Leiebil San Sebastian

Leiebil San Sebastian i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i San Sebastian.

Søk og bestill din leiebil i San Sebastian


Leiebil San Sebastian

Leiebil San Sebastian
Leiebil San Sebastian
San Sebastián er en kystby og kommune i den baskiske autonome regionen i Spania. Det ligger på kysten av Biscayabukta, 20 km (12 miles) fra den franske grensen. Hovedstaden Gipuzkoa, er kommunens befolkning 186 122 (2011), med sin byområde nådde 436 500 (2010). Lokalbefolkningen kaller seg Donostiarra (entall), både på spansk og baskisk.

De viktigste økonomiske aktiviteter er handel og turisme, og det er en av de mest kjente turistmål i Spania. Til tross for byens lille størrelse, har hendelser som San Sebastián International Film Festival gitt det en internasjonal dimensjon. San Sebastián, sammen med Wrocław, Polen, vil være europeisk kulturhovedstad i 2016.

Trenger du leiebil til ditt opphold i San Sebastian er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i San Sebastian. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra San Sebastian Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i San Sebastian.

Kart San Sebastian