Leiebil La Coruña

Leiebil La Coruña i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i La Coruña.

Søk og bestill din leiebil i La Coruña


Leiebil La Coruña

Leiebil La Coruña
Leiebil La Coruña
La Coruña er en by og kommune i Galicia, Spania. Det er den nest største byen i den autonome regionen og syttende totalt i landet. Byen er provinshovedstad i provinsen med samme navn, og har også fungert som politisk kapital i Kongeriket Galicia fra det 16. til det 19. århundre, og som et regionalt administrativt sentrum mellom 1833 og 1982, før han ble erstattet av Santiago de Compostela.

La Coruña er en travel havn ligger på en odde i inngangen til en elvemunning i en stor gulf (den Portus Magnus Artabrorum av de klassiske geografer) på Atlanterhavet. Det gir en fordeling punkt for landbruksvarer fra regionen. Selv om mye av tungindustrien er basert på verftene og metallarbeider i nabolandet byen Ferrol, det er et oljeraffineri i A Coruña selv.

Trenger du leiebil til ditt opphold i La Coruña er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i La Coruña. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra La Coruña Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i La Coruña.

Video La CoruñaKart La Coruña