Leiebil Santa Brigida

Leiebil Santa Brigida Gran Canaria i Spania. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende bilutleie selskaper. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for garantert best pris på bilutleie Santa Brigida Gran Canaria i Spania.Leiebil Santa Brigida

Leiebil Santa Brigida
Leiebil Santa Brigida
Historien om St. Bridget gjenspeiles fortsatt i sitt naturlige miljø, som er en svært attraktiv tur for alle besøkende til byen. Derfor er et av de stedene som er den innfødte fortid er Cueva de Los Frailes, som ligger ved siden av Causeway bro, gravd ned i vulkanen. Det er et reservoar dannet av 37 naturlige grotter og ble oppdaget i 1933. Hvis du går gjennom sentrum av landsbyen er lett å se kirken Santa Brigida. I 1525 den første kapellet der nå står den nåværende kirke ble grunnlagt. Templet, etter en brann, har en utvendig med nygotiske funksjoner, og en typisk indre av mange kirker på øya: planter med tre skip med lik høyde, tønnehvelv, som viser alvorlige egenskaper som samsvarer med den gamle strukturen. du kan også besøke Guiniguada Agricultural Park langs Palm av Satautejo.
Santa Brigida i sine omgivelser, tilbyr landskap av ekstraordinær skjønnhet, blant annet inkluderer Drago de Barranco Alonso, som ligger i området med samme navn, denne dragen er beregnet dato tilbake noen 500 år, er det bemerkelsesverdig ikke bare for sin skjønnhet og majestet men situasjonen den samme som den henger fra en klippe.

Arealet av Monte Lentiscal er preget av overflod og rekke treslag; mastic trær, planter, Mocanes, jordbær, drage trær, oliventrær , einer … som har resultert i forskjellige navn i området. Foreløpig har denne skogen redusert på grunn av den massive konstruksjonen, med vekt på dyrking av vinstokker. Bandama Natural Monument, ligger 574 m. høyde med et areal på 325 hektar og en omtrentlig diameter på 1 km. Det er den største av de to vulkanene av nyere aktivitet i Gran Canaria. Det er en relativt symmetrisk sinderkjegle, med et krater åpnet hestesko nordvest oppstår i grensen av raviner av Las Lekkasjer og Los Hoyos. Denne vulkan avsatt et stort område av lapillis med en gjennomsnittlig tykkelse på fire meter, som utgjør den største felt av pyroclastic Island.

Fra toppen kan du se mye av øya Gran Canaria, nær Caldera er Club de Golf og Equestrian Club Bandama. Santa Brigida tilbyr besøkende en annen stor attraksjon: Wine Route. Den Lagares er første stopp for denne vinruten, som ligger i områder nær land Bandama vulkan. Det er totalt syv vinprodusenter. I samme område finner vi en herregård tradisjonell kanarisk stil og svært kort avstand funnet La Cruz del Ingles, mellom grensen av kommunene Santa Brigida og Las Palmas. Ruten fortsetter langs Caldera de Bandama, hvis navn kommer fra Daniel Van Dame, syttende århundre flamsk kjøpmann, og hvis du tar hovedveien når Monte Lentiscal, finner vi monumentet til vin landet, og vi kan smake på de berømte vinene del Monte, i en av de lokale vinprodusenter. Noen av disse vinene har benevnelsen. Oppstigningen til Caldera lar observere gårder dedikert til dyrking av druer, som ligger på lava terreng eller hva som er det samme: grus.

Hver lørdag og søndag morgen i byen Santa Brigida åpner dørene til sin gård og håndverk markedet. Der lokalbefolkningen og besøkende kjøpe produkter av jorden, et utvalg av oster, country brød, syltetøy og honning og håndlagde kaker. Men St. Bridget også preget av stor håndverk å lage leirpotter og andre boller. Det er i nabolaget La Atalaya der det meste av keramikk av kommunen er konsentrert. I det historiske sentrum av dette området av St. Bridget, kan du besøke Alfar Panchito Hus og Locero Senter La Atalaya, som fremmer minnet om denne tradisjonen, og tilbyr besøkende en kulturell attraksjon. Kommunen Villa de Santa Brigida, for år var også kjent for bygging av strengeinstrumenter: timples, gitarer, mandoliner, osv …. for realisering av ulike tresorter ble brukt, som valnøtt, oransje, rosentre . Den kanariske nål og broderi var også tilstede i håndverk av denne byen, som å bære kostene med palme blad.

I Santa Brigida, som mange andre byer i det indre av øya, er kanarisk mat veldig til stede. Landbruk og husdyr aktivitet Villa kan tilby besøkende rike retter grillet kjøtt, vegetabilske stuinger og utsøkte viner. La Casa del Vino de Gran Canaria har blitt en målestokk for prøvesmaking og vin markedsføring av øya. Men i Santa Brigida er karakteristisk håndverk av produkter som honning, syltetøy, frukt og bakverk område basert på honning og mandler, hovedsakelig. Og for å sprite opp disse deilige retter, tilbyr Santa Brigida noen av de beste vinene i regionen og på øya: viner av Monte, flere av dem med benevnelse av opprinnelse. Og til dessert den berømte marsipankake. Les også 15 tips for billig leiebil på Gran Canaria

Video Santa Brigida


Kart Santa Brigida
Kart Santa Brigida Gran Canaria


Lenker relatert til leiebil på Gran Canaria
Leiebil Gran Canaria erfaringer
Tips om leiebil i Spania
Fakta om Gran Canaria
Bilutleie tips
15 Tips for billig leiebil på Gran Canaria
Turistinformasjon og turistkontor Gran Canaria
Gran Canaria attraksjoner og aktiviteter
Norsk bilutleie på Gran Canaria
Billig leiebil Gran Canaria
10 Tips til problemfritt bilutleie Gran Canaria
Erfaringer ved leiebil i Spania
Trafikkinformasjon fra Spanske veimyndigheter
Bompenger og bomavgift i Spania
NAF lignende organisasjon i Spania
Nyttig informasjon om Spania
Informasjon om motorveier og flyplasser i Spania