Leiebil Santa Pola

Leiebil Santa Pola i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Santa Pola.

Søk og bestill din leiebil i Santa Pola


Leiebil Santa Pola

Leiebil Santa Pola
Leiebil Santa Pola
Santa Pola er en travel by som er best kjent for sin fiskeindustri, saltsjøene som produserer salt til bruk på veiene og mer nylig som et flott reisemål for kite surfere. Santa Pola har 13 kilometer med kystlinje og en moderne marina der du kan ta en båttur til den nærliggende øya Tabarca. Byen har ellers et turistkontor, et slott, en palme park, et akvarium og en interessant spekter av kulturelle og historiske museer. Det er daglige fisketorg i løpet av uken, og et travelt handelsmarket på mandag og lørdags morgen. Det er en markert turveg langs de landlige strendene i enden av Santa Pola, og en 7 kilometer promenade som forbinder alle strendene i det sentrale området.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Santa Pola er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Alicante. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Alicante Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Santa Pola.

Santa Pola er en populær turistby på Costa Blanca for spanjolene, og ligger ved sjøen kun 10 km fra flyplassen i Alicante. Området er velsignet med et svært behagelig klima, som inspirerer til aktiviteter utendørs året rundt. Santa Pola har ca.15 km kystlinje der omtrent 11 km er sandstrender med fin sand. Siden 1987 har disse strendene fått flere blå flagg for sin gode vannkvalitet, og blitt belønnet med 5 parasoller for kvaliteten på vannet og sanden. Den lille øya Tabarca, som er Valenciaregionens eneste bebodde øy, er populær for dagsutflukter. Vannet rundt øya er krystallklart og har et rikt fiskeliv. For å komme deg til den 400 meter brede og 2.000 meter lange øya kan du ta rutebåt fra havnen i Santa Pola. Tabarca er den minste av Spanias øyer som er permanent bebodd, og har rundt 50 fastboende. Santa Pola er kjent for sin tradisjonelle og varierte gastronomi som i stor grad er basert på produkter fra sjøen.

Video Santa PolaKart Santa PolaLeiebil Santa Pola – Gode tips og lenker

Cabriolet leiebil Santa Pola
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania