Leiebil Logroño

Leiebil Logroño i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Logroño.

Søk og bestill din leiebil i Logroño


Leiebil Logroño

Leiebil Logroño
Leiebil Logroño
Logroño er en by i det nordlige Spania, ved Ebro-elven. Det er hovedstaden i den autonome regionen La Rioja, tidligere kjent som La Rioja-provinsen. Befolkningen i byen i 2008 var 153 736, mens storbyområdet inkluderer nesten 197 000 innbyggere. Byen er et senter for handel av Rioja-vin, som området er kjent, og produserer også tre, metall, og tekstilprodukter.

Logroño ligger i den nordlige regionen La Rioja, ved elven Ebro, 384 meter (1260 fot) over havet. Camino de Santiago passerer gjennom byen. Den geografiske koordinater for byen er: 42 ° 27 ‘N, 2 ° 29’ W. Byen ligger 152 kilometer (94 km) fra Bilbao, 172 kilometer (107 km) fra Zaragoza, 336 kilometer (209 km) fra Madrid og 468 kilometer (291 km) fra Barcelona. Byen er velkjent i Spania for sin høye livskvalitet og over gjennomsnittet velstand. Dette er takket være store vingårder med god produksjon som fyller regionen. Du bør ikke oppsøke Logroña for sine attraksjoner, for de er heller få. Hva den mangler av direkte severdigheter, tar den igjen med sin gjestmilde atmosfære. I høysesongen er Logroño et populært stoppested for pilegrimsvandrerne på veg til Santiago de Compostela. Det er anbefalt å stoppe noen dager.

Et besøk i Logroña betyr også at du må få med deg noen vingårder. Selv om det produseres vin i alle Spanias regioner, er det ikke til å komme fra at La Rioja står i en særklasse, både når det gjelder smak og variasjon.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Logrona er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Bilbao. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Bilbao Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Logrona.

Video LogroñoKart Logroño