Restauranter Mallorca

Restauranter Mallorca

Restauranter Palma de Mallorca. Skal du på ferie til Mallorca og trenger noen tips til gode restauranter i fantastiske omgivelser? På Mallorca finner du alt fra små lokale godbiter til store internasjonale restauranter, her tar vi for oss alt du trenger vite når du skal ut å spise på Palma de Mallorca med venner og familie.

Lokale favoritter

Sobrasada er en berømt pølse på Mallorca. Den er smakfull, men likevel mild. Pølsa benyttes både som hovedrett, tilbehør i gryter og som tapas. Den største lokale favoritten er kanskje Pa amb Oli, som er Mallorcas svar på den italienske bruschettaen. Retten er en brødskive som er gnidd med hvitløk, dyppet i olivenolje og strødd med salt. Vanlig pålegg er tomat, litt ost og skinke. Noen ganger serveres den også med sardiner. Den er perfekt som en liten snack. For dem som er glad i vin, så kan Mallorca by på flere gode lokale viner, og en rekke vingårder på øya tilbyr omvisning med gratis smaksprøver.

Beste restaurantene på Mallorca

Oversikt over gode restauranter på Palma de Mallorca, fra små lokale restauranter med et par stoler og bord på fortauet, til ekslusive restauranter av høy klasse. Palma de Mallorca har flere restauranter med Michelin-stjerner, dersom man er på jakt etter en skikkelig gourmetopplevelse. Skal du ut å spise på Mallorca er denne listen et godt utgangspunkt for et herlig måltid med venner og familie.

Restaurant Bon Lloc – Palma de Mallorca

Restaurant Bon Lloc Palma de Mallorca
Restauranten Bon Lloc går for å være den beste vegetarrestauranten i Palma. Den eneste lunsjretten som serveres, er ”dagens”. Husk å booke bord på forhånd. Restauranten startet opp i 1978.

Kontaktinformasjon Bon Lloc
Adresse: Carrer de Sant Feliu, 7, 07012 Palma, Illes Balears
Telefon: 971 71 86 17
Nettside: www.bonllocrestaurant.com

Restaurant Port Petit – Palma de Mallorca

Restaurant Port Petit Mallorca
Port Petit er en annen fantastisk restaurant som tilbyr en forbløffende utsikt over havnen i Cala d’Or, takket være sin utendørsterrasse. Restauranten er kjent for sitt utsøkte kjøkken, samt for å servere noen av de beste dessertene på Mallorca.

Kontaktinformasjon Port Petit
Adresse: Avenida Cala Llonga, Cala d’Or
Telefon: +971 643 039
Nettside: www.portpetit.com

Restaurant Rodeo Grill – Palma de Mallorca

Restaurant Rodeo Grill Palma de Mallorca
Rodeo Grill er blant Palmas beste grillrestauranter og er et tips for deg som liker kjøtt.

Kontaktinformasjon Rodeo Grill
Adresse: Carrer de Ramon y Cajal, 14, 07011 Palma, Illes Balears
Telefon: 971 28 85 82
Nettside: Rodeo Grill on Facebook

Gourmet Restaurant Tristan – Palma de Mallorca

Restaurant Tristan Mallorca
Tristan ligger ved stilfulle Portal Nous, og er den mest kjente lokale restauranten. Dette er fordi Tristan strengt holder seg til det tradisjonelle mallorcanske kjøkken. Opplevelsen for besøkende er også utmerket siden den i tillegg til god mat tilbyr en vakker terrasse med utsikt over den fantastiske havnen.

Kontaktinformasjon Gourmet Restaurant Tristan
Adresse: Puerto Portals, Local 1, 07181 Calvià, Illes Balears
Telefon: +971 675 547

Restaurant Simply Fosh – Palma de Mallorca

Restaurant Simply Fosh Palma de Mallorca
Rammene er upretensiøs, tjenesten avslappet men ambisjonene til det åpne kjøkkenet er ruvende. Følg den danske Kenneth og de andre kokkene i aksjon og ta fatt på tapas, biff, fine fiskeretter og nyskapende desserter. Simply Fosh er en av restaurantene på Mallorca som tilbyr de mest stilfulle omgivelsene. Restauranten spesialiserer seg på middelhavsretter, og har en vakker solterasse for folk som foretrekker å spise utendørs.

Kontaktinformasjon Simply Fosh
Adresse: Carrer de la Missio, 7A, Palma de Mallorca.
Telefon: 971 71 76 11
Nettside: marcfosh.com

Nawaab Indian Restaurant – Palma de Mallorca

Nawaab Indian Restaurant Mallorca
Denne populære indiske restauranten tilbyr sine kunder måltider med en ganske unik blanding: noen av de beste karrirettene sammen med en fantastisk utsikt over havet. Restauranten er en del av en britisk kjede av indiske restauranter, og den lever opp til ryktet den fikk på Britain. Restauranten tilbyr også take away for de som foretrekker det alternativet.

Kontaktinformasjon Nawaab Indian Restaurant
Adresse: Joan Miro, 309, San Agustin, Cala Mayor, 07015 Palma, Balearic Islands
Telefon: +0034 971 401 691
Nettside: Nawaab Indian Restaurant Facebook

Restaurant Plat d’Or – Palma de Mallorca

Restaurant Plat D`or Palma de Mallorca
På Arabella Golf Hotel hofrestaurant varter kokk Rafael Sánchez med havtaskemedaljoner, hummer ravioli og andre gode ting som bærer umiskjennelige signatur. Plat d’Or er en av en håndfull utvalgte restauranter på øya som har funnet nåde hos de omreisende Michelin inspektørerene sin kresne smak. Menyer for 55-85 euro.

Kontaktinformasjon Plat d’Or
Adresse: Carrer Vinagrella, 0, 07013 Palma, Illes Balears
Telefon: 971 78 71 00

Restaurant Sa Rotana – Palma de Mallorca

Restaurant Rotana Mallorca
Sa Rotana er en av de mest utsøkt dekorerte og eksklusive restaurantene på Mallorca. Restauranten spesialiserer seg på middelhavsmat, men dens sanne tiltrekningskraft er restaurantens internasjonale mat, med et hint av mallorcansk kjøkken for å oppnå unike nye smaker, som overrasker sine kunder gang på gang.

Kontaktinformasjon Sa Rotana
Adresse: C/ SA Vall, KM. 3,000, 07500 Manacor
Telefon: +971 84 56 85
Nettside: restauranterotana.com

Restaurant Portixol – Palma de Mallorca

Restauranter Portixol Palma de Mallorca
Restaurant Portixol ligger i havnen og deler hus med designhotellet med samme navn. Med den innovative middelhavsmat, og særlig tempurastegte reker med inspirasjon fra Asia, er denne restauranten er opplevelse i seg selv.

Kontaktinformasjon Portixol
Adresse: Carrer Sirena, 27, 07006 Palma, Illes Balears
Telefon: 971 27 18 00
Nettside: www.portixol.com

Restaurant Jardín – Palma de Mallorca

Restaurant Jardin Mallorca
Jardín er en eksklusiv, familiedrevet gourmet-restaurant i Puerto de Alcúdia på Mallorcas nordkyst. Stedet har spesialisert seg på tradisjonelle, mallorcanske retter med en moderne og kreativ vri. Restauranteieren er også sjefskokk her, og han sørger for at menyen skiftes ut annenhver uke. Dermed blir utvalget av retter svært variert. I 2011 åpnet restauranten også en egen bistro-avdeling, med retter som er spesielt inspirert av tradisjonene fra Alcúdia-området. I tillegg omfatter komplekset en populær gastrobar. Det anbefales å reservere bord her på forhånd. Høyere prisklasse.

Kontaktinformasjon Jardin
Åpningstider: Onsdag – søndag kl. 13.30 – 15.00 og kl. 19.30 – 22.00.
Adresse: Calle de los Tritons, 07410 Puerto de Alcúdia.
Nettside: www.restaurantejardin.com

Casa Fernando – Palma de Mallorca

Restaurant Casa Fernando Palma de Mallorca
Presentasjonen på Casa Fernando er ikke mer flamboyant enn en velfylt fiskehandel, men tilbudet er stort og matlaging skinnende rent. Bak isete montre tigge palinuridae, stråler, blekksprut, makrell, koralbars, abbor, ål, tunfisk, makrell, enkeltperson og haier å bli oversatt til et godt måltid. Og de holder.

Kontaktinformasjon Casa Fernando
Adresse: Casa Fernando, C / Trafalgar 27, Palma de Mallorca.
Telefon: 971 26 54 17
Nettside: www.restaurantecasafernando.com

Restaurant Sa Bodegueta – Palma de Mallorca

Restaurant Sa Bodegueta Mallorca
Sa Bodegueta er en tradisjonsrik, sjarmerende restaurant som ble åpnet allerede i 1856. Tradisjon preger også menyen, og rettene har et hjemmelaget preg, basert på det spanske og baskiske kjøkken – i tillegg til det mallorcanske. Det serveres også vegetarkost – og restauranten har i tillegg et godt utvalg av kaker. Sa Bodegueta tilbyr frokost, brunch, lunch og middag – til en rimelig pris. Tapas og smørbrød kan man også få hele dagen. I helgene satser restauranten på særlig rimelige spesialmenyer: Cous Cous Imperial på lørdager og Paella på søndager. I Sa Bodegueta kan man også nyte levende musikk, mikro-teater og små kunstutstillinger.

Kontaktinformasjon Sa Bodegueta
Åpningstider: Tirsdag – søndag kl. 10.00 – 24.00. Mandag stengt.
Adresse: Carrer Sant Crist, 2, Palma 07001, Palma de Mallorca.
Nettside: Sa Bodegueta Facebook

Opio Bar & Restaurant

Restaurant Opio Bar & Restaurant Mallorca
Den eksklusive Opio Bar & Restaurant ligger i Hotel Puro, sentralt i hovedstaden Palma de Mallorca. Innredningen er elegant, og menyen er svært variert. Restauranten har en argentinsk stjernekokk, som har bidratt sterkt til stedets rykte som en av Mallorcas gourmet-restauranter. Menyen er internasjonal, men med tydelig Middelhavspreg. Man kan imidlertid også velge mellom en rekke asiatisk-inspirerte retter her. Til maten serveres lokale og argentinske viner.
Når været tillater det, kan måltidet nytes på restaurantens populære uteterrasse. Dessuten kan man få enkelte småretter i baren. Forhåndsbestilling er å anbefale. Høyere prisklasse.

Kontaktinformasjon Opio Bar & Restaurant
Åpningstider: Daglig, kl. 20.00 – 02.00.
Adresse: Montenegro 12, 07012 Palma de Mallorca, Mallorca.
Nettside: www.purohotel.com

Restaurant La Parada del Mar – Palma de Mallorca

Restaurant  La Parada del Mar Mallorca
La Parada del Mar er en ganske spesiell fiskerestaurant, der du komponerer maten selv. Restauranten har egen fiskedisk, og du velger ut ingrediensene selv. Foretrekker man f.eks. hummer, er den levende når man plukker den ut! Alternativt kan man peke ut de ingrediensene man ønsker på en dataskjerm. Det er også mulig å forhåndsbestille retter via restaurantens hjemmeside på internett. Når man har foretatt sitt valg, blir varene veid og priset individuelt.
Til tross for at dette er en restaurant med kun sjømat på menyen, er prisnivået behagelig.

Kontaktinformasjon La Parada del Mar
Åpningstider: Tirsdag – lørdag kl. 13.00 – 15.30 og kl. 20.00 – 23.30. Søndag kl. 20.00 – 23.30. Mandag stengt.
Adresse: Avenida Joan Miró 244 Marivent, 07015 Palma de Mallorca.
Nettside: www.laparadadelmar.com

Restaurant D’alt des Coll – Palma de Mallorca

Restaurant D`alt des Coll Mallorca
Restauranten D’alt des Coll har en fantastisk beliggenhet ca. 500 m.o.h nær den lille turistbyen Sollér. Fra uteterassen har man en fantastisk utsikt, bl.a. over Palma-bukten. Restauranten åpnet i 2010, og har vært særlig populær blant tyske turister. Det er også et tysk ektepar som driver den. D’alt des Coll serverer retter fra Middelhavsområdet, og alle råvarene er dyrket lokalt på Mallorca. Restauranten er også et sted der turister parkerer bilen et par timer for å nyte en kopp kaffe og husets smakfulle utvalg av hjemmebakte kaker. Veien opp mot stedet der restauranten ligger, er bratt og svingete, og det finnes ingen andre spisesteder i umiddelbar nærhet. Planlegger man å spise middag på D’alt des Coll, er det derfor en fordel om man har reservert bord på forhånd. Stedet hvor restauranten ligger, er for øvrig også et populært utgangspunkt for fotturer i de nærliggende Tramuntana-fjellene. Prisklasse: Middels.

Kontaktinformasjon Restaurant D’alt des Coll
Åpningstider: Tirsdag – søndag kl. 09.30 – 18.00. Mandager stengt.
Adresse: Coll de Soller, Bunyola, 07110 Sóller, Mallorca.

Restaurant Pirate’s Beach Bar & Grill

Restaurant Pirates Beach Bar & Grill i Mallorca
Magaluf er Mallorcas kanskje mest populære ”party-by” – og på Pirate’s Beach har øyas berømte ”Pirate’s Show” vært arrangert årlig siden midt på 1980-tallet. I nærheten av show-arenaene ligger Pirate’s Beach Bar & Grill, som er en kombinasjon av steakhouse, pastarestaurang og pub. Stedet har i stor grad basert seg på uteservering, og tilbyr både frokost, brunch, lunch og middag.
På sen kvelds- og nattetid er Pirate’s Beach Bar & Grill et typisk voksensted, men på dagtid er det lagt godt til rette for familier – med egne barnemenyer og morsomme, sjørøver-relaterte aktiviteter. Prisklasse: Middels.

Kontaktinformasjon Pirate’s Beach Bar & Grill
Åpningstider: Mai – september daglig kl. 11.00 – 02.00. Helgeåpent i april og oktober.
Stengt i perioden november-mars.
Adresse: Globo Balear, 07181 Magaluf, Calvia, Mallorca.
Nettside: www.piratesbeachbar.com

Restaurant Diferent – Palma de Mallorca

Restaurant Diferent Mallorca
Restaurant Diferent ligger i sentrum av den vakre feriebyen Cala d’Or på Mallorcas østkyst, og har vært et populært spisested siden åpningen i 2006. Restauranten tilbyr en internasjonal rikholdig à la carte-meny, med vekt på ”fusion” mellom Vestens og Østens mattradisjoner.
Restaurant Diferent har også en egen terrasse med utsikt over bysentrum, som kan reserveres for spesielle anledninger. Den har plass til 40 gjester, og er dermed også velegnet for grupper som ønsker å bestille bord sammen. Prisklasse: Middels.

Kontaktinformasjon Diferent
Åpningstider: Alle dager, kl. 10.00 – 23.30.
Adresse: Toni Costa 10, 07660 Cala d’Or.
Nettside: www.restaurantdiferent.es

Kart restauranter Mallorca
Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Mallorca – Gode tips og lenker
Severdigheter på Mallorca
Uteliv på Mallorca
Strender på Mallorca
Restauranter på Mallorca
Shopping på Mallorca
Klima på Mallorca
Leiebil Mallorca Lufthavn
Leiebil Mallorca
Mallorca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania