ligger like ved jernbanestasjonen i Torremolinos, og kan være litt vanskelig å finne hvis du ikke er kjent. For mange er dette en av de bedre restaurantene i Torremolinos, og obligatorisk hvis du liker indisk mat.

Kontaktinformasjon The Kathmandu Nepali Indian Restaurant
Adresse: Calle Antonio Giron, 7, 29620 Torremolinos, Málaga, Spania
Telefon: +34 951 90 97 91
Nettside: kathmandutorremolinos.com

Restaurant La Cacerola

Restaurant La Cacerola i Torremolinos
Restauranten La Cacerola drives av eieren Tim og tilbyr fantastisk mat, og for mange noe av det beste du kan få tak i Torremolinos. Her får man mye mat for pengene og det kan være nødvendig å reservere bord på forhånd ettersom restauranten er rimelig travel. Her får man internasjonale matretter som ribbe og hamburger, og dette er to retter vi kan trygt kan anbefale på restaurant La Cacerola.

Kontaktinformasjon La Cacerola
Adresse: Calle Doña María Barrabino, 7, 29620 Torremolinos, Málaga, Spania
Telefon: +34 952 37 67 57
Nettside: www.facebook.com/Cacerola.Torremolinos

Restaurant Granvinos

Restaurant Granvinos i Torremolinos
Restaurant Granvinos i Torremolinos har alt du måtte trenge for en deilig middag med venner og familie. Fantastisk mat, service og en hyggelig atmosfære som gir deg umiddelbart lyst til å komme tilbake igjen. Restauranten ligger i en sidegate, ikke så langt unna den populære handlegaten i Torremolinos. Restaurant Granvinos har et godt utvalg av fiskeretter, men også mer tradisjonelle kjøttretter som entrecote. Gravinos er også en kjent restaurant for god tapas.

Kontaktinformasjon Granvinos
Adresse: Plaza San Miguel, 4, 29620 Torremolinos, Málaga, Spania
Telefon: +34 952 05 89 39
Nettside: www.facebook.com/Granvinos-Torremolinos

Kart over restauranter i TorremolinosTrenger du leiebil til ferien i Torremolinos?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.


Torremolinos – Gode tips og lenker
Restauranter i Torremolinos
Uteliv i Torremolinos
Shopping i Torremolinos
Strender i Torremolinos
Severdigheter i Torremolinos
Klima i Torremolinos
Leiebil Torremolinos
Torremolinos
Malaga Provinsen
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania