Leiebil Guadalajara

Leiebil Guadalajara i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi henter inn og sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Guadalajara.

Søk og bestill din leiebil i Guadalajara


Leiebil Guadalajara

Leiebil GuadalajaraGuadalajara er hovedstaden i provinsen med samme navn, og byen tilhører regionen Castilla la Mancha. Guadalajara ligger omtrent midt i Spania, og det tar ca. 50 minutter å kjøre til landets hovedstad Madrid. Innbyggertallet måler i dag nesten 85 000 (2010).

Romerne kontrollerte Guadalajara i sin tid, og mellom 700- og 1000-tallet lå det under maurisk styre. På grunn av byens lange historie finnes det mange kirker og bygninger som er verdt å se. Palacio del Infantado er et palass som ble reist på 1400-tallet og er en av byens mest kjente severdigheter. Byen er av førromersk opprinnelse og var en betydelig romersk koloni, Arriaca eller Caraca. Maurisk 714–1081. Guadalajara ble kjent for de voldsomme kampene under den spanske borgerkrigen 1936–39; republikanernes berømte seier over italienske avdelinger mars 1937 fant sted i byens omegn.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Guadalajara er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Madrid. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Madrid Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Guadalajara.

Video GuadalajaraKart Guadalajara