Topp Restauranter i Benidorm

Restauranter Benidorm

Restauranter i Benidorm i Spania. Ut å spise i Benidorm, og trenger tips til noen gode restauranter for en perfekt kveld med venner og familie? Alt du trenger vite om gode restauranter i Benidorm.

Det flotte med en ferie til Benidorm er byens sentrale beliggenhet, og det store utvalget av butikker, barer og restauranter som befinner seg rett utenfor dørstokken. Det spiller ingen rolle hvor du bor, du vil ikke måtte gå langt før du finner gode spisesteder og underholdning. Med nesten 600 steder å spise er dette populære feriestedet på Costa Blanca, hjemmet til noen av Alicante provinsens beste restauranter. Vi skal her ta for oss noen gode restauranter i Benidorm som er verdt å prøve.

Bli med i Facebook gruppen Vi som trives på Costa Blanca

Gode restauranter i Benidorm

Benidorm er ikke bare et ypperlig feriested, her kan man nyte mat fra store deler av verden. Og visste du at noen av Costa Blancas beste restauranter ligger i Benidorm? Vi skal her ta for oss noen godbiter, enten du vil ha en liten tapas rett, eller et herre måltid med familie og venner. En knippe restauranter for dem som er lei turistmaten, og vil ha noe helt spesielt.

Restaurant Llum del Mar

Restaurant Llum del Mar i Benidorm
Restaurant Llum de Mar ligger i det historiske sentrum av Benidorm, inne i det vakre hotellet Villa Venecia. På Restauranten Llum del Mar vil de mest kresne ganer bli betatt av sammensmelting av smaker fra hav og fjell. Restaurantens anerkjente kokker tilbyr en gastronomisk luksus, og middelhavsmat med essens. Llum del Mar har en spektakulær havutsikt. Nyt aromaer og smaker av Llum de Mar, en skikkelig godbit for alle sanser, perfekt for et avslappet og elegant måltid eller en feirings middag, en stor begivenhet eller et romantisk møte.

Kontaktinformasjon Restaurante Llum del Mar
Adresse: Plaza San Jaume, 1, 03500 Benidorm, Alicante
Telefon: 965 85 54 66
Nettside: www.hotelvillavenecia.com
Facebook: www.facebook.com/LlumdemarRestaurant EL Barranco

Restaurant Barranco i Benidorm
Restaurant Barranco Beach ligger i Benidorm, og tilbyr tradisjonell mat spesielt sjømat og fisk. Dens viktigste spesialitet er ris og sjømat. Restaurant Barranco Beach er ideell for gruppe måltider og familiesammenkomster.

Kontaktinformasjon EL Barranco
Adresse: Avenida de Vicent Llorca Alos, 14, 03502 Benidorm, Alicante
Telefon: 966 80 47 77
Nettside: www.barrancoplaya.com

Restaurant Solotúla

Restaurant Solotula i Benidorm
Restaurant Solotúla i Benidorm har en egen Chill Out hage, uteservering og innendørs servering. Kjøkkenet tilbyr retter fra Middelhavet og nyskapende innslag for deg som vil oppdage nye innovative og asiatiske smaker. Alle ingredienser er nøye utvalgt og presentert på en ypperlig måte. Restauranten har godt utvalg av vin, og servicen er upåklagelig. Blant rettene å prøve er queso frito (en fryd for dem som elsker ost) ledsaget av jam tomater, hamburger (svært velsmakende hjemmelagde burgere) og tuleras albondigas (kjøttboller velsmakende kjøtt).

Kontaktinformasjon Solotúla
Adresse: Calle del Esperanto, 16, 03503 Benidorm, Alicante
Telefon: 661 30 00 72
Nettside: Solotula Facebook

Restaurant La Falua

Restaurant La Falua i Benidorm
Siden 2007 har restaurant La Falua klart å bevise at de er en av de beste moderne restauranter på Costa Blanca kysten, stående i forkant av kulinarisk mote og stil. Restauranten spesialiserer seg på Middelhavs og internasjonal mat. Anbefales!

Kontaktinformasjon La Falua
Adresse: Calle Santander, 22, 03502 Benidorm, Alicante
Telefon: 965 85 31 05
Nettside: www.lafalua.es

Pizzería Restaurante Duomo


Restaurant Duomo er en sofistikert italiensk restaurant i Benidorm. Duomo tilbyr en strålende, sofistikert italiensk mat hvor meny vil glede seriøse foodies. Det romantiske, rustikte interiøret er den perfekte bakgrunn for en klassisk matopplevelse.

Kontaktinformasjon Restaurante Duomo
Adresse: Carrer d’Alacant, 6, 03501 Benidorm, Alacant
Nettside: www.express-magazine.com

Agir Restaurant

Restaurant Agir i Benidorm
Agir Restaurant har en fantastisk utsikt og serverer utsøkt mat, og har alltid hatt et godt rykte. Restauranten har en moderne innredning og dekor. Sammensmeltingen av retter på menyen er en fryd, og sørg for å bestille et bord ved vinduet hvor du kan nyte den praktfulle utsikten.

Kontaktinformasjon Agir Restaurant
Adresse: Av. del Mediterráneo, 11, 03503 Benidorm, Alicante
Telefon: 965 85 51 62
Nettside: www.hotelagir.com/restaurantes

Restaurant Spice of Life

Restaurant Spice of Life i Benidorm
Restauranten Spice of Life ligger kun en kort spasertur fra Levante-stranden. Muhammed og hans familie åpnet restauranten her i Benidorm i 1999, fast bestemt på å tilby retter fra alle regioner i India og garantert gi den beste smaken av indisk mat i Benidorm fra Bhunas til baltis. Restauranten har en veldig stor variasjon av krydrete retter, fisk, tikka masala, lam madras og en velsmakende pilau ris er noe av det Spice of Life tilbyr.

Kontaktinformasjon Spice of Life
Adresse: Av. Dr. Orts Llorca, 11, 03503 Benidorm, Alacant
Telefon: 965 86 68 81
Nettside: www.spiceoflifebenidorm.com

Country Ribs Steak House

Restaurant Country Ribs i Benidorm
Country Ribs har vært åpent i mer enn 15 år, og kokkene er mestere på grilling og i utarbeidelsen av de unike sausene til det saftige kjøttet. Store porsjoner, god service i flotte omgivelser gjør Country Ribs Steak House til en restaurant for de gode smaksopplevelsene. Det finnes også en Country Ribs restaurant i Albir.

Kontaktinformasjon Country Ribs Steak House
Adresse: Calle Derramador, 7, 03503 Benidorm, Alicante
Nettside: country-ribs.com
Facebook: Country Ribs Benidorm

Restaurant Topo Gigio

Denne herlige italienske restauranten er den største hage restauranten i Benidorm. Eier Salvatore tilbyr en unik stil i sin matlaging, i vedfyrte ovner, noe som gir den unike smaker til hjemmelaget pizza og pasta for hans velsmakende italienske retter. Det er levende italiensk musikk i helgene, det er også populært for store fester, tilstelninger og brylluper.

Kontaktinformasjon Restaurant Topo Gigio
Adresse: Av. del Mediterráneo, 9, 03503 Benidorm, Alicante
Telefon: 965 85 71 68
Nettside: Topo Gigio Facebook

Restaurant Carpe Diem

Restaurant Cape Diem i Benidorm
En restaurant med en daglig meny med 3 retters og en drink for € 9,99. Carpe Diem har en lang Tapas Bar med et utvalg av 22 appetittvekkende retter, velsmakende snacks og verdensomspennende smaker av kaffe. Alt kan nytes inne eller på den romslige terrassen. I 1 etasje har restauranten plass til 50 personer og kan reserveres for fester, grupper, forretningsmøter. Tredje etasje er reservert for VIP-er og Cordon Bleu måltider.

Kontaktinformasjon Carpe Diem
Adresse: Alameda del Alcalde Don Pedro Zaragoza, 24, 03501 Benidorm, Alacant
Telefon: 965 99 40 50
Nettside: Carpe Diem Facebook

Kart restauranter i BenidormTrenger du leiebil til ferien i Benidorm?Benidorm – Gode tips og lenker
Benidorm i Spania
Strender i Benidorm
Uteliv Benidorm
Shopping i Benidorm
Klima i Benidorm
Severdigheter i Benidorm
Fornøyelsesparker i Benidorm
Bolig i Benidorm
Leiebil i Benidorm
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania