Beste restauranter i Nerja

Restauranter Nerja

Restauranter i Nerja på Costa del Sol i Spania. Ut å spise i Nerja, og trenger tips om spisesteder for en herlig smaksopplevelse med venner og familie? Med over 300 restauranter tilbyr Nerja alt fra små koselige tapasbarer, til luksus restauranter i verdensklasse. Her tar vi for oss alt du trenger vite om de beste restaurantene i Nerja.

Som et populært turistmål både i lavsesongen og i sommermånedene, har NerjaCosta del Sol et godt utvalg av restauranter å velge mellom, alt fra strand chiringuitos til mer luksuriøse spisesteder. Mange restauranter i Nerja serverer fersk sjømat som blir fanget i sjøen daglig, inkludert blekksprut, samt mye paella.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

Restauranter fra alle nasjonaliteter florerer i Nerja, så det bør ikke være for vanskelig å finne noe som passer for enhver smak. Tradisjonell andalusisk mat, kinesisk, indisk, italiensk, gresk, tyrkisk og japansk sushi er bare noen få av herlighetene man kan nyte i Nerja. Har du lyst på en veldig velsmakende paella? Prøv Merendero La Barca eller Merendero Ayo på Burriana-stranden for deres paella. Francisco Ortega Olalla ‘Ayo’, en nesten legendarisk i Nerja, har gjort sin verdensberømte paella på samme måte siden han åpnet sin restaurant i 1969.

Beste spisesteder i Nerja

Å finne gode steder å spise når du er på ferie i Nerja og resten av Malaga provinsen er ikke alltid lett. Mange restauranter serverer den tradisjonelle turistmaten, og er man ikke kjent, er det vanskelig å finne de bedre restaurantene. Det er derfor vi har satt sammen denne lille guiden over de beste stedene å spise i Nerja. Skal du ut på byen etterpå for en drink eller to? Sjekk ut alt om uteliv i Nerja

Restaurant 34 i Nerja

Restaurant 34 i Nerja
Denne sjarmerende restauranten med hage og uteplass ligger i Hotellet Carabeo i Nerja. Restauranten tilbyr kreativ middelhavsmat med vekt på ferske, lokale råvarer. Det spanske kjøkkenet skaper et spennende og et bredt utvalg av retter og serverer økologisk frukt og grønnsaker, hentet fra egen finca. Daglige spesialiteter løper sammen med a la carte-menyen, slik at kokken kan lufte sin kreativitet uten å gå på kompromiss med de populære gamle standardene på menyen, og bruker alltid sesongbaserte og lokale råvarer. Gjennom restauranten finnes ulike spisesteder tilgjengelig, i hovedstuen, rundt svømmebassenget eller på sommerterrassen med utsikt over havet. Denne restauranten vises Konsekvent i Michellin Guiden for Nerja.

Kontaktinformasjon Restaurant 34
Adressse: Calle Hernando de Carabeo, 34. Nerja
Telefon: +34 952 525 444
Nettside: hotelcarabeo.com

 

Restaurant Bakus i Nerja

Restaurant Bakus i Nerja
I hjertet av Nerja finner du restaurant Bakus. Dens mat av asiatiske og Middelhavs fusjonsretter gir deg essensen av Orienten. Menyen består av deilige kjøtt, fisk og vegetarretter som vil tilfredsstille selv den mest kresne gane. Ønsker du å oppleve en ny matopplevelse? Bestille bord på Bakus og du vil ikke angre. Denne bistro restauranten serverer innovative retter til gode priser. Tapas tilgjengelig i baren.

Kontaktinformasjon Bakus
Adresse: Prolongacion Hernando de Carabeo, 2 | Edf. Rocamar bajo, 29780 Nerja
Telefon: +34 952 527 179.
Facebook: www.facebook.com/BAKUS

 

Restaurant Oliva i Nerja


Restaurant Oliva ligger i en typisk andalusisk gårdsplass i sentrum av Nerja, kun ett minutts gange fra den berømte Balcon de Europa, og tilbyr kreativ mat med en sterk middelhavs base, men åpen for innflytelser fra hele verden. Menyen er en blanding av sjømat og kjøttretter, samt et omfattende vinkart. Vinkartet inneholder viner fra hele Spania. Restaurant Oliva har en egen privat solrik terrasse hvor du kan spise lunsj og middag hele uken.

Kontaktinformasjon Oliva
Adresse: Calle Pintada, 7, 29780 Nerja, Málaga, Spania
Telefon: +34 952 522 988.
Nettside: www.restauranteoliva.com

 

Restaurant El Avalon i Nerja

Restaurant Avalon i Nerja
Avalon er en restaurant i Nerja, som serverer tradisjonell andalusisk mat. Restauranten ligger 50 meter over Playazo-stranden, 2 km vest for Nerja sentrum. Spisestuen har panoramautsikt over fjellene og havet, og den stilige og intime restauranten har en peis for de kaldere månedene. Avalon har en egen barnemeny, og barna er alltid velkomne. Kom her for en lett lunsj eller spis en middag i de vakre hagene. Frokost, lunsj og middag hver dag i uken om sommeren, og fra onsdag til søndag om vinteren. Avalon har en stor, privat parkeringsplass.

Kontaktinformasjon El Avalon
Adresse: Hostal Avalon, Punta Lara 22, 29780 Nerja, Málaga, Spania
Telefon: +34 952 520 698
Nettside: www.avalonnerja.com
Facebook: www.facebook.com/elavalon

Restaurant Chiringuito Ayo i Nerja

El Chiringuito Ayo from Gon Project on Vimeo.

Chiringuito Ayo i Nerja er internasjonalt anerkjent, og har eksistert siden 1969 og er kjent for de gigantiske paellasene som er laget her ved bruk av fersk sjømat som blir fanget daglig. Restauranten ligger på den berømte stranden ‘Burriana’, en strand som har alle fasiliteter. Chiringuito Ayo tilbyr også mange internasjonale og spanske retter, kjøtt, fersk fisk, sjømat, salater. Men det er først og fremst “paella”, som er husets spesialitet. Omgitt av palmer og banantrær dekket med et stort stråtak, er dette et ideelt sted å nyte en dag på stranden.

Kontaktinformasjon Chiringuito Ayo
Adresse: Playa Burriana, s/n, 29780 Nerja, Málaga, Spania
Telefon: +34 952 522 289
Nettside: www.ayonerja.com

 

Restaurant Vitaliano i Nerja


En vennlig italiensk restaurant som serverer hjemmelagede retter av god kvalitet. Flott sjømat samt pizza, pasta og desserter. Antipasti, bruschettas, pizza fra vedovn, ekte hjemmelaget pasta, grillet kjøtt og deilige desserter er hva du finner i restaurant Vitaliano. Denne restauranten tilbyr det beste av tradisjonell italiensk mat. Hvis du ønsker å oppdage den beste italienske mattradisjoner, besøk Vitaliano.

Kontaktinformasjon Vitaliano
Adresse: Plaza de los Cangreros, s/n, 29780 Nerja, Málaga, Spania
Telefon: +34 952 528 341
Facebook: www.facebook.com/Ristorante-Vitaliano

 

Restaurant Sevillano i Nerja


Restaurant Sevillano i Nerja ligger i det pittoreske gamle kvarteret, og tilbyr tradisjonell sørlig andalusisk mat. Stor verdi for pengene og store porsjoner. God atmosfære og vennlig personale. Lunsj og middag. For sommerkvelder har restauranten en flott utendørs terrasse.

Kontaktinformasjon Sevillano
Adresse: Gloria 15, 29780. Nerja
Telefon: +34 952 521 955
Nettside: www.sevillanorestaurante.com

Kart over restauranter i NerjaTrenger du leiebil til ferien i Nerja?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.


Nerja – Gode tips og lenker
Uteliv i Nerja
Restauranter i Nerja
Severdigheter i Nerja
Shopping i Nerja
Strender i Nerja
Klima i Nerja
Leiebil i Nerja
Nerja
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Malaga Provinsen
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania