Beste restauranter i Torre del Mar

Restauranter Torre del Mar

Restauranter i Torre del Mar på Costa del Sol i Spania. Ut å spise i Torre del Mar, og trenger tips om spisesteder for en herlig smaksopplevelse med venner og familie? Badebyen har et rikt utvalg av restauranter og strandbarer som har spesialisert seg på alle varianter av mat fra havets spisekammer. Her tar vi for oss alt du trenger vite om de beste restaurantene i Torre del Mar.

Er du glad i god sjømat, er Torre del Mar i Malaga provinsen stedet. Råvarene er i topp klasse, levert fersk hver dag fra en av Solkystens største og viktigste fiskehavner, Caleta de Vélez, ved enden av strandpromenaden Paseo Maritimo de Poniente. Vil du oppleve de beste spisestedene i Torre del Mar, så gjelder det gamle trikset her også; Let etter stedene der spanjolene selv går. Du kan være helt sikker på at maten er best på stedene som kvalitetsbevisste spanjolene søker seg til. Dessuten er prisnivået som oftest lavere her enn på de typiske turiststedene.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

I forhold til restauranter og barer på de mer kjente turiststedene lenger sør og vest på Solkysten, er maten i Torre del Mar på Costa del Sol svært rimelig. For 15 til 20 euro (ca 130 til 170 kroner) får du mer enn nok av mat og drikke, enten det er lunsj eller et kveldsmåltid du er ute etter. Skal du ut på byen etterpå? Sjekk ut alt du trenger vite om uteliv i Torre del Mar.

Beste spisesteder i Torre del Mar

Besøk gode restauranter som «El Yate» og «La Cueva» som ligger sentralt plassert i byen, knapt 100 meter opp fra stranda. I begge restaurantene kan du slurpe i deg nydelige østers og skjell og spise førsteklasses blekksprut, fisk og annen sjømat. Her tar vi for oss noen utvalgte restauranter hvor du garantert vil få en god smaksopplevelse. God fornøyelse!

Restaurant Carmen Tropical Beach Club i Torre del Mar


Restaurant Carmen på Tropical Beach Club restaurant er en oase som ligger i et privilegert område i Torre del Mar, hvor du kan slappe av og nyte utsøkt andalusisk tapas. Havet er hovedattraksjonen på menyen med kjente slagere som Ansjos, blåskjell, rosa, stekt fisk, Kebab, og sardiner. Andre favoritter er blekksprut og grillet Dorada, paella og ris retter laget med omsorg og kvalitets ingredienser, dette gjør denne restauranten til en opplevelse av høy gastronomisk verdi. Tropical Beach Club restaurant har en utendørs terrasse som lar deg nyte det varme klimaet på Costa del Sol, mens du nyter tapas eller du slappe av med din favorittdrink.

Kontaktinformasjon Carmen Tropical Beach Club
Adresse: Paseo Marítimo de Poniente 80, 29740 Torre del Mar, Málaga
Telefon: 653 17 91 90
Facebook: www.facebook.com/cajrc/

Restaurant Marisqueria El Yate i Torre del Mar


Restaurant Marisqueria-Asador El Yate ligger i Torre del Mar, og har eksistert helt siden 1994. Dette er en kjent, restaurant i byen som er koselig med en særegen sjarm. Marisqueria El Yate har en kapasitet på mer enn 50 personer inne i restauranten, og har i tillegg en bred terrasse hvor du kan nyte et stort utvalg av fersk fisk fra Malaga havn, og en omfattende vinliste og utvalg av kjøtt.

Kontaktinformasjon Marisqueria el Yate
Adresse: Calle Saladero Viejo, 34, 29740 Torre del Mar, Málaga
Telefon: 952 54 07 74
Nettside: www.marisqueriaelyate.es

Restaurant La Cueva i Torre del Mar


La Cueva Restaurant ligger i sentrum av Torre del Mar, og er kjent nasjonalt og internasjonalt for sin “stekte fisk”, og folk komme langveisfra fra de omkringliggende byene for å spise her. På menyen finner du salater, sjømat, utvalg av kjøtt, stor fisk, paella, skinke, ost, og mange andre sukkulenter forslag fra huset. La Cueva Restaurante viser deg at du kan nyte god mat, en flott innredning og en utmerket service uten til en rimelig penge..

Kontaktinformasjon La Cueva
Adresse: Calle San José, 5, 29740 Torre del Mar, Málaga
Telefon: 952 54 40 34
Nettside: freidurialacueva.es

Restaurant La Sastreria Plazamar i Torre del Mar

Restaurant La Sastreria Plazamar i Torre del Mar
Restaurant La Sastreria Plazamar ligger i Torre del Mar, og tilbyr sine kunder den beste middelhavsmat fra Malaga provinsen. I restauranten kan du nyte et godt utvalg av herlig tapas laget med topp kvalitet. Kjøkkenet som er åpnent for publikum, kan du se kokkene tilbrede kjente retter som gazpacho med bakkepistasjenøtter og friske blomster, iberisk svinekjøtt i honning utarbeidet med rødvineller Vizcaina Cod garnert med basmati ris. Restauranten er delt inn i forskjellige rom, og er det perfekte stedet for alle slags arrangementer. Her finnes en bar hvor du kan smake ulike tapas retter, en innholdsrik vinkjeller og gode parkeringsmuligheter. I tillegg har restaurant La Sastreria Plazamar en praktfull terrasse, hvor du kan føle Middelhavets bris.

Kontaktinformasjon La Sastreria Plazamar
Adresse: Calle Pasillo Batería, 7, 29740 Algarrobo-Costa, Málaga, Spania
Telefon: +34 952 54 57 30
Nettside: lasastreriaasador.es

Taberna Restaurante Padre Pío i Torre del Mar

Restaurant Padre Pio i Torre del Mar
Langs den lange stranden i Torre del Mar, i fritidssenteret “Snowflake” ligger restauranten Padre Pio. Et spisested som er meget verdsatt av folk fra mange forskjellige nasjonaliteter. Sitt kjøkken tilbyr retter fra Middelhavet med en italiensk base og nøye forberedelser, supplert med grillet kjøtt og fisk. Spesiell omtale fortjener den berømte lasagnen og utvalget av gode viner. Anbefales!

Kontaktinformasjon Padre Pío
Adresse: Paseo Marìtimo de Levante, 12, 29740 Torre del Mar, Málaga
Telefon: 951 23 78 99
Nettside: www.tabernarestaurantepadrepio.es
Facebook: www.facebook.com/restaurantepadrepio

Restaurant Vintash i Torre del Mar


Restaurant Vintash i Torre del Mar tilbyr et helt nytt kjøkken konsept. Sin fusjon av smaker fra Middelhavet med ekte innslag av internasjonal retter gir restauranten deg en unik gastronomisk reise. Blant de mest kjente rettene finner du Malaga geit, lammekoteletter, breiflabb eller havabbor. I Vintash kan du smake utsøkte delikatesser som vil forføre dine sanser. Våg å prøve autentisk mat med asiatiske innflytelser fra Malaga, gresk, Tex-Mex og italienske retter. Vintash er mer enn en restaurant, det er en opplevelse.

Kontaktinformasjon Vintash
Adresse: Avda. Andalucía, s/n, 29740 Torre del Mar, Málaga, Spania
Telefon: +34 952 54 18 90
Facebook: www.facebook.com/vintashtanit

Kart over restauranter i Torre del MarTrenger du leiebil til ferien i Torre del Mar?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.


Torre del Mar – Gode tips og lenker
Restauranter i Torre del Mar
Uteliv i Torre del Mar
Shopping i Torre del Mar
Severdigheter i Torre del Mar
Strender i Torre del Mar
Klima i Torre del Mar
Leiebil i Torre del Mar
Torre del Mar
Malaga Provinsen
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania