Spisesteder og restauranter Alfaz del Pi

Restauranter Alfaz del Pi

Restauranter i Alfaz del Pi i Spania. Skal du ut å spise med venner og familie, og trenger tips til en god restaurant i Alfaz del Pi for anledningen? Vi tar her for oss gode restauranter i Alfaz del Pi som garantert vil gi deg en god smaksopplevelse.

Alfas del Pi som AlbirCosta Blanca har et godt utvalg av spisesteder hvor man finner lokale og internasjonale retter på menyen. Perfekt når du skal ut med venner og familie for en matbit etter en lang dag på stranden. Mange av spisestedene ligger i hovedgatene og er lett å finne, mens andre restauranter ligger mer bortgjemt i og bak sidegatene i Alfaz del Pi. Her finner du alt fra spanske, indiske, kinesiske, tyske, nederlanske og et godt utvalg av norske restauranter. Man trenger ikke dra langt avgårde til storbyen Alicante for en god restaurant opplevelse, for i Alfaz del Pi finnes det meste. Nederst i denne restaurant guiden for Alfaz del Pi vil du et kart som viser veien til de fleste av dem.

Bli med i Facebook gruppen Vi som trives på Costa Blanca

Top restauranter i Alfaz del Pi

Det finnes mye god mat i Spania, og i Alfaz del Pi er det restauranter fra alle verdensdeler. Hvis du virkelig vil gi dine smakssanser noe stort er dette noe for deg, for her tar vi for oss gode restauranter i Alfaz del Pi som er verdt et besøk. Enten du skal ut med kunder, på date med din kjære eller bare har lyst på en god matopplevelse med venner eller familie, da kan ikke disse stedene slå feil.

Restaurant El Jardín

Restaurant El Jardin i Alfaz del Pi
Restaurant El JARDIN i Alfaz del Pi tilbyr skandinaviske og internasjonale retter. Om sommer får du en grillbuffé tilberedt på terrassen med levende musikk. Denne restauranten har en fantastisk atmosfære for hele familien, og den har også en lekeplass for barn.

El Jardín Restaurant L Alfas Del pi
Adresse: Helecho, 1 (Urbanizacion Foya Blanca) 03580 Alfas del Pi, Spania
Telefon: +34 966 814 233
Nettside: www.el-jardin-restaurant.com

Restaurant Oriental Garden

Restaurant Oriental Garden i Alfaz del Pi
Restaurant Oriental Garden i L’Alfas del Pi er definitivt en restaurant du ikke bør gå glipp av. Innredningen er enkel, men kvaliteten er overlegen. Denne restauranten tilbyr en variert meny med asiatiske retter til en meget hyggelig pris. Oriental Garden asiatiske restaurant er kjent for sin moderne tolkning av klassiske orientalske retter og bruker kun ferske ingredienser. Dette er et tempel for thailandske og vietnamesiske retter.

Oriental Garden Restaurant L’Alfaz Del Pi
Adresse: Av. Pais Valencia, 25, 03580 Alfaz del Pi, Spania
Telefon : +34 965 887 356
Nettside: Oriental Garden Facebook

Restaurant Pizza 4U

Restaurant Pizza 4U i Alfaz del Pi
Pizza 4U har lagt vekt på et stort utvalg av smaks-sammensetninger – og på å gi hver enkelt pizza et «hjemmelaget» preg. Pizza 4U ble etablert i sentrum av Alfas del Pi i 2002, og er en pizzarestaurant som har basert seg på en kombinasjon av det beste fra napolitanske og skandinaviske tradisjoner. Ingrediensene er ferske råvarer fra lokalområdet. Det finnes også en Pizza 4U-restaurant i Albir.

Kontaktinformasjon Pizza 4U
Åpningstider: Alle dager kl. 13.00 – 24.00.
Adresse: Calle Federico García Lorca 6, 03580 Alfas del Pi.
Nettside: www.pizza4u.esRestaurant Pizza & Cia

Pizza & Cia i Alfaz del Pi
Restaurant Pizza & Cia er en ekte italiensk restaurant i Albir som også serverer tradisjonelle norske retter som fiskekaker, laks, og torsk. Restauranten har et godt utvalg av italiensk mat, både ossobucco, skikkelig god pizza og forskjellige pastaretter. Restauranten ligger i en stille sidegate og har en nydelig uteplass der du kan nyte maten din i fred og ro. Til dessert kan vi blant annet anbefale Tiramisu.

Kontaktinformasjon Restaurant Pizza & Cia
Åpningstider: 1300-2300. Onsdager stengt
Adresse: Calle Joaquín Rodrigo, 3, 03580 Alfas Del Pí ( L’), Alicante
Telefon: 96 686 56 94
Åpningstider: 1300-2300. Onsdager stengt
Nettside: www.pizzaycia.com

Restaurant Le Code

Restaurant Le Code i Alfaz del Pi
Le CODE Restaurant Albir er fast bestemt på å kombinere de beste tradisjonene i klassisk fransk matlaging med en individuell tilnærming til service og gjestfrihet. Restauranten ligger på randen av Altéa mot Albir, i front mot havet. En imponerende utsikt venter på deg her. Le CODE Restaurant Albir tilbyr en meny fra det beste av fransk mat, fra det tradisjonelle til det mer moderne.

Kontaktinformasjon Le Code Restaurant
Adresse: Edificio Sol, Playa Cap Blanch 20 Bajo, 03590 Altéa, SPANIA
Telefon : +34 965 013 098
Internett : www.lecode.es

Restaurant Sarita

Restaurant Sarita i Alfaz del Pi
Restaurant Sarita i Albir tilbyr autentisk indisk mat, og er noe av det bedre i Alicante provinsen. Denne restauranten er forfriskende og stilig med levende farger av sateng og silke sari. Du liker sannsynligvis også uteserveringen som er omgitt av blomster. La deg friste av smaker fra India, og test ut restaurant Saritas i Albir.

Restaurant Sarita
Adresse: Avenida el Albir 11, 03581 El Albir – Alfaz del Pi, SPANIA
Telefon: +34 966 864 394
Internett: www.saritaindianrestaurant.com

Restaurant Le Monde

Restaurant Le Monde i Alfaz del Pi
Robert Johansen fra Ålesund har 25 års erfaring fra restaurantbransjen og har jobbet ved noen verdens beste spisesteder. Etter 13 år i Torrevieja har sunnmøringen nå åpnet restauranten Le Monde i Albir, kun få meter fra strandpromenaden Paseo de las Estrellas. Anbefales!

Kontaktinformasjon Restaurant Le Monde
Adresse: Carrer Juan Sebastian Bach 17, 03581 Albir, Valenciana, SPANIA
Telefon: +34 636 736 836
Nettside: Le Monde Facebook

Coco Loco Beach Bar

Coco Loco Beach Bar i Alfaz del Pi
Coco Loco Beach Bar har en fantastisk beliggenhet ved starten av strandpromenaden i Albir, og er et glimrende treffpunkt hvis du skal treffe venner eller familie for et måltid eller en drink. Restauranten har veldig god mat, og store porsjoner, akseptable priser og hyggelig betjening. Menyen på Coco Loco er kreativ og her får man det meste, i tillegg til saftige burgere, anbefales det å teste salatene.

Kontaktinformasjon Coco Loco Beach Bar
Adresse: Paseo de las Estrellas, 9, 03580 Alfas del Pí (L’), Alicante
Telefon: 966 86 69 99
Nettside: www.cocolocoalbir.com

Scandinavian Home Cooking

Scandinavian Home Cooking i Alfaz del Pi
I hovedgaten ved Sabadell banken i sentrum av Albir ligger Scandinavian Home Cooking som eies av svenske Anki. Restauranten er veldig populært sted for skandinavere i området, men også engelskmenn og nederlendere. Onsdag og søndag er det levende musikk på Scandinavian Home Cooking. Restauranten er perfekt nar man er lei spansk tapas, og trenger et maltid med skikkelig skandinavisk husmannskost.

Kontaktinformasjon Scandinavian Home Cooking
Nettside: Scandinavian Home Cooking Facebook

Restaurant Yuan Teppanyaki

Yuan Teppanyaki i Alfaz del Pi
Restaurant Yuan Teppanyaki er en Japansk restaurant som ligger i nærheten av runkjøringene ved golfbanen, bak hotel Kaktus. YUAN. Restauranten har utsøkt god mat, av beste kvalitet, som f.eks. grillspyd med diverse kjøtt eller laks. De har Sushi om en ønsker å prøve det. Meget vennlig og profesionell betjening.

Kontaktinformasjon Restaurant TEPPANYAKI
Adresse: Carrer Pau Casals, 8, 03581 l’Alfàs del Pi, Alacant
Nettside: Restaurant Yuan Teppanyaki Facebook

Le Grand Cafe

Le Gran Cafe i Alfaz del Pi
Le Grand Café er en bar og restaurant i Albir som ligger bare et steinkast fra stranden, og tilbyr det perfekte stedet å nyte en drink eller noe å spise i et luksuriøst, elegant og en moderne atmosfære. Le Grand Cafe har en stor og komfortabel terrasse hvor du kan nyte solen mens du nipper til din favorittdrink, og tilbyr alt fra te, kaffe og kaker, til snacks og komplette måltider. Le Grand Cafe har et godt utvalg av belgisk øl, internasjonal vin og champagne for spesielle anledninger.

Video om Le Gran Cafe


Kontaktinformasjon Le Grand Cafe
Adresse: Carrer El-Albir, 20, 03581 l’Alfàs del Pi, Alicante
Nettside: www.legrandcafealbir.com

Restaurant DEA

Restaurant DEA i Alfaz del Pi
Restaurant DEA ligger i tverrgaten ned fra Avenida Albir, rett bortenfor Consum supermarked.
Menyen består av fint tilberedte, og meget velsmakende retter. Restauranten drives av Andreea og Adrian som gir en personlig og god service. Restaurant DEA er koselig dekorert, og du vil legge til mange små detaljer som restauranten til et helt spesielt sted midt i Albir.

Kontaktinformasjon Restaurant DEA
Adresse: Carrer Joaquín Rodrigo, 3, 03581 Alfaz del Pí – El Albir, Alacant
Telefon: +34 664 721 238
Nettside: Restaurant DEO Facebook

Universal Lounge Bar

Universal Lounge Bar i Alfaz del Pi
The Universal Lounge Bar er et sted som tilbyr en blanding av kulturer med drikke og mat. I sin omfattende meny tilbyr Universal Lounge Bar et utvalg av internasjonale retter, inkludert smørbrød, wraps, varme og kalde smørbrød, biff, salater, pizza, pasta, burgere og mer. Du kan nyte spesialiteter fra ulike land og deres favoritt drink inne i luftkondisjonerte lokaler eller på den solfylte terrassen på 240m2. Universal Lounge Bar har i tillegg et stort utvalg av øl fra Belgia, Spania og andre land.

Kontaktinformasjon Universal Lounge Bar
Adresse: Carrer El-Albir, 68, 03581 L’Albir, Alacant
Nettside: www.universalloungebar.com

Restaurant Fandango

Very Good Fandango i Alfaz del Pi
Restaurant Fandango er en spansk restaurant som stadig får gode omtaler og har blitt skrevet om i mange medier. Menyen er omfattende og man får mye mat for pengene. Restaurant har en koselig atmosfære, er skotsk inspirert, og servicen er utmerket.

Kontaktinformasjon Restaurant Fandango
Åpningstider: Alle dager 1300-2300
Adresse: Carrer Pau Casals, 10, 03581 l’Alfàs del Pi, Alacant
Telefon: 966 86 40 30
Nettside: www.verygoodfandango.com

Kart restauranter i Alfaz del PiTrenger du leiebil til ferien i Alfaz del Pi?Alfaz del Pi – Gode tips og lenker
Uteliv Alfaz del Pi
Alfaz del Pi kommune
Bolig i Alfaz del Pi
Restauranter Alfaz del Pi
Severdigheter Alfaz del Pi
Shopping Alfaz del Pi
Strender i Alfaz del Pi
Klima i Alfaz del Pi
Leiebil i Alfaz del Pi
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania