Leiebil Salou

Leiebil Salou i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Salou.

Søk og bestill din leiebil i Salou


Leiebil Salou

Leiebil Salou
Leiebil Salou
Salou er en kommune i comarca av Tarragonès, i provinsen Tarragona i Catalonia, Spania. Byen ligger ca 10 km fra Tarragona og Reus på Costa Daurada, og 112 km fra Barcelona. Bortsett fra sine mange strender avbrutt av steinete bukter, og dens anlagte strandpromenaden, en av de viktigste attraksjonene er PortAventura resort. Den nederlandske filmen Costa! og TV-serien med samme tittel ble både filmet i Salou.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Salou er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Barcelona. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Barcelona Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Salou.

Kart Salou