Beste restauranter i Mijas

Restauranter Mijas

Restauranter i Mijas i Spania. Ut å spise i Mijas og trenger tips til gode restauranter hvor du garantert vil pirre smakssansene med venner og familie? I Mijas-området er det mange restauranter å velge mellom, og det er noe som passer for alle. Her tar vi for oss alt du trenger vite om de beste spisesteder og restauranter i Mijas på Costa del Sol.

Det kan være vanskelig som turist og finne gode restauranter blant alle turistrestaurantene som serverer den kjedelige turistmaten. Et godt tips er å se hvor de spanske går for lunsj og middag. En restaurant fylt med lokale spanjoler, indikerer i de fleste tilfeller god kvalitet på maten. I tillegg er det og et annet prisnivå i disse restaurantene enn i alle turistfellene. Er man på ferie på Costa del Sol i Spania, er det vel spennende å prøve alle de deilige rettene som denne regionen er kjent for.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

En av gledene ved å spise ute i Mijas og resten av Malaga provinsen er den rene omgjengeligheten fra lokalbefolkningen. Familie og venner, ofte med barn på slep, starter å spise tidlig tapas, og fortsetter å spise til godt etter midnatt. Noen av de beste restaurantene er små tapasbarer som serverer mat basert på ferske råvarer og hjemmelaget mat, alle gir de god valuta for pengene.

Beste spisesteder i Mijas

Det finnes en rekke restauranter som ligger i La Cala de Mijas eller Mijas Costa, noe som gir en spektakulær utsikt over middelhavet fra spisebordet. Forvente mange restauranter med god, fersk fisk og sjømat, samt deilige tapasretter mens du sitter på en terrasse og nyter den friske sjøbrisen. I mellom byen og kysten er det også en rekke gode restauranter, spesielt langs veien som forbinder Mijas Costa og Mijas Pueblo.

Mijas Pueblo (landsbyen) ligger unna kysten, og har et bredt utvalg av restauranter og spisesteder, inkludert autentiske, tradisjonelle spanske restauranter samt internasjonale. Fersk sjømat er brakt fra kysten på en daglig basis. Her tar vi for oss en knippe gode restauranter i Mijas Pueblo og Mijas Costa. Ut på byen for en drink etter et deilig måltid? Sjekk ut det beste utelivet i Mijas. God fornøyelse!

Restaurant Tikus Gastrobar – Las Cala de Mijas

Tikus Gastrobar i Mijas
Tikus Gastrobar ligger i La Cala de Mijas, og er preget av sitt spanske / baskiske kjøkken. Restauranten serverer frokost, delikatesser og et bredt utvalg av tapas. I tillegg har de et bredt utvalg av vin. Tikus Gastrobar har en terrasse hvor du kan nyte det varme været i Málaga. Interiøret i restauranten er trivelig, og personalet yter god service. Frokost lunsj middag. Åpent hver dag.

Kontaktinformasjon Tikus Gastrobar
Adresse: Boulevard de la Cala 47, 29649 La Cala de Mijas, Málaga, Spania
Telefon: +34 952 493 620.
Facebook: www.facebook.com/TikusGastrobar

El Oceano Hotel & Restaurant

Restaurant El Oceano i Mijas
Restaurant El Oceano tilbyr en av de fineste matopplevelser på kysten hvor lunsj og middag serveres hver dag enten i Ocean rommet, på verandaen eller i sommermånedene utenfor på den fantastiske terrassen, alle med førsteklasses levende musikk de fleste kvelder. Uansett hva du velger, vil måltidet bli uforglemmelig. En fem-stjerners meny blir servert av profesjonelle ansatte, i en av de fineste restaurantene på Costa del Sol. Nesten hver kveld er det faste underholdere, og av og til spesielle gjester fra hele Europa.

Kontaktinformasjon El Oceano Restaurant
Adresse: Ctra. de Cádiz A7 (N340), km. 199, 29649. Mijas Costa
Telefon: +34 952 587 550
Nettside: oceanohotel.com/restaurant

 Restaurant Venta El Jinete – La Cala de Mijas

Restaurant Venta El Jinete i Mijas
Restaurant Venta El Jinete i Mijas tilbyr en fantastisk uteservering med flott utsikt, og spesialiserer seg på grillet kjøtt. Jinete er en virkelig spesiell restaurant som tilbyr et hjem borte fra hjemmet i fjellsiden ovenfor La Cala de Mijas. Med et spansk stylet interiør og deilig mat som består av topp kvalitet grillet kjøtt og fisk og internasjonale retter med en sterk Middelhavet innflytelse, er det som gjør Jinete så populær hele året. Venta El Jinete er kjent for sin enorme utendørs terrasse som tilbyr den perfekte setting for en intim utendørs matopplevelse på en lun sommerkveld.

Kontaktinformasjon Venta El Jinete
Adresse: Carretera Cala Golf,, Km 4.5, 29649 Mijas, Málaga, Spania
Telefon: +34 952 119 170
Nettside: www.ventaeljinete.es

Restaurant El Capricho – Mijas Pueblo

Restaurant El Capricho i Mijas
Restaurant El Capricho i Mijas er en familierestaurant der all maten er fersk forberedt og tilberedt vakkert. Utsikten fra terrassen er fantastisk, og om vinteren er innsiden lun og koselig. El Capricho er en av de eldste spanskeide restaurantene i landsbyen, og ligger i sentrum av Mijas. El Capricho serverer godt presenterte internasjonale retter, samt noen autentiske spanske retter. Lunsj og middag, stengt søndager.

Kontaktinformasjon El Capricho
Adresse: Calle de los Caños, 5, 29650 Mijas, Málaga, Spania
Telefon: +34 952 485 111
Nettside: www.elcaprichomijas.com

Restaurant La Alcazaba – Mijas

Restaurant La Alcazaba i Mijas
Restaurant La Alcazaba har siden 1996 vært et landemerke i Malaga provinsen, og serverer tradisjonell spansk mat, inkludert fisk og sjømat og en rekke kjøttretter. Denne ligger i sentrum av Mijas og har en maurisk stil, med spektakulær utsikt og enda bedre service. I tillegg er det et perfekt sted for de viktigste hendelsene. Anbefales.

Kontaktinformasjon La Alcazaba
Adresse: Plaza de la Constitución, s/n, 29650 Mijas, Málaga, Spania
Telefon: +34 952 486 397
Nettside: www.restaurantelaalcazabamijas.com
Facebook: www.facebook.com/RestauranteAlcazabadeMijas
 

Restaurant Valparaiso – Mijas


Restaurant Valparaiso i Mijas ble åpnet i 1984 av Raffaele Morelli og hans bror Vittorio, og har skapt et rykte for god mat, minneverdige kvelder og flott underholdning. Menyen er vakkert presentert og inneholder internasjonale retter, servert i en magisk setting med hav og fjell utsikt fra en overbygd terrasse. Med et komplett underholdningsprogram, inkludert middag og dans, levende musikk, Flamenco ogg Opera. Restauranten er populær for tilreisende kjendiser og lokale fastboende, og her finner du bilder av kjendiser som David Beckham, Bruce Forsyth og Sean Connery og mange flere som har besøkt restauranten.

Kontaktinformasjon Valparaiso
Adresse: Ctra. Mijas-Fuengirola, Km 14, 29650 Mijas, Málaga
Telefon: +34 952 485 975
Nettside: valparaisomijas.com

 

Restaurant KonFusion Tapas – Mijas Costa

Restaurant KonFusion Tapas Bar i Mijas
KonFusion Tapas i Mijas er kjent for sine middelhavsretter, og tilbyr friske, moderne tapasretter. Konfusion Tapas og cocktailbaren eksperimenter med fusjon og kreative retter med alltid noe nytt. Anmeldere av restauranten melder om tapas med en spansk eller brasiliansk touch og selv smaken av Slovakia, som gir et inntrykk av hvor frisk og annerledes dette stedet er. I tillegg til fantastisk god mat, tilbyr Konfusion Tapas & Cocktail Bar tilbyr deg å prøve en deilig jordbær gin, en perfekt Mojito eller god vin. Lunsj middag. Stengt tirsdager.

Kontaktinformasjon KonFusion Tapas
Adresse: Bulevar de la cala Edificio Elena Nº 4, 29649 La Cala de Mijas, Málaga, Spania
Telefon: +34 666 100 973
Facebook: www.facebook.com/konfusionlacala

Restaurant Vista del Mar – Mijas Costa

Restaurant Vista del Mar i Mijas
Med en rekke livlige musikalske begivenheter, et fabelaktig utvalg av menyer for enhver smak, god verdi for pengene og en fantastisk beliggenhet, er noe av det restaurant Vista del Mar kan friste friste med. Restauranten er allerede kjent for sine spanske kvelder med Flamenco musikk og dans. Kreative retter serveres sammen med et utvalg av vin, brennevin, øl og brus. En rekke pastaretter kan bli funnet på à la carte-meny på kvelden, sammen med solide kjøttretter som biff, kylling og and. Vista del Mar sine store terrasser utfyller dine måltider med fantastisk utsikt over bassenget og det glitrende Middelhavet. Hvis du ikke har vært der ennå, er det tid for å nyte de idylliske omgivelsene, den utsøkte maten og minneverdig underholdning.

Kontaktinformasjon Vista del Mar
Adresse: Ctra de Cadiz 199. Urb. Miraflores Playa. Mijas Costa
Telefon: +34 952 934 840.
Nettside: www.calademijas.com/restaurant_vista_del_mar_miraflores.html

Kart restauranter i MijasTrenger du leiebil til ferien i Mijas?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.


Mijas – Gode tips og lenker
Uteliv i Mijas
Restauranter i Mijas
Shopping i Mijas
Strender i Mijas
Severdigheter i Mijas
Klima i Mijas
Leiebil i Mijas
Mijas
Malaga Provinsen
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania