Leiebil León

Leiebil León i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i León.

Søk og bestill din leiebil i León


Leiebil León

Leiebil Leon
Leiebil Leon
León er hovedstaden i provinsen León, som ligger nordvest i Spania. Sin city befolkning på 131 680 gjør den til den største kommunen i provinsen, og sto for mer enn en fjerdedel av provinsens befolkning. Inkludert hovedstadsområdet, befolkningen er anslått til 494 451 .

Navnet León kommer av at en romersk legion hadde sin leir her fra 1. århundre f.Kr. På 900-tallet ble byen hovedstad i kongeriket León, og på 1100- og 1200-tallet hadde den sin storhetstid. León har en varm – sommer middelhavsklima. Om vinteren, temperaturer normalt mellom -1 ° C ( 30 ° F ) og 13 ° C ( 55 ° F ). Frost er vanlig i de tidlige timer av formiddagen før daggry i løpet av de kaldeste dagene i vinter, men vanligvis smelter det etter soloppgang. Snømengder ikke sjelden i byen ( 16 dager i året ), men store snømengder er ekstremt sjeldne. I løpet av våren, er temperaturen vanligvis mellom 10 ° C ( 50 ° F) på de kaldeste dagene , og kan lett overgå 25 ° C ( 77 ° F) på noen dager. Sommerne er veldig varme og tørre, med temperaturer vanligvis mellom 21 ° C ( 70 ° F ) og 35 ° C ( 95 ° F) . Men det er ikke uvanlig for temperaturer over 35 ° C ( 95 ° F ) i byen i løpet av de varmeste dagene om sommeren. Byen har en betydelig mengde sol hele året.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Leon er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Leon. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Leon Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Leon.


Video León


Kart León