Spisesteder i Albir

Restauranter Albir

Restauranter i Albir i Spania. Skal du på ferie til Albir, og trenger noen gode tips til restauranter å besøke med venner og familie? Her tar vi for oss internasjonale, spanske og norske restauranter i Albir som er verdt et besøk.

Spania har et meget godt kjøkken, og er verdens kjent for sin gode mat. Da den prestisjetunge listen over verdens 50 beste restauranter ble offentliggjort, ble det spansk førsteplass og hele syv av femti restauranter på listen var spanske. Nå finnes ikke disse gourmetrestaurantene i Albir og omegn, men Albir har likevel et godt utvalget av restauranter av høy kvalitet.

Bli med i Facebook gruppen Vi som trives på Costa Blanca

Norske restauranter i Albir

Spisestedet Little Norway er en norsk restaurant i Albir som kjent for å servere god tradisjonell norsk julemat som lutefisk og ribbe i vintersesongen, skrei og torsk er også på menyen. Den norske bokcafeen er også et populært møtested. Den norske Bok-Cafe’n er et av mange steder som er godt besøkt av nordmenn, og anbefales for de som vil treffe nordmenn. Dette er treffsted for de som reiser med Solgruppen fra Norge. Det er Solgruppen som eier kafeen. De som jobber der snakker norsk og det er hyggelig for mange eldre. Det finnes en rekke små og store restauranter i Albir, mange av dem vil du finne i hovedgaten hvor du også ofte finner nordmenn.

De beste restaurantene i Albir

De fleste spanske og internasjonale restaurantene i Albir har “Menú del día” (dagens lunsj). Dette er et rimelig alternativ til retter fra menyen og kan anbefales. Da får man forrett, hovedrett og dessert (inkl. drikke) for en rimelig penge. Her tar vi for oss en knippe restauranter i Albir som vi mener fortjener litt ekstra oppmerksomhet, husk at smaken er som baken, alltid delt, og finner du ikke din favoritt her, setter vi pris på at du tipser oss. Takk for hjelpen!

Restaurant Le Monde

Restaurant Le Monde i Albir
Robert Johansen fra Ålesund har 25 års erfaring fra restaurantbransjen og har jobbet ved noen verdens beste spisesteder. Etter 13 år i Torrevieja har sunnmøringen nå åpnet restauranten Le Monde i Albir, kun få meter fra strandpromenaden Paseo de las Estrellas. Anbefales!

Kontaktinformasjon Restaurant Le Monde
Adresse: Carrer Juan Sebastian Bach 17, 03581 Albir, Valenciana, SPANIA
Telefon: +34 636 736 836
Nettside: Le Monde Facebook

Coco Loco Beach Bar

Coco Loco Beach Bar i Albir
Coco Loco Beach Bar har en fantastisk beliggenhet ved starten av strandpromenaden i Albir, og er et glimrende treffpunkt hvis du skal treffe venner eller familie for et måltid eller en drink. Restauranten har veldig god mat, og store porsjoner, akseptable priser og hyggelig betjening. Menyen på Coco Loco er kreativ og her får man det meste, i tillegg til saftige burgere, anbefales det å teste salatene.

Kontaktinformasjon Coco Loco Beach Bar
Adresse: Paseo de las Estrellas, 9, 03580 Alfas del Pí (L’), Alicante
Telefon: 966 86 69 99
Nettside: www.cocolocoalbir.comScandinavian Home Cooking

Scandinavian Home Cooking i Albir
I hovedgaten ved Sabadell banken i sentrum av Albir ligger Scandinavian Home Cooking som eies av svenske Anki. Restauranten er veldig populært sted for skandinavere i området, men også engelskmenn og nederlendere. Onsdag og søndag er det levende musikk på Scandinavian Home Cooking. Restauranten er perfekt nar man er lei spansk tapas, og trenger et maltid med skikkelig skandinavisk husmannskost.

Kontaktinformasjon Scandinavian Home Cooking
Nettside: Scandinavian Home Cooking Facebook

Restaurant Yuan Teppanyaki

Yuan Teppanyaki i Albir
Restaurant Yuan Teppanyaki er en Japansk restaurant som ligger i nærheten av runkjøringene ved golfbanen, bak hotel Kaktus. YUAN. Restauranten har utsøkt god mat, av beste kvalitet, som f.eks. grillspyd med diverse kjøtt eller laks. De har Sushi om en ønsker å prøve det. Meget vennlig og profesionell betjening.

Kontaktinformasjon Restaurant TEPPANYAKI
Adresse: Carrer Pau Casals, 8, 03581 l’Alfàs del Pi, Alacant
Nettside: Restaurant Yuan Teppanyaki Facebook

Le Grand Cafe

Le Gran Cafe i Albir
Le Grand Café er en bar og restaurant i Albir som ligger bare et steinkast fra stranden, og tilbyr det perfekte stedet å nyte en drink eller noe å spise i et luksuriøst, elegant og en moderne atmosfære. Le Grand Cafe har en stor og komfortabel terrasse hvor du kan nyte solen mens du nipper til din favorittdrink, og tilbyr alt fra te, kaffe og kaker, til snacks og komplette måltider. Le Grand Cafe har et godt utvalg av belgisk øl, internasjonal vin og champagne for spesielle anledninger.

Video om Le Gran Cafe


Kontaktinformasjon Le Grand Cafe
Adresse: Carrer El-Albir, 20, 03581 l’Alfàs del Pi, Alicante
Nettside: www.legrandcafealbir.com

Restaurant DEA

Restaurant DEA i Albir
Restaurant DEA ligger i tverrgaten ned fra Avenida Albir, rett bortenfor Consum supermarked.
Menyen består av fint tilberedte, og meget velsmakende retter. Restauranten drives av Andreea og Adrian som gir en personlig og god service. Restaurant DEA er koselig dekorert, og du vil legge til mange små detaljer som restauranten til et helt spesielt sted midt i Albir.

Kontaktinformasjon Restaurant DEA
Adresse: Carrer Joaquín Rodrigo, 3, 03581 Alfaz del Pí – El Albir, Alacant
Telefon: +34 664 721 238
Nettside: Restaurant DEO Facebook

Universal Lounge Bar

Universal Lounge Bar i Albir
The Universal Lounge Bar er et sted som tilbyr en blanding av kulturer med drikke og mat. I sin omfattende meny tilbyr Universal Lounge Bar et utvalg av internasjonale retter, inkludert smørbrød, wraps, varme og kalde smørbrød, biff, salater, pizza, pasta, burgere og mer. Du kan nyte spesialiteter fra ulike land og deres favoritt drink inne i luftkondisjonerte lokaler eller på den solfylte terrassen på 240m2. Universal Lounge Bar har i tillegg et stort utvalg av øl fra Belgia, Spania og andre land.

Kontaktinformasjon Universal Lounge Bar
Adresse: Carrer El-Albir, 68, 03581 L’Albir, Alacant
Nettside: www.universalloungebar.com

Restaurant Fandango

Very Good Fandango i Albir
Restaurant Fandango er en spansk restaurant som stadig får gode omtaler og har blitt skrevet om i mange medier. Menyen er omfattende og man får mye mat for pengene. Restaurant har en koselig atmosfære, er skotsk inspirert, og servicen er utmerket.

Kontaktinformasjon Restaurant Fandango
Åpningstider: Alle dager 1300-2300
Adresse: Carrer Pau Casals, 10, 03581 l’Alfàs del Pi, Alacant
Telefon: 966 86 40 30
Nettside: www.verygoodfandango.com

Restaurant Pizza & Cia

Pizza & Cia i Albir
Restaurant Pizza & Cia er en ekte italiensk restaurant i Albir som også serverer tradisjonelle norske retter som fiskekaker, laks, og torsk. Restauranten har et godt utvalg av italiensk mat, både ossobucco, skikkelig god pizza og forskjellige pastaretter. Restauranten ligger i en stille sidegate og har en nydelig uteplass der du kan nyte maten din i fred og ro. Til dessert kan vi blant annet anbefale Tiramisu.

Kontaktinformasjon Restaurant Pizza & Cia
Åpningstider: 1300-2300. Onsdager stengt
Adresse: Calle Joaquín Rodrigo, 3, 03580 Alfas Del Pí ( L’), Alicante
Telefon: 96 686 56 94
Åpningstider: 1300-2300. Onsdager stengt
Nettside: www.pizzaycia.com

Restaurant Le Code

Restaurant Le Code i Albir
Le CODE Restaurant Albir er fast bestemt på å kombinere de beste tradisjonene i klassisk fransk matlaging med en individuell tilnærming til service og gjestfrihet. Restauranten ligger på randen av Altéa mot Albir, i front mot havet. En imponerende utsikt venter på deg her. Le CODE Restaurant Albir tilbyr en meny fra det beste av fransk mat, fra det tradisjonelle til det mer moderne.

Kontaktinformasjon Le Code Restaurant
Adresse: Edificio Sol, Playa Cap Blanch 20 Bajo, 03590 Altéa, SPANIA
Telefon : +34 965 013 098
Internett : www.lecode.es

Restaurant Sarita

Restaurant Sarita i Albir
Restaurant Sarita i Albir tilbyr autentisk indisk mat, og er noe av det bedre i Alicante provinsen. Denne restauranten er forfriskende og stilig med levende farger av sateng og silke sari. Du liker sannsynligvis også uteserveringen som er omgitt av blomster. La deg friste av smaker fra India, og test ut restaurant Saritas i Albir.

Restaurant Sarita
Adresse: Avenida el Albir 11, 03581 El Albir – Alfaz del Pi, SPANIA
Telefon: +34 966 864 394
Internett: www.saritaindianrestaurant.com

Kart over restauranter i AlbirTrenger du leiebil til ferien i Albir?Albir – Gode tips og lenker
Aktiviteter for barn i Albir
Severdigheter og attraksjoner i Albir
Restauranter i Albir
Uteliv i Albir
Strender i Albir
Shopping i Albir
Ting du bør oppleve i Albir
Albir klima
Bolig i Albir
Leiebil i Albir
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania