Leiebil Isla Canela

Leiebil Isla Canela i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie på Isla Canela.

Søk og bestill din leiebil på Isla Canela


Leiebil Isla Canela

Leiebil Isla Canela
Leiebil Isla Canela
Isla Canela er en liten øy som ligger sør for byen Ayamonte, i Andalusia, Spania. Munningen av elven Guadiana ligger ved siden av øya, og Portugal (over elva) kan lett sees fra Isla Canela. Øya er et populært sommersted takket være sine strender. Isla Canela er en voksende resort med hoteller delt mellom stranden og marinaen.

Isla Canela er en naturlig øy som ligger mellom Andalucia og Portugal. Denne vakre øya har nylig blitt utviklet til et luksus og et stilfult feriested og er blitt en eksklusiv feriedestinasjon. Meget populært blant turister, men permanent bor det bare 250 mennesker her. Isla Canela har et eksepsjonelt klima med en gjennomsnittlig årlig temperatur på 20 grader. På den imponerende havnen ligger luksuriøse restauranter og butikker. På Yacht klubben kan du leie båt, jet ski og kanoer. Isla Canela har sin egen 18-hulls golfbane i kort avstand fra feriestedet.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Isla Canela er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Isla Canela. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Isla Canela Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Isla Canela.

Video Isla CanelaKart Isla Canela