Beste spisesteder i Estepona

Restauranter Estepona

Restauranter i Estepona på Costa del Sol i Spania. Ut å spise i Estepona, og trenger tips om spisesteder for en herlig smaksopplevelse? I Estepona finnes alt fra små koselige tapasbarer, til luksus restauranter som har blitt tatt med Michelin guiden. Her tar vi for oss alt du trenger vite om de beste restaurantene i Estepona.

EsteponaCosta del Sol har et variert utvalg av restauranter både i selve byen og i de omkringliggende områdene. I de brosteinsbelagte gatene i gamlebyen finner du mange gode tapas-restauranter, som serverer det aller beste av autentisk, tradisjonell spansk mat, samt mange restauranter som serverer både fisk og kjøttretter, samt paellas. Spaser rundt i gamlebyen, og du vil også finne noen skjulte perler.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

Havnen i Estepona har et stort utvalg av restauranter som tilbyr spektakulær utsikt over Middelhavet. Det finnes også kinesiske og indiske restauranter her, samt en fish og chips restaurant som serverer ferskt fanget torsk og mye mer. Utenfor Estepona, i de nærliggende urbanisasjonene i Benamara, El Pilar og El Paraíso, er det enda flere restauranter, ofte plassert ved eller ved siden av stranden, slik at du kan høre på bølgene mens du spiser. Har du planer om en tur ut på byen etterpå, kan du her sjekke ut utelivet i Estepona, med tips og råd om hvor du skal gå for en flott kveld.

Beste spisesteder i Estepona

Det finnes mye å velge mellonm når det gjelder spisesteder og gode restauranter i Estepona i Malaga provinsen. Nedenfor er våre personlige favorittrestauranter og tapasbarer i Estepona. Garantert helt turistrestaurant fritt, og av god kvalitet til en fornuftig pris. God fornøyelse!

Restaurant Rosatti i Estepona

Restaurant Rosatti i Estepona
En nydelig restaurant som ligger i havenen i Estepona, og tilbyr utsikt over Middelhavet. Utmerket service, kvalitet og konkurransedyktige priser. Italiensk mat – pizza, pasta, sjømat, kjøtt. Middag kun fra kl. 19.00. Stengt onsdager.

Kontaktinformasjon Rosatti
Adresse: Puerto Deportivo de Estepona Local 8 – B. Estepona
Telefon: +34 952 796 606
Nettside: rosattirestaurant.com

 Restaurant 11 & 11 Restobar i Estepona


Denne restobaren tilbyr levende musikk og deilig, autentisk mat. Menyen har et utvalg av sjømatretter, samt salater og kjøttretter. Ligger i havnen i Estepona, og her kan du nyte utsikten over Middelhavet mens du spiser. Onsdag søndag lunsj og middag

Kontaktinformasjon 11 & 11 Restobar
Adresse: Puerto Deportivo de Estepona, Local 39, 29680 Estepona, Málaga
Telefon: +34 951 703 060.
Nettside: www.onceyonce.es

Restaurant Casa Del Rey i Estepona


Restaurant Casa Del Rey ligger i de brosteinsbelagte gatene i gamlebyen i Estepona, og serverer utsøkte tapas og har en innendørs gårdsplass hvor du kan spise. Det er et stort utvalg av røde og hvite viner. Forvent veldig bra kvalitets mat og gode ting til lunsj og middag.

Kontaktinformasjon Casa del Rey
Adresse: Calle Raphael 7 | Ved siden av Plaza de las Flores. Estepona
Telefon: +34 951 965 414
Nettside: lacasadelreyestepona.com

Restaurant Robbies i Estepona

Restaurant Robbies i Estepona
En koselig og svært populær restaurant i ekte Hollywood stil. Innredning og meny med originale retter med det meste av ferske lokale råvarer. Verten er alltid svært imøtekommende og personalet profesjonelt. Kun middag. Stengt mandager.

Kontaktinformasjon Robbies
Adresse: Calle Jubrique, 11, 29680 Estepona, Málaga
Telefon: +34 952 802 121
Nettside: www.facebook.com/Robbies-Estepona

 

Restaurante Sur i Estepona

Restaurant Sur i Estepona
Denne argentinske restauranten serverer kjøttretter av toppkvalitets tilberedt på en kullgrill. Restauranten tilbyr også et godt utvalg av fiskeretter. Kun middag. Reservasjoner anbefalt. Dette er virkelig en koselig restaurant som passer for de fleste begivenheter.

Kontaktinformasjon Restaurante Sur
Adresse: Plaza Ortiz, 10. Estepona
Telefon: +34 952 792 876.
Nettside: www.facebook.com/SurRestaurante

 

Restaurant Esquina Del Arte i Estepona

Restaurant La Esquina del Arte i Estepona
Restaurant Esquina Del Arte i Estepona er en bodega som tilbyr et fantastisk vinkart Esquina del Arte ligger i gamlebyen i Estepona med en flott uteterrasse. I restauranten kan du nyte deilige tapasretter til lunsj og middag, mandag til lørdag.

Kontaktinformasjon Esquina Del Arte
Adresse: Calle Villa, 8, 29680 Estepona, Málaga
Telefon: +34 951 965 718
Nettside: esquinadelarte-estepona.com

Restaurant El Cazador i Estepona

Restaurant El Cazador i Estepona
Restaurant El Cazador i Estepona er et perfekt sted for lunsj og middag. El Cazador tilbyr typisk Middelhavsmat. En veldig populær restaurant og med god verdi for pengene. Restauranten har et stort terrasseområde med utsikt over havnen.

Kontaktinformasjon El Cazador
Adresse: Av. Parque Selvo, 29680 Estepona, Málaga, Spania
Telefon: +34 952 802 799
Facebook: www.facebook.com/pages/Restaurante-El-Cazador

 

Restaurant El Carnicero i Estepona

Restaurant El Carnicero i Estepona
I landsbyen Cancelada, i nærheten av Estepona, finner du en restaurant som spesialiserer seg på grillet kjøtt. Deres menyen tilbyr også et stort utvalg av stykker fra entrecote, indrefilet av svin eller hamburgere. Du kan også smake på typiske gazpacho eller norsk laks, blant andre. Slakteren har som mål å gi deg det beste kjøttet med internasjonale notater. Restauranten har også et godt utvalg av flott sjømat.

Kontaktinformasjon El Carnicero
Adresse: Av. Marqués del Duero, 29, 29680 Cancelada, Málaga, Spania
Telefon: +34 952 88 63 07
Nettside: www.restauranteelcarnicero.com

Restaurant Chilli i Estepona

Chilli Restaurant i Estepona
Indian Restaurant Chilli ligger i Estepona og havnen i La Duquesa. Sterkt anbefalt, denne restauranten serverer en blanding av meksikanske og indiske retter. Godt vertskap og service. Lunsj og middag hver dag. Uansett hva du vil, fyller du magen din med deilig hjemmelaget indisk eller meksikansk mat, samt fantastiske Angus-steker tilberedt for perfeksjon. Uansett fiesta eller feiring, Restaurant Chilli-Indian-Tex Mex-Steakhouse vil ikke skuffe deg.

Kontaktinformasjon Restaurant Chilli
Adresse: Calle Isla Verde, 12 | Urb. Dos Hermanas, 29688. Estepona
Telefon: +34 952 882 547
Nettside: www.restaurantchilli.com

Kart over restauranter i EsteponaTrenger du leiebil til ferien i Estepona?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Estepona – Gode tips og lenker
Uteliv i Estepona
Restauranter i Estepona
Severdigheter i Estepona
Shopping i Estepona
Strender i Estepona
Klima i Estepona
Leiebil Estepona
Estepona
Malaga Provinsen
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania