Live Musikk i Malaga

Live musikk i Malaga

Live musikk i Malaga i Spania. Den levende musikkscenen i Malaga er fenomenal med band og artister som spiller alle typer sanger som spenner fra pop, rock, jazz og blues. Den gode atmosfæren og melodiøse låtene setter stemningen for en hyggelig kveld, enten du tilbringer tid med familien din eller bare henger ute med venner. Underholdnings barer som ZZ klubb, Clarence Jazz Club, Velvet Club gir deg fantastiske musikk opplevelser hvor du kan nyte komposisjoner av mange internasjonale artister, og band. Vi tar her for oss alt om live musikk i Malaga.

De beste stedene for live musikk i Malaga

Oversikt over barer, nattklubber og konserthus hvor du kan oppleve live musikk i MalagaCosta del Sol i spania. Her vil du garantert finne noe for en hver smak. Les også om uteliv barer og nattklubber i Malaga

Velvet Club

Nattklubb Velvet Club i Malaga
Velvet Club er en bar og nattklubb som ligger sentralt i Málaga. Stedet het tidligere Sonic Club, og er kjent for sin flotte atmosfære og sin varierte musikk. Her kan man danse til på alle musikkgenre – fra electro til indie – pop – rock. Velvet Club arrangerer ofte live-konserter. Stedet er stilig og komfortabelt innredet med fløyel på veggene og viktorianske lamper som henger ned fra taket.

Kontaktinformasjon Velvet Club
Åpningstider: Mandag – torsdag pluss søndag kl. 23.00 – 03.00, fredag og lørdag kl. 23.00 – 04.00.
Adresse: Calle Juan de Padilla 22, 29007 Málaga
Internet: www.velvetclub.es

Teatro Cervantes

Teatro Cervantes Live Musikk i Malaga
Fans av musikalske innslag bør ikke gå glipp av en natt i Teatro Cervantes, hvor du kan nyte et utvalg av dans og sceneshow. Her vil du finne noen av de beste flamencoshow i byen to ganger i uken, live musikk, forestillinger i jazz, klassisk og tradisjonelle stiler sammen med populær imitasjons show som Queen og Abba.

Kontaktinformasjon Teatro Cervantes
Adresse: Calle Ramon Marin s / n,
Telefon: 952 224109
Internet: www.teatrocervantes.comTeatro Echegaray

Teatro Echegaray Live Musikk i Malaga
Etablert som en kino i midten av det tjuende århundre, Teatro Echegaray gjennomgikk en stilig og moderne renovering i 2013 og re-posisjonert seg som et live performance teater. Utstyrt med den nyeste teknologien, er det en Gud-sender for levende musikk, dans og underholdning for barn.

Kontaktinformasjon Teatro Echegaray
Adresse: Calle Echegaray
Telefon: 952 22 41 09
Internet: www.teatroechegaray.com

Clarence Jazz Club

Clarence Jazz Club Live Musikk i Malaga
For å nyte god jazzmusikk tar du turen ned til Clarence Jazz Club, som ligger i kjernen av Malaga ved siden av katedralen. Med en rimelig inngangsbillett kommer du deg inn i en verden av jazz, hvor mange lokale og internasjonale artister opptrer.

Kontaktinformasjon Clarence Jazz Club
Adresse: Calle Cañón, 5, 29015 Málaga, Spania
Telefon: +34 951 91 80 87
Internet: www.clarencejazzclub.com

Sala Paris 15

Sala Paris 15 Live Musikk i Malaga
Stilige Salas Paris 15 er Malagas fremste konserthus. Med en kapasitet til å holde mer enn 3500 mennesker, er dette en arena for etablerte spanske og internasjonale pop og rock elskere, så sjekk ut programmet for å se om en av dine favoritt band spiller.

Kontaktinformasjon Sala Paris 15
Adresse: Calle La Orotava 27, Malaga
Telefon: 952 038 626
Internet: www.paris15.es

Sala la Trinchera

Sala la Trinchera Live Musikk i Malaga
Sala la Trinchera ligger i gaten Calle Parauta, på LA Estrella i industriparken. Er nylug blitt oppusset og ble tidligere kalt Vivero. Konserthuset har en kapasitet på 650 mennesker.

Kontaktinformasjon Sala la Trinchera
Adresse: Calle Parauta 25
Telefon: 619 494 993
Internet: www.salatrinchera.com

 

Eventual Music

Eventual Music Live Musikk i Malaga
Eventual Music er et hi-tech konsert hus med kapasitet til opptil 1200 mennesker. Dette viktige konserthuset har 10 øvingsrom og ligger i San Luis industriparken. Eventual Music er vertskap for en rekke musikk og kulturarrangementer i Malaga.

Kontaktinformasjon Eventual Music
Adresse: Calle Cuernavaca 21
Telefon: 951 114 992
Internet: www.eventualmusic.com

 

Sala Chela Mar – Artesanos de la Escena

Sala Chela Mar Artesanos de la Escena i Malaga
En flerkulturell arena som er vert for teaterstykker og danseforestillinger. Besøkende kan nyte en rolig avslappende atmosfære i kunstnerens kafé i løpet av dagen eller delta i livlig art samtale med lokalbefolkningen på kvelden.
Kontaktinformasjon Sala Chela Mar – Artesanos de la Escena
Calle Vendeja 30
Telefon: 951 256 392
Internet: www.salachelamar.com

 

El Cantor de Jazz

El Cantor de Jazz Live musikk i Malaga
Er du glad i live musikk bør du ta turen til El Cantor de jazz for å se en fantastisk line-up av jazzmusikere. Liveopptredener er iscenesatt hver torsdag i en intim Chicago stil arena med en varm og vennlig atmosfære.

Kontaktinformasjon El Cantor de Jazz
Adresse: Calle Lazcano 7, Malaga, Spania
Telefon: 952 222 854

 

ZZ Pub

ZZ Pub Live Musikk i Malaga
ZZ Klubben ble startet i 1991, i Torremolinos, og er blant de svært få av Malagas Levende musikk scener. Klubben har hyppige levende musikk konserter og også er et flott sted for musikkelskere å nyte forskjellige musikksjangre som rock, soul, indie, blues, funk, etc. Stedet har også sin egen samling av varer. En populær klubb med studenter, ZZ er en av de mest kjente arenaer for live musikk i Malaga.

Kontaktinformasjon ZZ Pub
Calle Tejon y Rodriguez 6
Telefon: 678 64 34 50
Internet: www.zzpub.es

Tennessee Live Club

Tennessee Live Club Live Musikk i Malaga
Hvis du heller vil ha en mer alternativ scene, setter du kusen mot Tennessee Live Club. Her kan du nyte en blanding av indie, rock og elektro, i tillegg til spansk pop. Du vil ofte finne levende musikk i helgene sammen med DJs og komedie kvelder i en ambient setting.

Kontaktinformasjon Tennessee Live Club
Calle Denis Belgrano, Malaga
Telefon: 657 49 11 59
Internet: www.tennesseeliveclub.com

 

Café-Concierto Puerta Oscura

Live Musikk i Malaga hos Café Concierto Puerta Oscura
Det perfekte sted å møte venner i en intim setting. De små private alkover pyntet i det 19. århundre stil er perfekt for chilling og oppleve kammermusikk i bakgrunnen. Denne kafeen blir også en arena for utstillinger og debatter under festivaler.

Kontaktinformasjon Café-Concierto Puerta Oscura
Adresse: Molina Lario 5, Malaga
Internet: www.puertaoscuramalaga.com

Onda Pasadena

Onda Pasadena Live Musikk i Malaga
Dette lokalet er et ideelt sted for alle musikk kjennere, og konsertene som utføres her legger til sin musikalske appell. Stedet har også flere snookerbord som de besøkende kan benytte seg av. Klubben har flere konserter på hver fredag og lørdag som pop, rock, etnisk, teater, harpe, klassisk opera, piano, osv. Med et variert utvalg av levende musikk forestillinger catering til ulike smaker nesten hver kveld i uken, tiltrekker Onda Pasadena seg alltid en stor folkemengde. Hvis du har en spesielle smak, gå på tirsdag for jazz, onsdag for pop og torsdager for flamenco. Helgene er en blandet pose med inviterte gjester fra hele kysten.

Kontaktinformasjon Onda Pasadena
Adresse: Calle Gómez Pallete 5, Malaga
Telefon: 696 212 914
Internet: www.ondapasadena.es

Kart over live musikk i MalagaTrenger du leiebil til ferien i Malaga?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Relaterte emner for Malaga i Spania
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Costa del Sol
Malaga
17 ting du bør oppleve i Malaga
Severdigheter Malaga
Aktiviteter og severdigheter for barn i Malaga
Aktiviteter og severdigheter for barn på Costa del Sol
Shopping i Malaga
Guide til de beste strendene i Malaga
Leiebil Malaga
Leiebil Malaga Lufthavn
Bilutleietips
Spørsmal og svar om leiebil i Spania
Bilutleiefirmaer Spania
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania