Leiebil Polop

Leiebil Polop i Spania. Ditt lokale leiebilselskap i Polop med alt inkludert i prisen. Ingen depositum eller egenandel ved skade. Gratis ekstra sjåfør, og ubegrenset kjørelenge. Få bilen fritt levert til hvor du bor i Polop området uten ekstra kostnad. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Polop, eller ring Norsk kundeservice på telefon: +34 653 221 333.


Leiebil Polop

Leiebil Polop
Leiebil Polop
Polop er en liten sjarmerende spansk by, lokalisert bare minutters kjøring fra Altea og Albir. Selv om byen er liten har den mye historie bak seg. Når en går i gatene i Polop er det stille og rolig, og en skulle ikke tro at denne byen en gang var en viktig by i kongeriket Valencia.

Polops opprinnelse går tilbake til da maurerne erobret den iberianske halvøyen rundt år 1000, de bygde en festning og ga byen navnet Polop. Med byens strategiske beliggenhet og med slottet på byens høyeste punkt var Polop en viktig by i regionen. Castillo de La Polop på toppen av fjellet har skiftet «eiere» gjennom kamper og kongelige donasjoner gjennom 1000 år. El Cid Campeador okkuperte slottet i 1089-1090 før han erobret Valencia i 1094. Slottet ble så gitt til muslimske lederen Mohammad Abu Ben Abdallah Hudzail a Sahuir, han ble i 1258 drept i et forsøk på å drepe kongen Siden den gang har slottet vært eid av sheiker, maurere og konger.

I dag er Polop en rolig liten spansk by. Det gamle slottet som før var utsatt for kamper har fått en liten kafe, benker og parasoller. På denne lille høyden med så mye historie er det en nydelig utsikt over de nærliggende byene La Nucia, Altea, Callosa De Sarria og Albir. På toppen av borgen er det nå bygget en kirkegård. Midt i byen ser en det høye og karakteristiske kirke tårnet som ruver som et landemerke over byen. Polop er også kjent for sine vannkilder, på torvet i sentrum finner en 221 vannkraner hvor en kan fylle flasker og kanner med vann. Vannet kommer fra Font dels Xorrets. Det er nå registrert 3636 innbyggere i Polop, 33% av innbyggerne i Polop er fra utlandet.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Polop er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Alicante. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Alicante Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Polop.

Video PolopKart PolopLeiebil Polop – Gode tips og lenker

Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Cabriolet leiebil Polop
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania