Leiebil Santa Maria de Guia

Leiebil Santa María de Guía Gran Canaria i Spania. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende bilutleie selskaper. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for garantert best pris på bilutleie Santa María de Guía Gran Canaria i Spania.Leiebil Santa María de Guía

Leiebil Santa María de Guía
Leiebil Santa María de Guía
Kommunen Santa María de Guía på Gran Canaria tilbyr flere muligheter for fritid og turer for turister som er interessert i å verdsette arkitektoniske og naturområder. En reise gjennom gatene i Santa María de Guía å avsløre sitt vakre bygninger, spesielt etter maleprosessen og forskjønnelse av byen husene gjør bli tapt i en verden full av farger og glede, transportere oss til den prakt som en gang hadde kommunen.

Den gamle byen ble erklært et nasjonalt historisk-kunstnerisk monument i 1982. Blant sine konstruksjoner kan vi markere Parish Church, der fasaden er neoklassisk og er flankert av to sidetårnene . Inside kunstverk av stor betydning, blant annet altertavler og bilder av skulptør José Luján Pérez, opprinnelig fra denne kommunen er bevart. I kirken kan du også besøke kapellet av Virgin (åpent onsdager og lørdager 10:00 til 14:00 timer) hvilested for vår skyts og hvor de er utsatt for ulike elementer av smykker blant dem det søppel av kalesjen sølv ramme bildet av Virgen de Guía. Det er også noen tekstil elementer som tepper av Virgin, bannere, kalesjer, dalmatics messehagl, kapper og dresser brukt i det siste av presteskapet. La Casa de Los Quintana er et annet eksempel på arkitekturen i byen, som ligger i Plaza Mayor de Guía, dets konstruksjon er fra det syttende århundre. Hever den mauriske kanarifuglen tre balkong og blazon av Guanarteme og Quintana etternavn.

Néstor Álamo House ligger på Calle San José og er et sted verdt å besøke. Dette er et hjem bygget i det syttende århundre. La Ermita de San Roque også en del av den historiske arven. Det ligger i homonymous torg i den øvre delen av byen. Det er en relativt moderne neoklassisk bygning, laget med kalk og murverk av landet. La Ermita de San Sebastián er et typisk kanarisk hermitage bygget i det sekstende århundre, og nylig restaurert i henhold til sin opprinnelige stil. Men hvis det du ønsker er å sette pris på de naturlige omgivelsene i byen, er det verdt å merke seg den spesielle naturreservat Heath, består hovedsakelig av laurbær, acebiños, lyng, fayas og granadillos.

En annen av de mest karakteristiske stedene er Valeron Monastery, et arkeologisk område erklært av kulturell interesse i 1978. Cenobio var en stor festning kornmagasin hvor pre-spanske befolkningen lagret sine overskudd takket være hulrom gravd inn i fjellet. Den Tagoror del Gallego er en annen av de arkeologiske stedene på øya, som består av et halvsirkelformet område der tre troner laget av stein skåret inn i fjellet og omgitt av det som kan være en slags stands er verdsatt. Det antas å være en “Court”.

Santa María de Guía er en overveiende steinete kystby, men har tre strender. La Playa de San Felipe ligger ved den vestre enden av kysten av Lairaga. På denne stranden en av de største attraksjonene samt å være et område med lite turisme, det er muligheten for surfing. For denne delen av øya har også klipper så det er veldig vanlig med paragliding. I dette området er det mange av de beste restaurantene og barene i byen, som baserer sitt tilbud i direkte og daglig produkter tatt opp av havet. La Playa de Roque Prieto ligger i distriktet Atalaya, to kilometer fra sentrum av landsbyen. En av attraksjonene er den naturlige bassenget, som har svært gode forhold for bading. Endelig er Playa Caleta Arriba ligger på grensen mellom guide og Gáldar, og er også et kystområde med lite trafikk av besøkende.

Men hvis interessen er å kjøpe en håndlaget produkt, er i Santa María de Guía en av kommunene der produksjonen av Kanariøyene kniv er mer dypt forankret. The Canary Knife er instrumentet båret av bøndene på øya. Håndtaket er laget med metall og horn innlagt med geometriske figurer. Arket er preget av sin store størrelse, mellom 15 og 20 centímetos. Elementer og utskårne møbler er andre flotte attraksjoner i Kontakter. Håndverkere workshops ligger i sentrum av landsbyen tilbyr et eksempel: kanariske balkonger, badebukser, Kanari størrelser … Til slutt, halm og flettet arbeid er også svært populær guide og andre mest kjøpte produkter i håndverket workshops. Les også 15 tips for billig leiebil på Gran Canaria

Video Santa María de Guía


Kart Santa María de Guía
Kart Santa Maria de Guia Gran Canaria


Lenker relatert til leiebil på Gran Canaria
Leiebil Gran Canaria erfaringer
Tips om leiebil i Spania
Fakta om Gran Canaria
Bilutleie tips
15 Tips for billig leiebil på Gran Canaria
Turistinformasjon og turistkontor Gran Canaria
Gran Canaria attraksjoner og aktiviteter
Norsk bilutleie på Gran Canaria
Billig leiebil Gran Canaria
10 Tips til problemfritt bilutleie Gran Canaria
Erfaringer ved leiebil i Spania
Trafikkinformasjon fra Spanske veimyndigheter
Bompenger og bomavgift i Spania
NAF lignende organisasjon i Spania
Nyttig informasjon om Spania
Informasjon om motorveier og flyplasser i Spania