Leiebil Salamanca

Leiebil Salamanca i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Salamanca.

Søk og bestill din leiebil i Salamanca


Leiebil Salamanca

Leiebil Salamanca
Leiebil Salamanca
Salamanca er en by i det nordvestlige Spania, hovedstaden i provinsen Salamanca i regionen Castilla y León. Dens Gamlebyen ble erklært en UNESCO World Heritage Site i 1988. Med et metropolitan befolkning på 228 881 i 2012 ifølge National Institute of Statistics ( INE ), er Salamanca den nest mest befolkede byområde i Castilla y León, etter Valladolid ( 414 000 ), og i forkant av Leon ( 187 000 ) og Burgos ( 176000 ).

Det er en av de viktigste universitetsbyen i Spania og leverer 16 % av Spanias markedet for undervisning i det spanske språket. Salamanca tiltrekker tusenvis av internasjonale studenter, genererer et mangfoldig miljø.
Det ligger ca 200 kilometer ( 124 miles ) vest for den spanske hovedstaden Madrid og 80 km ( 50 km ) øst av den portugisiske grensen.

Universitetet i Salamanca, som ble grunnlagt i 1218, er det eldste universitetet i Spania og den fjerde eldste vestlige universitet , men den første som fikk sin status av paven Alexander IV som ga universell gyldighet til sine grader. Med sine 30 000 studenter, er universitetet, sammen med turisme, en primær inntektskilde i Salamanca.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Salamanca er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Valladolid. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Valladolid Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Salamanca.

Kart Salamanca