Bilde1

Restauranter Marbella

Restauranter i Marbella i Spania. Ut å spise med venner og familie, og trenger tips til de beste restaurantene i Marbella? Her tar vi for oss alt du trenger vite om gode restauranter i Marbella, alt fra små tapas barer, til ekslusive kjendis restauranter av ypperste klasse.

MarbellaCosta del Sol kysten i Spania er et gourmet paradis fylt med spennende, kosmopolitiske restauranter og koselige, elegante bistroer og tapasbarer. Med et bredt utvalg å velge mellom, har vi satt sammen en komplett guide for å hjelpe deg å finne akkurat det du leter etter.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

Beste restauranter i Marbella

Den andalusiske byen Marbella i Malaga provinsen i Sør-Spania kan skilte med 326 soldager i året, fristende strender, hjemmekoselige fiskerestauranter, og et yrende turist liv. På den travle strandpromenaden Paseo Marítimo, og den eksklusive havnen i Puerto Banús ligger restaurantene på rekke og rad, og tilbyr noe for enhver smak. Oppdag de beste restaurantene dette kulinariske paradiset har å tilby. Skal du ut på byen etterpå? Sjekk ut det beste utelivet i Marbella

Restaurant Skina i Marbella


Restaurant Skina er en Michelin-stjerne restaurant med en kreativitet og imponerende ekspertise. En rekke oppfinnsomme tapas retter, som hjort skinke med selleri, hummer tartare med jordbær, stekt due med korn, oransje krem ​​med gulrot iskrem og hjemmelaget brød. Alle retter er basert rundt tradisjonelle retter fra Malaga-regionen.

Kontaktinformasjon restaurant Skina
Åpningstider: Tirsdag til Søndag: 13:30 til 15:30 og 19:00 til 23:00
Adresse: Calle Aduar, 12, 29601 Marbella, Málaga, Spania
Telefon: +34 952 76 52 77
Nettside: restauranteskina.com

Restaurant La Meridiana del Alabardero i Marbella


En ekstremt romslig restaurant innredet i art deco-stil med levende lys i store romerske hager. La Meridiana tilbyr gjestene et flott sted å nyte gode middelhavsretter. Alt fra klassiske alternativer til mer eventyrlystne valg. Kreasjoner av Benjamin Alloza inspirert og autentisk, og ingrediensene er av utmerket kvalitet. Glaserte artisjokker, rød frukt salmorejo, hvit sjokolade soufflé med Grand Marnier, alt akkompagnert av en komplementær utvalg av viner og deilige cocktails som kan nytes i vakre koloniale omgivelser.

Kontaktinformasjon restaurant La Meridiana del Alabardero
Åpningstider: Tirsdag til Søndag: 08:00 til 23:00
Adresse: 29602 Marbella, Málaga, Spania
Telefon: 34 952 77 61 90
Nettside: alabarderocatering.esRestaurant La Taberna del Pintxo i Marbella

Restaurant La Taberna del Pintxo i Marbella
Restaurant La Taberna del pintxo er en tapasrestaurant av baskisk opprinnelse, og foruten at maten er fantastisk så er også konseptet en opplevelse som er verdt besøket alene. Her går kelnerne rundt med store brett med tapas som du kan forsyne deg av. Det er et stort utvalg av tapas og akkurat i det man hadde tenkt å betale og gå, så kommer kelnerne med nye tapas som ser så lekre ut at man bare må prøve et par stykker til. Man går aldri sulten herfra.

Kontaktinformasjon Restaurant La Taberna del Pintxo
Åpningstider: 11:00 – 00:30
Adresse: Av. Miguel Cano, 7, 29601 Marbella, Málaga, Spania
Telefon: 952 82 93 21
Nettside: www.latabernadelpintxo.com

Restaurant Paco Jiménez i Marbella


I vakre Plaza de los Naranjos i gamlebyen, ligger denne lille intime og innbydende restauranten som tilbyr mat av høy kvalitet. Paco Jiménez er oppkalt etter sin selvtitulerte eier og kokk, som vant gull i World Gastronomisk i Santa Cruz de la Sierra, Bolivia. I det varme interiøret i denne restauranten, kan du spise en stadig skiftende sesongbasert meny som består av et kreativt utvalg av middelhavsretter, det inkluderer retter som sjømat salat, lammeribbe med syltetøy saus, rosmarin kanin confit og snapper med safran. Dessertene er like fristende, hvor tarta de queso en all-time favoritt.

Kontaktinformasjon Restaurant Paco Jiménez
Åpningstider: Tirsdag til Søndag fra 06:30 til 23:30
Adresse: Plaza de los Naranjos, 11, 29601 Marbella, Málaga, Spania
Telefon: +34 952 77 36 10
Nettside: www.pacojimenezmarbella.com

Restaurant Messina i Marbella


Noen få meter fra gamlebyen ligger Restaurant Messina somer en moderne restaurant med åpen planløsning og minimalistisk interiør. Tregulv, røde stoler og topp kvalitet på bestikk og glass gir en eksklusiv matopplevelse. Eventyrlystne kan prøve en av deres signaturretter, som er krabbe karri ravioli med banan, sjø snegler, tunfisk med papaya, kråkebolle, blekksprut sandwich, yoghurt Chantilly og jordbær. Mauricio Giovanni eksperimenter med nye smaker og teksturer, og bruker lokale råvarer og lokale klassikere for å presentere dem med sin egen kreative vri.

Kontaktinformasjon Restaurant Messina
Åpningstider: Mandag til lørdag: 13:30 til 15:30 og 20:00 til 23:00
Adresse: Av. Severo Ochoa, 12, 29603 Marbella, Málaga, Spania
Telefon: +34 679 77 00 62
Nettside: www.restaurantemessina.com

Restaurant El Lago i Marbella

Restaurant El Lago i Marbella
Restaurant El Lago i Marbella ligger helt i det gastronomiske toppsjiktet med 1 stjerne i Michelin-guiden. Smakene i alle rettene er nøye avbalansert, og maten presenteres på en delikat måte. Menyen oppdateres stadig så det er vanskelig å anbefale noen spesiell rett her, men uansett hva som serveres på Restaurant El Lago, så kommer du til å like det dersom du er en typisk mat-elsker. Restauranten ligger i Greenlife Golf i Elviria med en vakker utsikt over golfbanen og innsjøen.

Kontaktinformasjon Restaurant El Lago
Adresse: Urb. Elviria Hills, Avda. Las Cumbres, s/n, 29600 Marbella, Málaga, Spania
Telefon: 952 832 371
Nettside: www.restauranteellago.com

Restaurant Garnacha i Marbella

Restaurant Garnacha i Marbella
Restaurant Garnacha tilbyr nyskapende mat med kunstnerisk presentasjon. Varme nyanser i interiøret, stort speil på veggen og sjarmerende stoler og bord, skaper et varmt og koseligt miljø. Wksotiske retter som foie gras med eplekake og revet mandel, andebryst med karamellisert ananas, tunfisk tartar og blekksprut. Perfekt balansert med en fyldig vinliste. Til dessert anbefales hvit sjokolade kake med iskrem eller sjokolade coulant med pasjonsfruktsaus. Dette er en rimelig liten perle der reservasjon er viktig.

Kontaktinformasjon Restaurant Garnacha
Åpningstider: Mandag: 19:30 til 23:30 og Tirsdag til lørdag: 13:00 til 16:00 og 19:30 til 23:30
Adresse: Plaza de los Olivos s / n, 29601 Marbella, Málaga, Spania
Telefon: +34 951 96 88 70
Facebook: www.facebook.com/garnachamarbella.es

Restaurant Villa Tiberio i Marbella

Restaurant Villa Tiberio i Marbella
Dette er et mesterverk av Sandro Morelli, en av Spanias mest kjente restauratører. Villa Tiberio er omgitt av 6000 kvadratmeter med italienske hager, frodige trær, bougainvillea og semi-tropisk vegetasjon. Statuer, fosser, rosebusker og lilla blomster pryder restauranten hvor diplomater, kongelige, kjendiser, lokalbefolkningen og turister kan nyte en spesiell bankett eller en intim middag. Menyen er nyskapende med mange fristende retter som funghi asia, pappardelle al Sandro, osso bucco a la Milanese og spaghetti med skalldyrsaus. Utvalget av Rødvin er like fabelaktig, inkludert en Romanée Conti Grand Cru 1973, Tignanello Antinori, en 1938 Chateau Margaux blant andre.

Kontaktinformasjon Restaurant Villa Tiberio
Åpningstider: Mandag til lørdag: 7:30 til 00:30
Adresse: N-340, Km 178,5, 29602 Marbella, Málaga, Spania
Telefon: +34 952 77 17 99
Nettside: www.villatiberio.com

Restaurant Marbella Patio

Restaurant Patio Marbella
Med original spansk mat i en andalusisk atmosfære, har restaurant Marbella Patio ‘s tapas vunnet lokale priser for sin opprinnelige smak og sin interessante presentasjon. En upretensiøs restaurant som ligger i en 16. århundre bygning og innredningen opp mot de gamle bymurene kan transportere kunder til tidligere tider. Retter som Salmorejo, paella, filèt biff og huset spesielle pattegris, alle originale oppskrifter med en moderne touch, nylaget og tilbyr en utmerket verdi.

Kontaktinformasjon Restaurant Marbella Patio
Åpningstider: Mandag til lørdag 12:00 til 24:00
Adresse: Calle Virgen de los Dolores, 4, 29603 Marbella, Málaga, Spania
Telefon: +34 952 77 54 29
Nettside: www.restaurantemarbellapatio.com

Kart restauranter MarbellaTrenger du leiebil til ferien i Marbella?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Marbella – Gode tips og lenker
Uteliv i Marbella
Restauranter i Marbella
Shopping i Marbella
Severdigheter i Marbella
19 Topp strender i Marbella
Klima i Marbella
Leiebil Marbella
Marbella
Malaga Provinsen
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania