Leiebil La Nucia

Leiebil La Nucia i Spania. Ditt lokale leiebilselskap i La Nucia med alt inkludert i prisen. Ingen depositum eller egenandel ved skade. Gratis ekstra sjåfør, og ubegrenset kjørelenge. Få bilen fritt levert til hvor du bor i La Nucia området uten ekstra kostnad. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i La Nucia, eller ring Norsk kundeservice på telefon: +34 653 221 333.


Leiebil La Nucia

Leiebil La Nucia
Leiebil La Nucia
Kommunen La Nucia ligger strategisk plassert i en frodig dal, og tilbyr et stort antall aktiviteter både i innlandet og i kystregionen av Marina Baixa. Denne byen , kun 10 kilometer fra Benidorm, fremkommer i en pittoresk dal fylt med frukthager og furuskog, skjermet av Sierra av Aitana.

I dag er La Nucia den byen som vokser raskest i Pais Valencia. Ifølge Enric Pastor, pressesjefen i kommunen, er årsaken til la Nucias popularitet å finne i disse fakta: “Pueblo´n har lav kriminalitet, gode skoler, godt utbygd helsevesen, meget avanserte sports og kulturaktiviteter og en bra dekning for hjelp til eldre.” “Vi har to hovedgrupper av folk som flytter hit,” sier Enric Pastor: “unge par på rundt 30 år og eldre fra 65 år. Vi gjør hva vi kan for at folk skal trives her,” sier han. Og det er sant. På de samme ti årene, da folketallet doblet, har kommunen bygget ny helsestasjon, ny politistasjon, nytt ungdomshus, en stor konserthall og et stort, moderne sportsanlegg. Pluss at de har fornyet gamlebyen og bygget flere sentra rundt i urbanisasjonene.

Den historiske kvartalet inneholder et nettverk av hvite hus, dominert av en sognekirke, med mange sjarmerende små hjørner hvor besøkende kan nyte en fantastisk utsikt. Uten å gi avkall på den tradisjonelle smaken som definerer sin karakter, har La Nuncia også klart å inkludere i sin layout et viktig boligområde, hvor vi finner flere luksus forbindelser. Den nydelige natur i denne byen er den perfekte setting for fotturer og sykling, for eksempel fontenen av Farava , eller Puig Campana. Denne byen er kjent over hele denne regionen for å organisere et stort bruktmarked hver søndag, i Porvilla Avenue. La Nucia er også kjent for fiestaene hedre den hellige Conception ( Purísima Concepción ), som feires i midten av august , og San Rafael, i november.

Video La NuciaKart La NuciaLeiebil La Nucia – Gode tips og lenker

Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Cabriolet leiebil La Nucia
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania