Leiebil Ponferrada

Leiebil Ponferrada i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Ponferrada.

Søk og bestill din leiebil i Ponferrada


Leiebil Ponferrada

Leiebil Ponferrada
Leiebil Ponferrada
Ponferrada er en by i provinsen El Bierzo, Castilla y León, Spania. Det ligger ved Sil River, en sideelv til elven Miño, i El Bierzo-dalen, helt omgitt av fjell. Det er den siste store byen langs den franske ruten av Way of St. James (Camino de Santiago) før den når sin destinasjon i Santiago de Compostela. I 2008 hadde den en befolkning på 69769.

Byen og dens omgivelser tilbyr mange muligheter for friluftsliv. Det er mange lett tilgjengelig tur-og sykkelstier i nærheten, både på og utenfor veien, inkludert 330 kilometer lange La Mirada rundskriv som sirkler hele El Bierzo-dalen.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Ponferrada er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Leon. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Leon Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Ponferrada.

Kart Ponferrada