Reis til Spania og få nye opplevelser

Reis til Spania og få nye opplevelser

Det mest spennende med å reise til utlandet er å oppleve nye kulturer og se ting som du har aldri sett før, i Spania får du oppleve nettopp dette.

Spanjoler er det stikk motsatte av nordmenn, de er varme slik som temperaturen i landet, spiser middag seint ca. 21 eller 22 på kvelden, mens nordmenn spiser middag klokk 16 eller 17. Spanjolene tar livet med ro og har ofte tid, de tar siestaen midt på dagen og stresser ikke rundt slik som vi nordmenn gjør. Det hadde vært helt uhørt i Norge å bruke 2 timer midt på dagen til å sove, mens i Spania er dette helt vanlig.

Rik på kultur

Reiser du rundt i Spania vil du se et livlig folkeslag som elsker livet, og du vil også oppleve en kultur som er rik på historie med hele 11 byer på UNESCOs verdensarvliste, og en matkultur som får deg til å få vann i munnen. Dette er både tapas, serranoskinkens og paellaens hjemland, for å nevne noen. Her hjelper ikke det bare å reise med kort slik som i Norge, her må du også ha kontantene klare, ellers får ikke du det gode måltidet som du vil ha, eller de tingene som du ville ha på butikken. Ta deg tid og utforsk landet. Kjører du rundt vil du kunne få med deg mye som charterturistene ikke får med seg.

Sjeldent

Reiser du rundt i Spania vil du også se noe som er sjeldent for norske øyne, nemlig Bingohaller. Dette er ikke noe du ser hver dag i Norge, spesielt siden de fleste spiller på nettet på sider som mobilcasino Bingo.com. De å gjøre ting på nett har blitt mer populært enn å reise til de fysiske stedene. Dette gjelder også for andre ting. Vi nordmenn liker å være hjemme og kose oss med og mat, mens spanjolene heller går ut, spiser middag og koser seg med det.

Nest største

Spansk er det nest største språket i verden mens Mandarin er det største. De mest brukte ordene på spansk er “kjærlighet”, “smil”, “glede”, “fred” og “venner” dette viser virkelig hvor varme de er, mens på norsk har du småord som preposisjoner som er det mest brukte. Reis til Spania og du vil ikke bare oppleve en ny kultur, men du vil sikkert få noen spanske venner som du vil ta med deg i bagasjen. Du vil sitte igjen med opplevelser som vil få deg til å sette deg på neste fly tilbake.

Tags: ,