Leiebil La Gomera

Leiebil La Gomera i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i La Gomera.

Søk og bestill din leiebil i La Gomera


Leiebil La Gomera

Leiebil La Gomera
Leiebil La Gomera
La Gomera er en av Spanias Kanariøyene, som ligger i Atlanterhavet utenfor kysten av Afrika. I området er det den nest minste av de sju hovedøyene i denne gruppen.

Øya er av vulkansk opprinnelse og omtrent sirkelformet, det er ca 22 km (14 km) i diameter og stiger til 1487 m (nesten 5000 fot) på øyas høyeste topp, Alto de Garajonay. Formen er heller som en appelsin som har blitt kuttet i to og deretter delt inn i segmenter, noe som har satt dype raviner eller Barrancos mellom dem. De øverste bakkene i disse Barrancos, i sin tur, dekkes av laurisilva – eller laurbær regnskog.

Fordi La Gomera ikke har internasjonal flyplass, er øya et mål bare for dem som orker å reise litt lenger enn Las Americas. Det vil si 40 minutter med Fred. Olsen Express til hovedstaden San Sebastian. Midt på øya ligger nasjonalparken Garajonay med en unik subtropisk regnskog, en del av Unescos verdensarv. For mens sukkerproduksjon førte til snauhugst av de andre Kanariøyene, sto tiden stille og trærne i fred på La Gomera.

Trenger du leiebil til ditt opphold i La Gomera er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i La Gomera. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra La Gomera Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i La Gomera.

Video La GomeraKart La Gomera