Beste Restauranter i Altea i Spania

Restauranter Altea

Restauranter i Altea i Spania. Ut å spise med kjæresten, venner og familie, og trenger tips til hvor man bør gå for en fantastisk matopplevelse i flotte omgivelser i Altea? Her tar vi for oss gode restauranter i Altea som er verdt et besøk, og som garantert vil pirre smakssansene under ditt opphold i kunstnerbyen Altea i Spania.

AlteaCosta Blanca kysten ligger nord for Benidorm, og har heldigvis sluppet unna den verste masseturismen. Stranden i Altea har stein og ikke sand, og mange mener det er derfor de store hotellkjedene ikke har vært interessert i å bygge opp store hoteller som de har gjort i Benidorm og Alicante. Heldigvis! Her i kunstbyen Altea kan du fortsatt få en opplevelse av det ekte Spanske.

Bli med i Facebook gruppen Vi som trives på Costa Blanca

I gamlebyen ligger kirkeplassen «Plaza Iglesia», og her finnes det mange trivelige restauranter. Sommerstid har dette området en flott atmosfære med et yrende folkeliv. I kystområdet ved marinaen og langs strandpromenaden finner man også et godt utvalg av restauranter, og mange av dem serverer lekre fiskeretter. Spanske tradisjonsrike retter som paella står ofte på menyen i dette området. Hvis man ønsker en avveksling fra det tradisjonelle spanske kjøkken, kan man velge blant norske, franske, italienske, meksikanske, greske eller japanske restauranter. Her finnes noe for en hver smak.

Beste restaurantene i Altea i Spania

Altea regnes som en av verdens vakreste byer, og Altea har et mangfoldig tilbud av restauranter også med kjøkken fra andre verdensdeler. Her skal vi ta for oss de beste restaurantene som vil gi deg en ekte smaken av Altea. Er du klar for en tur ut på byen etterpå, sjekk ut uteliv i Altea.

Restaurant Casa Vital i Altea


Oppdagelsestrang og eventyrlyst førte den unge skolelæreren Åge Folkestad til sydligere trakter. Med fem barstoler startet eventyret i det som i dag er Alteas mest kulturelle restaurant. Her holder de vinsmakinger, utstillinger, konserter, og hver kveld danses det flamenco mellom bordene. Den blide Ålesunderen fant sitt paradis i Altea. Hele fasaden, og den er ikke liten, er vendt ut mot Middelhavet med panorama utsikt fra Calpeklippen til Albir og Benidorm. Les mer om Casa Vital

Kontaktinformasjon Restaurant Casa Vital
Adresse: La Calle Salamanca 11, Altea, Alicante
Telefon: +34 965 840 936
Internett: www.casavital.com

Restaurant Asador El Torreon de Paula i Altea

Restauranter Asador El Torreon de Paula er en stemningsfull gourmet-restaurant som ligger ved kirkeplassen «Plaza de la Iglesia» i gamlebyen i Altea. Asador El Torreon de Paula har rustikk interiør og en romantisk atmosfære, og fra takterrassen har man fantastisk utsikt. Restauranten serverer de lekreste lunsj- og middagsretter fra middelhavsområdet, og stedet er spesielt berømt for sin velsmakende biff.

Kontaktinformasjon Asador El Torreon de Paula
Åpningstider: Daglig kl. 12.00 – 24.00.
Adresse: Carrer Sant Josep 1, Plaza de la Iglesia, Casco Antiguo, 03590 Altea
Nettside: eltorreondepaula.wix.com

Restaurant La Table i Altéa

Restaurant La Table i Altea
Restaurant La Table Altea tilbyr en reise til Frankrike, med en blanding av smaker fra Middelhavet , alt i en moderne, komfortabel og elegant atmosfære. Eierne ble forelsket i byen Altea, etter å ha jobbet i noen av de beste restaurantene i London, Frankrike og Sveits, bestemte de seg for å åpne sin egen plass i Altea.

Kontaktinformasjon Restaurant La Table
Adresse: Carrer Sant Pere 43, 03590 Altéa , Spania
Telefon : +34 663 894 603 / +34 965 840 169
Internett : www.latablealtea.comRestaurant La Costera i Altea

Restaurant La Costera er en sjarmerende og intim restaurant som serverer retter fra det franske kjøkken, og ligger i gamlebyen, bare en kort spasertur fra Alteas vakre kirke. La Costera de Altea holder til i en over 100 år gammel bygning, og er innredet i rustikk stil. Restauranten drives av et franskt ektepar, og her kan man velge mellom lekre kjøtt- og fiskeretter. På menyen finnes forretter, hovedretter og desserter – og stedet har dessuten en imponerende vinliste. Det spilles behagelig bakgrunnsmusikk i lokalet, og stedet har dessuten en flott utendørs terrasse.

Kontaktinformasjon La Costera
Åpningstider i sommersesongen: Tirsdag – søndag kl. 19.30 – 23.00. Mandag stengt.
Adresse: Costera Mestre de Musica 8, 03590 Altea
Nettside: www.lacosteradealtea.com

Restaurant Saltea i Altéa

Restaurant Saltea i Altea
Restauranten Saltea ligger i Altea, og er et moderne sted i kjent jazz stil. Denne restauranten kombinerer en godt balansert presentasjon av utsøkte retter fra Spania og middelhavet. Denne restauranten er en flott møteplass, og har en stor terrasse med utsikt over den flotte havnen. Du vil finne fersk fisk og sjømat fra bukta, og restauranten har et godt utvalg av viner i alle klasser.

Kontaktinformasjon Restaurant Saltea
Adresse: Puerto Deportivo Luis Campomanes, 03599 Altéa , SPANIA
Phone : +34 966 888 528
Web site :www.saltearestaurante.com

Restaurant La Bruschetta i Altea

Restaurant La Bruschetta er en hyggelig italiensk restaurant, som ligger 3 km nordøst for Altea sentrum. La Bruschetta serverer autentisk italiensk mat, og er spesielt berømt for sine smakfulle pasta- og kjøttretter. La Bruschetta har en omfattende vinliste, spesielt tilpasset menyen. Stedet har hyggelig innredning og fredelig atmosfære, og man kan også velge å spise utendørs.

Kontaktinformasjon La Bruschetta
Åpningstider: Mandag kl. 19.30 – 23.00. Tirsdag – lørdag kl. 13.00 – 16.00 og 19.30 – 23.00. Søndag stengt.
Adresse: Partida La Olla 45, 03590 Altea
Nettside: www.labruschettaaltea.com

Restaurant Oustau i Altéa

Restaurant Oustau i Altea
Restaurant Oustau Altea ligger i gamlebyen, i et hus som er mer enn 200 år gammelt. Denne restauranten tilbyr gourmetretter på høyden med de største kjente franske restaurantene. En reise til sentrum av Frankrike, rikelig med smak og kompetanse. Vinkartet inneholder kun viner av god kvalitet, og for oss er det en av de beste restaurantene i Altea og Alicante regionen.

Kontaktinformasjon Restaurant Oustau
Adresse: Calle Mayor 5, 03590 Altéa , SPANIA
Telefon : +34 965 842 078
Internett: www.oustau.com

Restaurant Café Opera i Altea

Restaurant Café Opera ligger ved strandpromenaden i Altea, og serverer frokost samt lunsj-retter. Caféen åpnet i 2001, og er blitt berømt for sine gode og hjemmelaget salater, baguetter, omeletter, supper mm. I tillegg til småretter, serverer Café Opera kaffe/te, mineralvann og vin. Interiøret er viet klassisk musikk, og veggene er dekorert med noteark, bilder av kjente komponister og musikkinstrumenter. Baren ved Café Opera er dessuten formet som et piano. Restauranten har også en hyggelig utendørsterrasse.

Kontaktinformasjon Café Opera
Åpningstider: Daglig kl. 10.00 – 20.00. Mandag stengt.
Adresse: Calle Sant Pere 40, 03590 Altea
Nettside: www.cafeopera-altea.com

Restaurant Sabor i Altea

Restaurant Sabo i Altea
Restaurant Sabor har en førsteklasses beliggenhet i Altea. Restaurant Sabor et sted som perfekt kombinerer god mat, og en hyggelig atmosfære. Restauranten tilbyr en internasjonal meny laget med ferske råvarer. De har også et stort utvalg av gode viner.

Kontaktinformasjon Restaurant Sabor
Adresse: Avenida del Puerto 22, 03590 Altéa, SPANIA
Telefon : +34 965 843 274
Internett: www.restaurantesabor.com

Kart over restauranter i AlteaTrenger du leiebil til ferien i Altea?Altea – Gode tips og lenker
Altea i Spania
Bolig i Altea
Shopping Altea
Uteliv i Altea
Restauranter Altea
Strender i Altea
Klima i Altea
Severdigheter i Altea
Leiebil i Altea
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania