Leiebil Lucena

Leiebil Lucena i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Lucena.

Søk og bestill din leiebil i Lucena


Leiebil Lucena

Leiebil Lucena
Leiebil Lucena
Lucena er en by i det sørlige Spania, i provinsen Córdoba i Andalucia, 60 km sørøst for Córdoba, 85 km nord for Málaga, 140 km øst for Sevilla, 105 km vest for Granada, og 90 km sørvest for Jaén. Det er den nest største byen i provinsen etter provinshovedstaden (også kalt Cordoba). Folk fra Lucena kalles “Lucentinos.” Byen var opprinnelig kjent som Eliossana, fra det hebraiske אלי הושענא Eli hoshanna: «Måtte Gud bevare oss”. Muslimer kalte det اليشانة Al-Yussana.

Lucena ligger på Lucena River, en mindre sideelv til Genil, på et viktig veiskille i sentrum av Andalusia. Over 90 prosent av befolkningen bor i den nordøstlige delen av bydelen (Término kommunale).

Selv Lucena ser ut til å bestå av møbelfabrikker og utsalgssteder, er gamle byen vert for mange utsøkte kirker. En av de viktigste kirkene i byen er San Agustin som ble grunnlagt i syttende århundre av Madres Agustinas. Dens mest bemerkelsesverdige trekk er dens ovale layout og kuppel, en av de få kirkene som er utformet på denne måten i Andalucia. Andre landemerker er Palacio de los Condes de Hust i det gamle jødiske kvarteret, og Iglesia y Hospital de San Juan de Dios skilte med et fantastisk marmor inngang og typisk barokk altertavle og pussarbeider. Verdt et besøk også er Santuario de Nuestra Señora de Araceli, et kapell som anses å være en av de fineste eksemplene på barokk kunst i provinsen. Også Castillo del Moral, eller tidligere fengsel av Boabdil- turistkontoret er det nå- og det sekstende århundre Parroquia de Santiago bygd på tuftene av den tidligere synagogen.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Lucena er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Malaga. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Malaga Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Lucena.

Video LucenaKart Lucena