Leiebil Pamplona

Leiebil Pamplona i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Pamplona.

Søk og bestill din leiebil i Pamplona


Leiebil Pamplona

Leiebil Pamplona
Leiebil Pamplona
Pamplona er den historiske hovedstaden i Navarra i Spania, og i det tidligere kongedømmet Navarra. Byen er verdenskjent for San Fermin-festivalen, fra 6 til 14 juli, der okseløpet er en av hovedattraksjonene. Denne festivalen ble brakt til litterær berømmelse med 1926 utgivelsen av Ernest Hemingways roman The Sun Also Rises.

I gamlebyen i Pamplona finner du en gotisk katedral med et tilhørende kloster fra 1400-tallet, Santa Maria la Real. Det er mange spor etter gotikken, blant annet ved portalene. Pamplona har to andre gotiske kirker fra 1200-tallet, St Nicholas og St Sernin, sist nevnte med et vakkert kapell i barokk stil. Gamlebyen Navarreria er verd et besøk. Innbyggerne her er ikke uten grunn stolte av byen og tradisjonene. Byen har to universiteter og et ganske livlig ute- og natteliv. Legg også merke til det barokke rådhuset fra 1700-tallet.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Pamplona er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Pamplona. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Pamplona Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Pamplona.

Kart Pamplona