Leiebil Huelva

Leiebil Huelva i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi henter inn og sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Huelva.

Søk og bestill din leiebil i Huelva


Leiebil Huelva

Leiebil HuelvaHuelva er en by sørvest i Spania, hovedstaden i provinsen Huelva i den autonome regionen Andalusia. Den ligger langs Gulf of Cádiz kysten, ved samløpet av Odiel og Tinto elver. Byen har vært bebodd siden 3000 f.Kr., det hadde en befolkning på 149 410 i 2010, ifølge det årets folketelling. Huelva er hjem til Recreativo de Huelva, den eldste fotballklubben i Spania.

Huelva og dens byområde har et subtropisk-middelhavsklima, preget av svært milde og våte vintre og lange varme til varme og tørre somre. Den gjennomsnittlige årlige temperaturen er 23,5 ° C (74,3 ° F) i løpet av dagen og 12,7 ° C (54,9 ° F) om natten. Er den gjennomsnittlige årsnedbøren 490 mm ​​(19.3 in) per år, er det rundt 50 regndager i året. Ekstreme temperaturer har vært 43,8 ° C (110.8 ° F) registrert den 25. juli 2004, og -3,2 ° C (26,2 ° F) målt 28. januar 2005 på Ronda Este siden 1984.

Det var herfra de første oppdagelsesreisende la ut og det var til denne provinsen de første rikdommene fra den nye verden ble brakt i land for snart 600 år siden. I dag er Huelva en travel provins og hovedstaden med samme navn er fortsatt en viktig havn for landet. Utskiping av kobber og ikke minst kork fra grenseområdene mellom Spania og Portugal foregår fortsatt i stor stil. Hovedstaden i provinsen har 146 000 innbyggere og er en travel storby som rommer mer enn 30% av provinsens befolkning.

Forskjellen på kystens glade mennesker på stranden og de som kjemper for å overleve sommerens hete noen hundre meter innenfor er enorm. Huelva er virkelig stedet for den som søker noe annerledes, litt retro uten å være skapt retro. Huelva er seg selv lik, ingen andre steder i Spania kan sies å ligne på dette området med sin helt spesielle natur og kultur.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Huelva er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Sevilla eller Malaga. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Lufthavnene. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Bilbao.

Video Huelva


Kart Huelva