Beste shopping i Moraira i Spania

Moraira shopping

Shopping i Moraira i Spania. I den lille badebyen Moraira og i områdene rundt, finnes det gode steder å handle. Her finnes det kjøpesentre, handlegater og ikke minst markeder. Vi skal i denne artikkelen ta for oss alt du trenger vite om shopping i Moraira. Enten du er på jakt etter kjente merkevarer fra de store internasjonale kjedene, eller en liten suvenir fra ditt besøk i Moraira.

Moraira er en liten by i La Marina omtrent halvveis mellom Alicante 80 km sørover og Valencia 108 km nordover. Barcelona er 438 km nordover. Moraira er fortsatt en av de mest uberørte feriestedene på Costa Blanca, og har 8 km med en vakker kystlinje som er støttet av fjell.

Bli med i Facebook Gruppen: Vi som trives på Costa Blanca

Shopping i Moraira sentrum

De smale brosteinsbelagte gatene som går fra stranden i Moraira er hjemmet til en rekke elegante butikker som er innredet i en blanding av tradisjonell og moderne stil. Så vel som moderne butikker og fine smykke forhandlere, har Moraira også noen fine delikatesseforretninger for kjøtt, fisk og bakevarer.

Byen Moraira tilbyr alle de vanlige tjenestene som kreves av en travel moderne badeby. Matbutikker, banker, juridisk, kommunikasjon osv er godt representert, og det en rekke butikker, kunstgallerier, gavebutikker og suvenirbutikker med et utmerket utvalg av kvalitetsprodukter. For de som foretrekker en mindre hektisk shopping opplevelse vekk fra sentrum av landsbyen, så finnes det er mange flere supermarkeder, butikker og restauranter som ligger i avsidesliggende kjøpesentre.

Vil du shoppe og samtidig ha en storbyopplevelse?, da kan storbyene Valencia og Alicante anbefales. Disse byene ligger kun en times kjøretur unna i hver sin retning, og her kan du kan handle i alle de kjente butikkene og kjøpesentrene som finnes der. Les mer om shopping i Valencia og shopping i AlicanteÅpningstider butikker i Moraira

Åpningstider i butikkene i Moraira følger den tradisjonelle tiden som er basert rundt siesta. Mange av butikkene i sentrum stenger rundt 13:30 – 14:00, og åpner igjen mellom 16.00 og 17.00. Hovedgrunnen bak dette er å unngå å arbeide i den varmeste delen av dagen i sommermånedene. De fleste butikker åpner rundt 9:30 eller 10:0 på morgenen. Nesten alle butikker og lokale mindre supermarkeder er stengt på søndager. På nasjonale og lokale helligdager, er det best å sjekke på forhånd.

Kjøpesentre i Moraira

Portal de La Marina i Moraira
Hvis man vil ha alle de kjente merkevare butikkene på et sted, er en tur til kjøpesenteret Portal de La Marina rett utenfor Moraira et utmerket valg. Kjøpesenteret ligger en 15 minutters kjøretur med taxi eller leiebil fra Moraira sentrum, og her finne det alt av butikker og fasiliteter. Her tar vi for oss de beste kjøpesentrene i Moraira, perfekt når du vil ha en pause fra solen og kunne shoppe innendørs i avkjølte lokaler.

Kjøpesenteret Portal de La Marina


I Ondara rett utenfor Moraira finner du kjøpesenteret Portal de la Marina. Kjøpesenteret har mange velkjente merkevare butikker som Zara, Amichi, Baileys, Benetton, Bershka, Botticelli, C & A, Calzedonia, Celio, Clarks – Nichi Seijo, Cool, D’enfants, Deichmann Calzados, Pareil Au Meme, Esprit, Freske Sko, Geox, Gerry Weber, Intim Caselles, Jack & Jones, Levi Strauss & Co, Mango, Marypaz, Masintimo, Massimo Dutti, Mayka, Mayoral, N & S, Oysho, Polinesia, Primichi, Pull and Bear, Punto Roma, Shana, Sietepecados, Springfield, Stradivarius, Surf Or Die, Tino Gonzalez, Woman Secret, Xhenna og Eroski supermarked. Her finnes det også en kino, bowlinghall og mange restauranter.

Åpningstider for La Marina Centro Commercial
Butikker er åpne fra mandag til lørdag 10:00- 22:00. Stengt på søndager og helligdager.

Kontaktinformasjon Portal de La Marina
Adresse: Av. Costa Blanca, 1, 03760 Ondara, Alicante, Spania
Telefon: +34 965 76 67 80
Nettside: portaldelamarina.org

Markeder i Moraira

Marked i Moraria
Markedet i Moraira arrangeres hver fredag ​​morgen og ligger like bak sentrum på den store parkeringsplassen. Dette skaper et massiv parkering problem så det er nødvendig å få det veldig tidlig. Markeder åpne rundt 09:00, noen ganger tidligere, og er ferdig ved lunsjtid, rundt kl 14:00.

For mange feriegjester og beboere i Moraira er gate markedet en stor attraksjon. I tillegg til den spennende atmosfæren, er det nok sant at det er bedre kvalitet og billigere frukt og grønnsaker pa markedet enn hva du vanligvis kan få kjopt butikkene. Moraira markedet tilbyr også en rekke andre produkter, inkludert tepper, klær, lær, håndklær, smykker, klokker, og elektrisk utstyr.

Moraira markedet er en av de mest omfattende markedene på Costa Blanca, og et besøk kan være en interessant opplevelse. Alle typer frukt og grønnsaker er tilgjengelig, inkludert nøtter, urter, tørket frukt og krydder, samt klær, sko, lær og keramiske varer, tepper, myke møbler og husholdningsartikler.

Teulada Markedet er et mindre marked enn det i Moraira, men med et ganske omfattende utvalg av råvarer som har en tendens til ikke å være så overfylt som i Moraira. Det er avholdt onsdag morgen, og det er vanligvis et spesielt godt utvalg av frukt, grønnsaker, nøtter, tørket frukt, urter og krydder. Mange beboerne i Moraira reiser til markedet i Teulada for å handle her.

Kart over shopping i MorairaTrenger du leiebil til ferien i Moraira?Moraira – Gode tips og lenker
Moraira i Spania
Shopping i Moraira
Uteliv i Moraira
Restauranter i Moraira
Strender i Moraira
Klima i Moraira
Severdigheter i Moraira
Leiebil i Moraira
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania