Leiebil Lleida

Leiebil Lleida i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Lleida.

Søk og bestill din leiebil i Lleida


Leiebil Lleida

Leiebil Lleida
Leiebil Lleida
Lleida, eller Lerida på engelsk, er en by vest i Catalonia, Spania, hovedstaden i provinsen Lleida. Geografisk er det plassert i den katalanske Central depresjonen. Metro området har om lag 250.000 innbyggere. Det er også hovedstaden i Segrià comarca, samt den største byen i provinsen. Den hadde 137 387 innbyggere pr 2010, inkludert de tilstøtende kommunene Raimat og Sucs.

Lleida er en av de eldste byene i Catalonia, med innspilte bosetninger dateres tilbake til bronsealderen perioden. Inntil den romerske erobringen av den iberiske halvøya , servert området som oppgjør for en iberisk mennesker, Ilergetes. Byen ble en kommune, heter Ilerda, under styret av Augustus. Det ble gjenerobret i 1149, etter å ha vært mange århundrer under regelen av maurerne, som hadde erobret byen i det 8. århundre. I 1297 ble Universitetet i Lleida grunnlagt, og ble den tredje eldste i hele Spania. I løpet av de følgende århundrer ble byen ødelagt av flere kriger. Siden da har byen vært i en konstant urban, kommersielle og demografisk vekst.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Lleida er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Barcelona. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Barcelona Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Lleida.

Video LleidaKart Lleida