Leiebil Rota

Leiebil Rota i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Rota.

Søk og bestill din leiebil i Rota


Leiebil Rota

Leiebil Rota
Leiebil Rota
Byen Rota er en spansk kommune som ligger i provinsen Cádiz, Andalucía. Arealet er 84 km ² og grenser til byene Chipiona, Sanlúcar de Barrameda og El Puerto de Santa María. Det ligger nær byen Jerez de la Frontera, og er 36 kilometer fra provinshovedstaden, Cadiz. I året 2009 hadde 28 516 innbyggere, med en tetthet på 339,44 innbyggere / km ².

Rota ligger langs Cádiz-bukten i Atlanterhavet, er det halvveis mellom Portugal og Gibraltar, er hovedsakelig en turistby, en ferie / ferie reisemål for turister fra hele Europa. I lavsesongen, er dens viktigste virksomhet fiskerinæringen. I kommunen ligger Naval Station Rota, som er den største kilden til sysselsetting til kommunen.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Rota er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Jerez. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Jerez Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Rota.

Kart Rota