Beste restaurantene i Murcia i Spania

Murcia restauranter

Restauranter i Murcia i Spania. Ut å spise i Murcia, og trenger tips til gode restauranter for en fantastisk matopplevelse? Her tar vi for oss alt du trenger vite om de beste restaurantene i Murcia. Alt fra små tapasbarer i travle Murcia sentrum, til ekslusive restauranter av meget høy kvalitet.

Universitets byen Murcia i sør-østlige Spania, er den største byen i Murcia-regionen. Murcia er kjent for sine markeds hager, kvaliteten på grønnsaker og dens ris som er dyrket i Murcia landsbyen Calasparra. I Murcia by kan du nyte velsmakende grønnsaker og ris retter eller fantastiske retter med sjømat mens du nyter skjønnheten i denne fengslende byen.

Det finnes mange tapasbarer over hele byen, spesielt i Plaza de las Flores og Gran Via Alfonso X området. Et flott sted å nyte morgenkaffen, tapas eller paella ved det vakre katedral torget, Plaza Cardenal Belluga. Det finnes restauranter og barer i alle prisklasser, fra de billigere restauranter i Plaza San Juan og Plaza de Julian Romea området til høy klasse restauranten på Hotel Rincon de Pepe. Trenger du tips til barer og nattklubber i Murcia, finner du her en guide til utelivet i Murcia.

Beste restauranter i Murcia

Her er noen restaurant anbefalinger for god mat i byen Murcia. Holder du til på La Manga finner du her en guide til de beste restauranter på La Manga.

Restaurant LimaLimón Bistró

Restaurant Lima Limon i Murcia
LimaLimón Bistró fokuserer på å ta med sine gjester på en reise med forskjellige smaksopplevelser. Denne restauranten er et utstillingsvindu for de beste elementene fra autentisk spansk mat. Restauranten tilbyr også en tolkning av tradisjonelle peruanske og søramerikanske retter, med sikte på å innføre nye smaker i det lokale kjøkkenet.

Kontaktinformasjon LimaLimón Bistró
Adresse: Calle Fuensanta, 5, 30001, Murcia, Spania
Telefon: 34 968 96 73 06
Nettside: www.limalimonmurcia.com

Restaurant Kokoro Gastrosushi

Restaurant Kokoro Gastrosushi i Murcia
Restaurant Kokoro Gastrosushi er en av Murcia`s hoved restauranter som spesialiserer seg på japansk mat. Restauranten serverer skaper sushi av eksepsjonell kvalitet med et utvalg av fersk sjømat samt noen vegetariske alternativer. Restauranten eksperimenterer med forskjellige smaker med sikte på å gjøre sushi opplevelsen morsommere for gjestene, jevnlig med nye design og formler.

Kontaktinformasjon Kokoro Gastrosushi
Adresse: Avenida de La Libertad 6 | Bloque 5, 30009 Murcia, Spania
Telefon: 34 868 07 70 00
Nettside: www.kokorogastrosushi.com

Restaurant Vox Populi Gastromercado

Restauranter Vox Populi Gastromercado i Murcia
Vox Populi Gastromercado ligger i hjertet av Murcia, og tilbyr et spennende utvalg av kulinariske kreasjoner som ikke kan unnlate å imponere alle som kommer til restauranten. Vox Populi Gastromercado har fått ry som en av Murcias beste restauranter for personer med spesielle matbehov, og tilbyr et betydelig utvalg av glutenfrie alternativer. Kom og nyt en sunn middag i deres moderne lokaler.

Kontaktinformasjon Vox Populi Gastromercado
Adresse: Calle San Cristobal, 3, 30001 Murcia, Spania
Telefon: +34 968 21 97 57
Nettside: voxpopuligastromercado.com

Restaurant El Jardin de Los Dragones

El Jardin del Los Dragones i Murcia
Restaurant El Jardin de Los Dragones spesialiserer seg på vegetarisk og vegan mat, og tilbyr en rekke sunne retter av god kvalitet. Denne restauranten blander perfekt internasjonale og spanske kulinariske teknikker. Restauranten tiltrekker seg en stor gruppe mennesker som er opptatt av sunn mat av god kvalitet. El Jardín arrangerer i tillegg ulike seminarer og kulturelle aktiviteter gjennom hele året.

Kontaktinformasjon El Jardin de los Dragones
Adresse: Calle Simon Garcia, 57, 30003 Murcia, Spania
Telefon: +34 968 90 94 93
Facebook: www.facebook.com/eljardindelosdragones

Restaurant Extremeño

Restaurant Extremeno i Murcia
Restaurant Extremeño er kjent for sin høye kvalitet og moderne mat, og serverer et imponerende utvalg av tradisjonelle måltider og spesialiteter innen kjøtt og sjømat som vil fengsle alle som besøker restauranten. Smak deres signaturrett karamellisert foie eller ‘Murciana’ salat for et tradisjonelt alternativ. De tilbyr også en eksklusiv meny for spesielle anledninger. Ligger i et av byens arterielle gater i sentrum av Murcia, denne restauranten utstråler klasse, kvalitet og stil.

Kontaktinformasjon Extremeño
Adresse: Avenida de Lorca, 124, 30835 Murcia, Spania,
Telefon: +34 968801670
Nettside: www.xn--restauranteextremeo-d4b.es

Restaurant El Estudio de Ana

Restaurant El Estudio de Ana i Murcia
Restaurant El Estudio de Ana ligger i hjertet av Murcia sentrum, og tilbyr et alternativ og innovativ tilnærming til mat og dens nytelse. Her kan du prøve uvanlige retter som crunchy tang og squab marinert med kaffe og sopp. Alle rettene har høy kvalitet, ferske råvarer og vises som kunstneriske mesterverk. På denne restauranten blir man konfrontert med en blendende visning av farger og tekstur som er perfekt for alle som ønsker å oppleve det beste av moderne lokal mat.

Kontaktinformasjon El Estudio de Ana
Adresse: Carril Canos, 104, 30006 Murcia, Spania, 34 968 100 031
Telefon: 34 968 100 031
Nettside: www.elestudiodeana.com

 

Restaurant Chez Marcel

Restaurant Chez Marcel i Murcia
Restauranten Chez Marcel tilbyr et kjærkomment alternativ til de tradisjonelle tapas-restauranter som finnes i hele Murcia, og tilbyr en rekke moderne franske retter som appellerer til den autentiske varme og smaker du kan nyte i Frankrike. Spesialiserer seg på høy kvalitet og kjøttretter som hjort og andebryst. Godt sammensatt med et utmerket vinutvalg.

Kontaktinformasjon Chez Marcel
Adresse: Carril Orenes Diseminado, 10 | Rincón de Seca, 30165 Murcia, Spania.
Telefon: +34 968 299 960
Nettside: sites.google.com/site/restchezmarcel
Facebook: www.facebook.com/Rest.Chez.Marcel

Restaurant La Parranda Taberna

Restauranter La Parranda Taberna i Murcia
La Parranda Taberna er en av de mest populære restaurantene i Murcia og er livlig og ideelt sted for venner å møtes for en uformelt kveldsmåltid. Denne restauranten ligger i hjertet av Murcia, og er sikker på å imøtekomme alle dine ønsker.

Kontaktinformasjon La Parranda Taberna
Adresse: Calle San Jose n0 1 | Entre la Plaza de San Juan y la Plaza del Cristo del Rescate, 30003 Murcia
Telefon: + 34 968 221 726
Nettside: www.laparranda.es

Restaurant Mano A Mano

Mano a Mano Pizzeria i Murcia
Restaurant Mano A Mano har trommet opp et imponerende rykte som en av Murcia mest fremtredende go-to pizzeriaer. Denne restauranten serverer lekre pizzaer som margherita pizza, og sjømat pizza. Hvis du virkelig er sugen på pizza mens du er i Murcia, da er Mano a Mano stedet.

Kontaktinformasjon Mano A Mano
Adresse: Calle Teniente Generelt Gutierrez Mellado, 9, 30008 Murcia, Spania.
Telefon: 34 601 25 66 05
Nettside: www.manoamano-pye.com

Restaurant El Pasaje de Zabalburu

Restaurant El Pasaje de Zabalburu i Murcia
En av de fineste restaurantene i Murcia er El Pasaje de Zabalburu. Restauranten er elegant og gir den perfekte smaksopplevelsen. Ferske ingredienser i perfekte balanserte retter med en kunstnerisk presentasjon, og en moderne blanding av smaker. Smak på den røde tunfisk tartar, eller for et klassisk spansk alternativ, bestill ibéricoskinke, eller spansk spekeskinke.

Kontaktinformasjon El Pasaje de Zabalburu
Adresse: Plaza San Pedro n0 3, 30004 Murcia, Spania
Telefon: +34 622 62 21 67
Facebook: www.facebook.com/ElPasajeDeZabalburu

Kart restauranter MurciaTrenger du leiebil til ferien i Murcia?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Murcia – Gode tips og lenker
Murcia Provinsen
Restauranter i Murcia
Strender i Murcia
Shopping i Murcia
Severdigheter i Murcia
Klima i Murcia
Leiebil Murcia
Leiebil Murcia Lufthavn
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania