Leiebil Puerto Rico

Leiebil Puerto Rico på Gran Canaria i Spania. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende utleieselskaper for best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for garantert best pris på bilutleie i Puerto Rico på Gran Canaria i Spania.

Søk og bestill din leiebil i Puerto Rico på Gran Canaria


Leiebil Puerto Rico Gran Canaria

Leiebil Puerto Rico
Leiebil Puerto Rico
Puerto Rico er det nest største og mest solrike feriestedet Gran Canaria har å tilby. Ikke rart det er så populært hos sol-søkende turister fra Skandinavia. Byen regnes som det mest værsikre stedet på Gran Canaria og temperaturene ligger på rundt 20-25 grader om vinteren. Puerto Rico ligger akkurat der ravinen munner ut i havet, og landskapet er dramatisk med hotellene som klatrer oppover fjellskråningene som omgir dalføret ovenfor stranden. Fjellene gir ly for de nordlige vindene, mens piren beskytter stranden mot kjølige undervannstrømmer.

Puerto Rico var opprinnelig et lite fiskesamfunn, men på 1970-tallet tok de endelig i bruk det behagelige klimaet ved byggingen av flere hoteller. Senere begynte disse å klatre oppover fjellsidene, og i dag er det et stort utvalg av forskjellige hoteller. Puerto Rico er en av Gran Canarias mest solsikre byer, men er også mye mer enn bare sol! Her er det meste tilrettelagt for en herlig ferie. Fine strender, en rekke hyggelige restauranter med spennende retter, bra shopping, mange sportsaktiviteter og et variert fornøyelsesliv. Et sjarmerende og perfekt ferieparadis for hele familien!

Den kunstige stranden i Puerto Rico er omtrent 350 meter i lengden og er laget av fin, gylden sand. Stranden er tett dekket med solsenger, men det finnes steder hvor det er mulig å ligge ned på et håndkle. Stranden har relativt grunt vann og er veldig barnevennlig. Fra den tilgrensende havnen i Puerto Rico kan du paraglide, leie jet-ski, motorbåter og mye mer. For barna er det en vannpark i Puerto Rico, og i sentrum er det en nydelig park med lekeplasser, karuseller og mer. I havnen, som ligger ved siden av stranden, kan du velge mellom flere forskjellige båtturer: haifiske, sportsfiske, seiling og en tur med Europas største katamaran. Herfra går det også båt til Puerto de Mogán og Arguineguín. Et livlig shoppingsenter med butikker, restauranter, barer, puber og diskotek ligger innerst i dalen.

Ved siden av ligger en vannpark med vannrutsjebaner. Puerto Rico var opprinnelig et lite fiskesamfunn, men på 1970-tallet tok de endelig i bruk det behagelige klimaet ved byggingen av flere hoteller. Søker du sol og varme, bør du satse på en reise til Puerto Rico. Byen ligger på Gran Canarias sydvestkyst, et av øyas mest solsikre områder. Her kan du slappe av på den fine, langgrunne sandstranden og spise godt på de hyggelige restaurantene. Les også 15 tips for billig leiebil på Gran Canaria

Trenger du leiebil til ditt opphold i Puerto Rico er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen på Gran Canaria. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Gran Canaria Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Puerto Rico.

Video Puerto Rico på Gran CanariaKart Puerto Rico på Gran CanariaLenker relatert til leiebil på Gran Canaria

Leiebil Gran Canaria erfaringer
Tips om leiebil i Spania
Fakta om Gran Canaria
Bilutleie tips
15 Tips for billig leiebil på Gran Canaria
Turistinformasjon og turistkontor Gran Canaria
Gran Canaria attraksjoner og aktiviteter
Norsk bilutleie på Gran Canaria
Billig leiebil Gran Canaria
10 Tips til problemfritt bilutleie Gran Canaria
Erfaringer ved leiebil i Spania
Trafikkinformasjon fra Spanske veimyndigheter
Bompenger og bomavgift i Spania
NAF lignende organisasjon i Spania
Nyttig informasjon om Spania
Informasjon om motorveier og flyplasser i Spania