Leiebil Vitoria

Leiebil Vitoria i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi henter inn og sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Vitoria.

Søk og bestill din leiebil i Vitoria


Leiebil Vitoria

Leiebil VitoriaVitoria-Gasteiz er hovedstaden i provinsen Álava og av den autonome regionen Baskerland i Nord-Spania med en befolkning på 235 661 mennesker . Det er den nest største baskiske byen. Innbyggerne i byen kalles vitorianos eller gasteiztarrak, mens de tradisjonelt er kalt babazorros (baskisk for ‘bønne eaters’). Vitoria-Gasteiz holdt tittelen europeiske grønne Capital til slutten av 2012.

Økonomien i Vitoria-Gasteiz er mangfoldig, og mange industribedrifter har virksomhet der, inkludert Mercedes-Benz, Michelin, Gamesa, og Heraclio Fournier, sistnevnte blir hovedkvarter der. Byen har blitt rangert på andreplass i levestandard blant alle byer i Spania, og mest grønne områder og kulturelle steder per innbygger. Byen betjenes av Vitoria flyplass. Foreløpig er det ingen flyselskaper som opererer fra den.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Vitoria er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Bilbao. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Bilbao Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Vitoria.

Kart Vitoria