Leiebil Zaragoza

Leiebil Zaragoza i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Zaragoza.

Søk og bestill din leiebil i Zaragoza


Leiebil Zaragoza

Leiebil Zaragoza
Leiebil Zaragoza
Zaragoza er hovedstaden i Zaragoza -provinsen og den autonome regionen Aragon, Spania. Det ligger ved elven Ebro og dens sideelver, den Huerva og Gallego , nær sentrum av regionen, i en dal med en rekke landskaper, alt fra ørkenen ( Los Monegros ) til tykke skoger, enger og fjell .

Den 1. september 2010 ble befolkningen i byen Zaragoza var 701 090, innenfor sine administrative grenser på et areal på 1,062.64 kvadratkilometer ( 410,29 square miles ), ranking femte i Spania. Det er den 35. mest folkerike kommunen i EU. Befolkningen i hovedstadsområdet ble anslått i 2006 på 783 763 innbyggere. Kommunen er hjem for mer enn 50 prosent av Aragóns befolkningen. Byen ligger på en høyde på 199 meter ( 653 fot) over havet. Zaragoza var vert for Expo 2008 i løpet av sommeren 2008, og er verdens ledende på vann og bærekraftig utvikling. Det var også kandidat til europeisk kulturhovedstad i 2016.

Byen er kjent for sin folklore, en kjent lokal gastronomi og landemerker som Basilica del Pilar, La Seo katedralen og Aljafería Palace. Sammen med La Seo og Aljafería, flere andre bygninger inngår i Mudéjar Architecture of Aragon som er en UNESCO World Heritage Site. Den Fiestas del Pilar er blant de mest kjente festivalene i Spania.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Zaragoza er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Zaragoza. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Zaragoza Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Zaragoza.

Kart Zaragoza