Beste shopping i Murcia i Spania

Murcia shopping

Shopping i Murcia i Spania. I Murcia regionen er det det hav av shopping muligheter for hele familien. Her finnes det handlegater med gode butikker, store kjøpesentre med internasjonale merkevarer, og markeder med alt du kan tenke deg av salgsvarer.

Murcia har blitt et knutepunkt for å ha noen av de beste shopping opplevelsene på Costa Blanca og Costa Calida. Murcia er den største byen i provinsen Murcia og på nordsiden av byen, like sør for Costa Blanca er det mange kjøpesentre og passer perfekt for en dagstur. Her er det en stor variasjon av store forhandlere og kjøpesentre på ett sted.

Grunnen til så mange mennesker reiser til Murcia for shopping er det faktum at disse forhandlerne og butikkene er unike for området. Kjente varehus som Primark og IKEA holder til her som du ikke finner andre steder i provinsen. Har du ikke leiebil, eller egen bil, er det er mange organiserte bussturer som tar deg fra byene på Costa Blanca og Costa Calida til Murcia og tilbake.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania


Shopping i Murcia sentrum

Shopping Murcia sentrum
Omtrent én time fra La Manga, ligger regionhovedstaden Murcia, som har omtrent en halv million innbyggere. Murcia ligger litt inn i landet og det kan være varmt her midt på dagen, så vi anbefaler at du tar turen hit på ettermiddagen om sommeren. Kanskje gaten Calle Jabonerias kan være stedet å begynne? Du finner gaten i sentrum av Murcia og den har i tillegg til de vanlige butikkene mange designerbutikker. Murcia sentrum er et paradis for shoppere, som kombinerer store kjedebutikker med mindre tradisjonelle bedrifter i de sentrale gågater, slik som Platería og Trapería. Sentrum er en labyrint av små gater smyger seg rundt den store hovedvei av Gran Vía, og fristelsene til å stoppe og ta en kaffe eller en matbit i de utallige torg og terrasser er vanskelig å motstå! I Murcia El Corte Inglés ligger like ved den nordlige enden av Gran Vía, der den fusjonerer med Avenida Libertad.

Shopping i Cartagena sentrum

De som liker sin shopping i et mer tradisjonell miljø kan besøke det gamle sentrum av Cartagena, hvor gågatene er fulle av fargerike små butikker, noen tradisjonelle og noen del av store internasjonale franchiser, ispedd barer og restauranter. Dra på shopping, spasér på de koselige gågatene og se mange flotte attraksjoner langs veien. Cartagena er en av Spanias eldste byer, og ligger ved kysten kun 20 minutter fra La Manga. Kjør ned til havna og parker i parkeringshuset under havnepromenaden. Gågaten går fra promenaden og inn i byen ved den gamle festningsmuren.Det største varehuset i byen er El Corte Inglés, som ligger omtrent en mil nord for rådhuset.

I Cartagena anbefaler vi også Carrefour, som ligner mye på de store Coop varehusene i Norge. Her finner du også et utvalg i klær, sko, leker og elektronik. Har alltid mange gode tilbud. Enkelt å finne, følg hovedveien til Cartagena, ligger på høyre side rett etter at du har kommet inn i byen.

Kjøpesentre i Murcia

Utenfor Murcia sentrum er byens to store kjøpesentre, Thader og Nueva Condomina. De som liker klesbutikker vil være i syvende himmel her. Rett utenfor Murcia finnes det og andre større varehus, inkludert Ikea, Media Markt, Leroy Merlin og Porcelanosa.

Nærmeste store kjøpesenter fra La Manga er Parque Mediterráneo i den østlige utkanten av Cartagena, bare en tjue minutters kjøretur unna La Manga. Her finner man en rekke butikker, et stort supermarked, en Media Markt, Decathlon, C & A, Toys ‘R Us og Leroy Merlin

Kjøpesenter Espacio Mediterráneo

Espacio Mediterráneo shopping La Manga
Kjøpesenteret Espacio Mediterráneo ligger i den østlige utkanten av Cartagena, på vei ut av byen mot La Manga og Mar Menor, og inneholder et komplett utvalg av shoppingmuligheter, og et stort Carrefour supermarked, samt restauranter, et kinokompleks og en bowlinghall. Det finnes et bredt utvalg av butikker innen mote, husholdningsartikler, kosmetikk, tilbehør, reisenødvendigheter, elektriske varer og fottøy, inkludert store merkevarer som C & A, Primark, Zara, Massimo Dutti, Levis, Sdera, Mango, Benetton, Springfield, Stradivarius, Rumbo, Womens Secret, The Phone House, Game Stop og Hym, og andre store merkene opererer også store butikker i nabo retail park.

Med lett tilgang til motorveien og rikelig med parkeringsplasser både på hovedsiden og under Carrefour hypermarked, er det lett å parkere bilen mens du spaserer rundt i det hyggelige og moderne kjøpesenteret.

Kontaktinformasjon Espacio Mediterráneo
Adresse: Km 191, 30367, Ctra. Alicante, km 191, 30395 Cartagena, Murcia
Telefon: 968 08 64 33
Nettside: www.espaciomediterraneo.com

Kjøpesenter El Corte Ingles i Cartagena

Corte Ingles Cartagena
I Cartagena åpnet det sist sommer en helt ny avdeling av den store kjøpesenter kjeden El Corte Inglés. El Corte Inglés har alt du trenger, fra kjøkken og bad til klær og sko. Ikke det rimeligste senteret, men et utrolig utvalg på 6 etasjer, og absolutt verdt et besøk. Enkelt å finne fordi det er skiltet fra alle hovedveiene til senteret i Cartagena.

Kontaktinformasjon El Corte Ingles Cartagena
Adresse: Alameda de San Antón, 52, 30205 Cartagena, Murcia
Telefon: 968 33 39 00
Nettside: www.elcorteingles.es

Kjøpesenter Corte ingles i Murcia

Corte Ingles i Murcia
Mange Skandinaver liker å handle på El Corte Ingles, Spanias kanskje mest kjente shoppingsenter. Som i alle de største byene i Spania kan du finne El Corte Ingles i sentrum av Murcia. Her i Murcia er det to Corte Ingles, den største i Avenida de la Libertad og den andre rett rundt hjørnet på Gran Via Escultor Salzillo.

Kontaktinformasjon Corte Ingles i Murcia
Adresse: Gran Vía Escultor Francisco Salzillo, 42, 30009 Murcia
Telefon: 968 29 80 50
Nettside: www.elcorteingles.es

Kjøpesenter Parque Comercial Thader

Thader shopping i La Manga
Den største kjøpesenteret i Murcia er Parque Comercial Thader. Med en størrelse på 67.000 kvadratmeter med butikker og 8500 parkeringsplasser. Du finner kjøpesenteret ved siden av Ikea. Så det er fullt mulig å kombinere begge deler. I Thader Shopping Centre ligger også Alcampo. Det er også ulike sportsbutikker som Intersport eller Decathlon. Thader har en kino som ligger i kjøpesenteret.

Kontaktinformasjon Parque Comercial Thader
Åpningstider: 09.00 til 22.00. Stengt på søndag
Adresse: Av. Juan de Borbón, S/N, 30110 Churra, Murcia
Telefon: 968 38 58 80
Nettside: www.thader.net

Kjøpesenter Nueva Condomina

Nueva Condomina i Murcia
Det nye kjøpesenteret i Murcia ligger på nordsiden av Murcia og kalles Nueva Condomina Shopping Centre. Her finner du butikker som H & M, Disney Store, Eroski, Gerry Weber, Geox, Esprit, Etam, Berschka, Mothercare , Mango, Levi, og mange flere. For å se en fullstendig liste over de butikkene som er representert i kjøpesenteret og åpningstidene ta en titt på Nueva Condomina sine nettsider.

Kontaktinformasjon Nueva Condomina
Adresse: Autovía A-7, Km. 760, 30110 Churra, Murcia
Telefon: 868 70 10 30
Nettside: ccnuevacondomina.com

Kjøpesenter Dos Mares

Dos Mares shopping
Dos Mares senteret ligger nord for flyplassen San Javier. Her er et stort utvalg av klesbutikker, med bl. a. mange kjedebutikker, og en stor dagligvarebutikk. Her er også mange restauranter, kino og spillsenter for de som ønsker litt fart og morro. Det nærliggende Decathlon er åpen 365 dager i året. Kjøpesenter Dos Mares har ca 70 butikker og ca 16 restauranter. Videre en kino og bowlinghall. I tillegg er det også en stor elektronisk butikk som heter “Worten”.

Kontaktinformasjon Dos Mares
Adresse: Carretera Nacional 332, km 34, 30730 San Javier, Murcia
Telefon: 968 54 70 00
Nettside: www.centrodosmares.com

IKEA Murcia

Shopping La Manga IKEA Murcia
Faktisk har den svenske forhandleren Ikea åpnet en enorm butikk i Murcia nær kjøpesenteret Thader Commercial Park.
Med en samling av mer enn 12.000 produkter å velge mellom, og deilige kjøttboller i deres restaurant er det definitivt verdt et besøk. Faktisk er sjansen liten at du forlater uten å kjøpe noe. Det er også verdt å kjøpe Ikea Family-kortet. Med andre ord dette gi deg en gratis kaffe og rabatter på massevis av møbler og måltider.

Butikken tilbyr også en leveringsservice. Tross alt, er dette nyttig når du ikke har en stor bil og kjøpt noen store møbler. Prisene på levering er rimelig bil.

Kontaktinformasjon Ikea i Murcia
Åpningstider: Mandag til lørdag fra 09:00 til 21:30, men pass opp for ferie og bankdager i Murcia.
Adresse: Thader Commercial Park Avenue D. Juan de Borbón, s / n30110 MURCIA.
Telefon: 900 400 922
Nettside: www.ikea.com

Markeder i Murcia

Cabo de Palos marked La Manga
Oversikt over markeder i Murcia regionen, dag for dag gjennom hele uken. Markedene starter mellom 08:00-09:00 om morgenen og avsluttets mellom 14:00 og 15:00 avhengig av hvor markedet holdes.


Marked Mandag i Murcia
Abanilla (Macisvenda): Calle Mercado, Avenida San Juan Bautista og omkringliggende gater – ferske produkter fra markedet og husholdningsartikler.

Beniel: Calle José Antonio og omgivelser sentrum gater – frukt og grønnsaker markedet.

Caravaca de la Cruz: Calle Raimundo og omkringliggende gatene inkludert Plaza San José – ferske grønnsaker, frukt, klær og husholdningsartikler.

Murcia (Sucina): Centrale San Javier – ferske lokale råvarer, klær og husholdningsartikler. Hver mandag.

San Pedro del Pinatar: Calle Victor Pradera og omkringliggende gatene – frukt og grønnsaker, husholdningsprodukter og suvenirer.


Marked Tirsdag i Murcia
Alhama de Murcia: Avenida Juan Carlos I og omkringliggende gatene – ferske lokale råvarer, klær og husholdningsartikler.

Bullas: Gran Via Manuel Lopez Carreno og omkringliggende gatene – ferske lokale råvarer og husholdningsartikler.

Cartagena (Los Belones): Plaza de la Iglesia og Calle Marcos Sanz – hovedsakelig frukt og grønnsaker.

Jumilla: Avenida Levante, Avenida de Reyes Catolicos og omkringliggende gatene – ferske lokale frukt og grønnsaker, husholdningsvarer og noen klær.

La Unión: Calle Mayor og Calle Jacinto Conesa – lokale spanske matmarkedet, klær, suvenirer og innbo.

Los Alcázares: Calle Catalanes og Calle Parque Penas Huertanas – lokale råvarer, inkludert grønnsaker og frukt, meieriprodukter, husholdningsartikler, tekstiler og klær.


Marked Onsdag i Murcia
Alcantarilla (Campoamor): Calle Pedro Pérez García og omkringliggende gatene – lokalprodusert frukt og grønnsaker, innbo og klær.

Alcantarilla (San Pedro): Calle Ramón og omkringliggende gatene – frukt og grønnsaker, krydder, oliven, innbo og klær.

Cartagena: Calle Ribera de San Javier og Calle Mula – lokale råvarer, frukt og grønnsaker og husholdningsartikler, suvenirer og smykker.

Cehegin: Calle Ciudad de Mataró, Calle Ginés de Paco og rundt sentrumsgatene – lokalprodusert frukt og grønnsaker og generelle markedet varer.

Cieza: Avenida de Abarán og omegn – generelle markeds produkter, inkludert frukt og grønnsaker.

Fuente Alamo (Balsapintada): Plaza del Camionero – frukt og grønnsaker, meierivarer, pølser og kjøtt.

Murcia regionale markeder: Murcia distriktene Casillas, Churra, Puntal, Raya, San José, Torreagüera og Zarandona – selger lokale råvarer og generelle markedsboder.

San Javier: Avenida Carrero Blanco og Calle Federico Guirao – frukt og grønnsaker og meieriprodukter. Noen husholdnings boder.

Santomera: Calle Almazara og omkringliggende gatene – generelle markedet som selger lokalprodusert frukt og grønnsaker.

Totana: Avenida Rambla de la Santa og Calle Calvo Sotelo – lokale råvarer, frukt og grønnsaker, husholdningsvarer, klær, tekstiler, lærvarer og smykker.

Yecla: Calle Concejal Sebastian Perez, Calle Carniceria og omkringliggende gater – lokale råvarer, meieriprodukter, frukt og grønnsaker og husholdningsartikler.


Marked Torsdag i Murcia
Blanca: Calle Doctor Marañón, Calle Federico Garcia Lorca og Calle Cervantes – husholdninger varer, klær, frukt og grønnsaker.

Cartagena (La Palma): Calle Manuel Bobadilla – lokalprodusert frukt og grønnsaker, melkeprodukter, pølser, skinker og innbo.

Cartagena (Los Urrutias): Calle Unificaçion, Calle Ramos Carratalá og Calle Reverte – frukt, grønnsaker, melkeprodukter og bakeri, noen husholdningsartikler.

Cartagena (Los Dolores): Calle Rio Besos – generelle markedsboder, inkludert frukt og grønnsaker.

Ceuti: Calle Segovia og Calle Cordoba – hovedsakelig selger frukt og grønnsaker og meieri-og kjøttprodukter.

Librilla: Calle Murcia – frukt og grønnsaker, kjøtt og fisk.

Lorca: Ganados markedet, under tak i Calle Santa Quiteria – frukt og grønnsaker, lokale meieri råvarer og husholdningsartikler, tekstiler, suvenirer og kunsthåndverk.

San Javier: Calle Coronel Fernandez Tudela og omkringliggende gatene – lokale råvarer og husholdningsartikler.

San Pedro del Pinatar (Lo Pagan): Avenida Salzillo – generelle markedet.

Torre Pacheco (Balsicas): Avenida Catorce de Diciembre – generelle markedsboder, inkludert frukt, grønnsaker og meieriprodukter.


Marked Fredag i Murcia
Abarán: Calle David Templado og det lokale markedsområde – frukt og grønnsaker, ferske meieriprodukter, bakeri og husholdningsartikler.

Calasparra: Avenida 1º de mayo, Plaza Emilio Perez Piñero og omkringliggende gatene – generelle markedet stall inkludert frukt og grønnsaker.

El Algar: Avenida Filipinas – stort gatemarked selge frukt og grønnsaker, klær, smykker, lokalt produsert håndverk og husholdningsartikler.

El Paretón: I sentrum – lokale råvarer og liten mengde husholdning og klær boder.

Murcia Regional Markets: I lokale landsbyer og omkringliggende distrikter, inkludert alquerias, Avileses, Beniajan, Espinardo, Javali, La Nora og Santo Angel – generell salgsboder, salg av frukt og grønnsaker og lokale råvarer.

Molina de Segura: I gatene i sentrum – frukt grønnsaker, lokale råvarer og bakeri.

Puerto Lumbreras: Rambla de Nogalte – frukt, grønnsaker, meieriprodukter og kjøttprodukter.


Marked Lørdag i Murcia
Abanilla: Plaza Purisima, Calle Pio XII og Calle Mayor – lokale råvarer og husholdningsartikler.

Águilas: Calle Reina Sofia og omkringliggende gatene – frukt og grønnsaker, husholdningsvarer og håndverk.

Archena: Calle Navas de Tolosa og omkringliggende gatene – frukt og grønnsaker, husholdningsprodukter.

Fortuna: Calle Ramon, Cajal og omkringliggende gatene – lokale råvarer og generelle markedsboder.

Fuente Alamo: Avenida Murcia, Avenida Hispanoamérica og Calle Cuadrillas de Pascua – frukt og grønnsaker, melkeprodukter, klær og husholdningsartikler og tekstiler.

Los Alcázares (Los Narejos): Calle Leonardo de Vinci og området rundt – frukt og grønnsaker, husholdningsartikler og klær.

Mazarrón: Plaza del Convento og Plaza del Callao – frisk frukt og grønnsaker, klær, husholdningsartikler, kofferter, klokker og smykker.

Molina de Segura: Calle Pensionista og omkringliggende gatene – frukt og grønnsaker, lokale meierivarer, klær og noen husholdningsartikler.

Moratalla: Calle Lucas Egea, Calle Alfredo Runio og Calle Huerto Ramayo – generelle markedet selger lokale råvarer, frukt og grønnsaker, melkeprodukter og husholdningsartikler.

Mula: Calle Santa Teresa de Jornet, rådhuset firkantede og omkringliggende gatene – lokalprodusert frukt og grønnsaker, melkeprodukter, husholdningsartikler og klær.

Torre Pacheco (Dolores): Calle Victoria og Calle San Antonio – frukt, grønnsaker, klær og husholdningsartikler.

Marked Søndag i Murcia
Aledo: Calle Campo – ferske lokale råvarer og husholdningsartikler.

Cabo de Palos: På den gamle veien fra Cabo de Palos og La Manga Cartagena – frukt og grønnsaker, suvenirer, innbo, klær og sko.

Cartagena (Los Nietos): I fotballstadion i vinter og utenfor FEVE (midten) jernbanestasjonen i sommer – hovedsakelig lokale råvarer av frukt, grønnsaker og meieriprodukter. Også skinnvarer og begrenset klær boder.

Corvera (Murcia): Plaza Fontes – lokale råvarer, inkludert frukt og grønnsaker, meieri og bakeri.

Mazarrón: I havnen i Mazarrón nær busstasjonen – stort åpent marked som selger frukt og grønnsaker, melke prodcuts, husholdningsprodukter, klær og sko, husdyr og suvenirer.

Mula: Four-plassen marked i sentrum – ferske meieriprodukter, pølser, keramikk, malerier og kunsthåndverk. Hver andre søndag i måneden fra oktober til mai.

Roldan (Torre Pacheco): Avenida Balsicas – frukt og grønnsaker, husholdningsartikler og håndverk.

Markeder La Manga
På La Manga det er ett marked på lørdager ved yachthavnen Tomas Maestre, og ett stort marked ved fiskerlandsbyen Cabo de Palos på søndager fra kl. 09.00 – 14.00. Vi anbefaler spesielt at du kjøper frukt og grønnsaker på markedene, da dette både er svært rimelig og har bra kvalitet! Murcia-regionen kalles nemlig Europas grønnsakshage med noen av de beste grønnsakene i hele Europa. På markedsbodene får du tak i alt fra frukt og grønnsaker til klær, sko, kjøkkenutstyr, suvenirer, kunst med mer. Stort sett har de fleste faste priser, men handler du mer enn en ting er det mulig å prute.

Cabo de Palos er ca 10 minutters kjøring fra La Manga Club, og har rikelig med parkeringsplasser rundt Cabo de Palos markedet. En taxi fra La Manga Club vil være i området fra 10 euro hver vei. Cabo de Palos markedet åpner tidlig på rundt 08:00 og stenger ca 14:00 , kanskje litt tidligere på vinteren. Det er over 100 boder som selger frukt, grønnsaker, klær, sko, vesker, hjem varer, og innen midten av morgenen er det summende. Cabo de Palos markedet er virkelig et marked for lokale folk og derfor prisene er svært rimelige. Kontroller at du har penger med deg fordi det ikke er anledning til å betale med kort. Les mer om shopping på La Manga

Andre markeder
– Tirsdager er det marked i La Union.
– Onsdager er det marked i Santiago de Ribera
– Fredager er den store markdesdagen i El Algar.

Kart shopping MurciaTrenger du leiebil til ferien i Murcia?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Murcia – Gode tips og lenker
Murcia Provinsen
Restauranter i Murcia
Strender i Murcia
Shopping i Murcia
Severdigheter i Murcia
Klima i Murcia
Leiebil Murcia
Leiebil Murcia Lufthavn
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania