Leiebil Lugo

Leiebil Lugo i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende bilutleie selskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Lugo.

Søk og bestill din leiebil i Lugo


Leiebil Lugo

Leiebil Lugo
Leiebil Lugo
Lugo er en by i det nordvestlige Spania i den autonome regionen Galicia. Det er hovedstaden i provinsen Lugo. Kommunen hadde en befolkning på 99 241 i 2013, noe som gjør den til den fjerde mest befolkede byen i Galicia.

Lugo er den eneste byen i verden å være omgitt av helt intakte romerske murene, som når en høyde på 10 til 15 meter (33-49 fot) langs en 2117-meter (6946 fot) krets omkranset med 71 tårn. Turen langs toppen er kontinuerlig runden rundt, og har ti porter. Disse tredje århundrets vegger er beskyttet av UNESCO som en World Heritage Site. Brua over Minho er hovedsakelig av Roman dato, selv om mange reparasjoner gjennom århundrene har visket ut sine romerske karakter.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Lugo er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Lugo. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Rozas Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Lugo.

Kart Lugo