Leiebil Tarragona

Leiebil Tarragona i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Tarragona.

Søk og bestill din leiebil i Tarragona


Leiebil Tarragona

Leiebil Tarragona
Leiebil Tarragona
Tarragona er en by som ligger i den sørlige delen av Catalonia på nord-øst i Spania, ved Middelhavet. Det er hovedstaden i provinsen med samme navn og av Tarragonès comarca. Geografisk er det grenser i nord til provinsen Barcelona og provinsen Lleida. Hovedstaden har en befolkning på 134 085 innbyggere.

Tarragona har en rekke små barer, restauranter og kafeer som serverer det vanlige utvalget av tapas, entrepans (smørbrød) og lokale sjømatretter. Det beste området for å lete etter tapas og komplette måltider er fra Placa de la Font langs Carrer Major opp til katedralen, med Carrer la Nau og Plaça del Rei og Plaça del Forum særlig verdt.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Tarragona er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Reus. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Reus Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Tarragona.

Kart Tarragona