De beste strendene i Moraira i Spania

Moraira strender

Strender i Moraira i Spania. Moraira har åtte ulike strender, alt fra flotte sandstrender til rolige viker og bukter hvor du kan ta deg en dukkert i fred og ro. Her tar vi for oss alt du trenger vite om strendene og strandlivet i Moraira.

Moraira ligger ganske så midt mellom Valencia og Alicante. Kjører du fra Marina Baja, kan du velge kystveien fra Calpe. Her ligger sjarmerende små steder på rekke og rad. Moraira preges av vakre slake sandstrender og lune små plasser, en eksklusiv marina, et utmerket utvalg av glimrende restauranter og barer, samt mange butikker.De fleste strendene i Moraira har et badevakt tårn med et flagg på toppen som enten er grønt, gult eller rødt. Meningen er å varsle deg om forholdene, og det er best å ta hensyn til dette. Selv om det praktisk talt ikke er noe tidevannet i Middelhavet, er det ofte en sterk sidestrøm. Det kan virke morsomt å surfe på de store bølgene, men dragsuget langs bunnen på en sandstrand, kan gjør dette ganske farlig selv for sterke svømmere.

1987 var Europas miljøvernår, og det året man startet kampanjen “Bandera Azul” (blått flagg) i Spania. FEE Federación Europea de Educación Ambiental gjennomfører årlige kontroller ved Spanias strender, og utplasserer det blå flagget på alle de strendene som oppfyller kriteriene for miljøvern og gode service tilbud.

Det deilige klimaet i Moraira gjør dette til et feriested hvor det er langt mer å gjøre enn å bruke tid på stranden, og forhåpentligvis vil denne guiden over severdigheter i Moraira hjelpe deg til hvor du skal dra og hva du skal gjøre mens du er på ferie i denne vakre delen av Spanias Costa Blanca.

Bli med i Facebook Gruppen: Vi som trives på Costa Blanca

De beste strendene i Moraira

Moraira området langs kystlinjen med sine klipper og dramatiske nes betyr at strendene er hovedsakelig i små viker og bukter. Moraira har hele åtte strender å velge mellom, noen familievennlige med tilgang for funksjonshemmede, og noen veldig tilbaketrukket og private. Vi ser på strendene i Moraira, inkludert noen som er lite kjent, slik at du kan se hva vil passe deg og din familie på din ferie i Moraira. Se også strandguide Costa Blanca og oversikt over de beste nudiststrendene på Costa Blanca

Stranden Playa del Portet i Moraira

Strand Moraira Playa del Portet
Dette er en vakker liten vik i Moraira med finkornet sand og steiner, og er nok den mest idylliske stranden i området vekk fra overfylte turiststrender. Her finnes restauranter og kafeteriaer. Stranden er utstyrt med dusj og er lett tilgjengelig for bevegelseshemmede. Parkering i gaten eller på egen parkeringsplass ovenfor stranden. Playa del Portet. Det finnes en rekke små barer og restauranter langs fronten, dusjer, og parkeringsplass. Dette er virkelig en stille, pittoresk bukt som har fin sand og nydelig klart vann. Det ligger mellom Moraira port og Cap d`Or Tower på strandpromenaden. Noen vannsport er tilgjengelig på visse tider av året fra denne lille stranden.

Strandlengde: 350m
Gjennomsnitts strandbredde: 20m
Besøksnivå: Høyt

Stranden La Cala i Moraira

La Cala en liten steinstrand med nydelig klart vann, og er litt vanskelig å komme frem til. Du kan gå langs klippen eller komme frem til stranden med båt. Her kan du oppleve å være helt alene, og kunne sole deg og bade i fred og ro. Her er det viktig å være veldig bevisst på værforholdet, tidevannet, at du har mobilsignal, og at du passer på at du forteller noen at du vil være der for sikkerhetens skyld.

Stranden Torre Cap d’Dor i Moraira

Torre Cap d’Dor er en annen svært liten strand som bare kan bare nås ved å gå fra fra El Portet stranden i nærheten, så ingen bekymringer om biler som kjører forbi, noe som gjør det til et svært rolig sted å gå, og en flott strand hvor du kan komme deg bort fra masseturismen litt.Stranden Club Nautica i Moraira

Club Nautico i Moraira
Club Nautica Marinaen i Moraira er en eksklusiv yacht havn med mange fasiliteter. Club Nautica stranden er ikke offisielt åpnet for publikum hele tiden ettersom den er knyttet til brukere av den populære marinaen og yacht havnen. Stranden er tilgjengelig gjennom porten, og selv om det er et lite sted, finnes det en restaurant der. Hvis du ikke er en båteier, er det fortsatt mulig å komme inn, men det er best å spørre først i stedet for å bare vandre inn.

Stranden L’Ampolla i Moraira

Stranden L`Ampolla i Moraira
L’Ampolla stranden ligger i nærheten av slottet, og er en gyllen sandstrand som er den største og mest populære i området. Det er badevakter der i sommersesongen. Stranden kan skryte av en lekeplass på stranden, og det er den ideelle stranden for litt moro med barna eller slappe av med partneren din.

Stranden Platgetes i Moraira

Strand Moraira Platgetes
Stranden ligger i sentrum av Moraira og består av finkornet sand og steiner. Med sitt klare vann er stranden godt egnet for snorkling og dykking. Her finnes også en paseo med alt av servicetilbud. Parkeringsplass, restauranter, og dusj. Platgetes stranden har veldig enkel tilgang fra parkeringsplass området.

Strandlengde: 200m
Gjennomsnitts strandbredde: 25m
Besøksnivå: Middels

Stranden L’Andragó i Moraira

Stranden Cala Andrago i Moraira
L’Andragó er en annen rolig steinete strand og den har en veldig fin restaurant som ligger rett ved strandpromenaden og er et ideelt sted å sitte og nyte utsikten ut mot havet.

Stranden Cap Blanc i Moraira

Stranden Cap Blanc i Moraira
Cap Blanc i Moraira er en nydelig badestrand som ligger på bunnen av noen klipper. Det er ingen direkte veiforbindelse til stranden, så har du leiebil i Moraira er det er best å parkere på toppen av klippene, og ta en rolig spasertur ned.

Kart over strendene i MorairaTrenger du leiebil til ferien i Moraira?Moraira – Gode tips og lenker
Moraira i Spania
Shopping i Moraira
Uteliv i Moraira
Restauranter i Moraira
Strender i Moraira
Klima i Moraira
Severdigheter i Moraira
Leiebil i Moraira
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania