Leiebil Oviedo

Leiebil Oviedo i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi henter inn og sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Oviedo.

Søk og bestill din leiebil i Oviedo


Leiebil Oviedo

Leiebil OviedoOviedo er hovedstaden i Asturias i Nord-Spania og det administrative og kommersielle sentrum av regionen. Det er også navnet på kommunen som inneholder byen. Byen gir navn til sudarium av Oviedo en religiøs relikvie aktet der siden det 9. århundre.

Det sies at to munker, Nolan og John, grunnla byen i 761. At oppgjøret var snart å være ferdig med byggingen av en liten kirke viet til St. Vincent. Likevel har det arkeologiske register vist spor av okkupasjon siden første århundre, i romertiden.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Oviedo er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Asturias. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Asturias Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Oviedo.

Kart Oviedo