Leiebil Vigo

Leiebil Vigo i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi henter inn og sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Vigo.

Søk og bestill din leiebil i Vigo


Leiebil Vigo

Leiebil Vigo
Leiebil Vigo
Vigo er en by og kommune som ligger nord-vest i Spania, i den spanske autonome regionen Galicia, og på ria, eller bukt, med samme navn, på Atlanterhavet. Vigo er den mest folkerike byen i Galicia, og den 14. i Spania. Det ligger i sør-vest i Galicia, i den sørlige delen av Vigo Bay. I nord-øst grenser det med kommune Redondela, i øst med Mos, i sør med O Porriño og Gondomar, og i sør-vest med Nigrán. På den andre siden av fjorden, like foran Vigo, blir kommunene Cangas og Moaña plassert. De er alle en del av den sørlige galiciske regionen kalles Rias Baixas.
Vigo og storbyområdet er en av de viktigste aktørene i regionen.

Byen Vigo har 297 124 innbyggere, med en utvidet metropolitan befolkning på 468 654, og er den 14. største byområde i Spania. I begynnelsen av det 20. århundre Vigo hadde mindre enn 50 000 innbyggere, i 2012 Metropolitan Area hadde nesten en halv million, noe som gjør Vigo en av de raskest voksende byene i Europa.

I 2010 bodde 16 735 utlendinger i byen, 5,6% av den totale befolkningen. De viktigste nasjonaliteter er portugisisk (16%), brasilianere (11%) og colombianere (7%). Ved språk, i henhold til 2008 data, 7% av befolkningen tale alltid i galaciske, 43% tale alltid i spansk og resten bruke både om hverandre. Dette gjør Vigo minst galisisk-talende byen i Galicia.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Vigo er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Vigo. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Vigo Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Vigo.

Kart Vigo