Leiebil Gibraltar Lufthavn

Leiebil Gibraltar Lufthavn i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie på Gibraltar Lufthavn.

Søk og bestill din leiebil på Gibraltar LufthavnLeiebil Gibraltar Lufthavn

Leiebil Gibraltar Lufthavn
Leiebil Gibraltar Lufthavn
Gibraltar er et britisk oversjøisk territorium som ligger på den sørlige enden av den iberiske halvøy ved inngangen til Middelhavet. Den har et areal på 2,6 square miles (6,7 km2) og en nordlig grense med provinsen Cádiz i Andalusia, Spania. The Rock of Gibraltar er den eneste landemerke i regionen. Ved foten sin er det tett befolket byområde, hjem til nesten 30 000 Gibraltarians og andre nasjonaliteter.

En anglo-nederlandske kraft fanget Gibraltar fra Spania i 1704 under krigen i den spanske arvefølgekrigen på vegne av Habsburg Pretender til den spanske tronen. Territoriet ble senere avstått til Britain “i det uendelige” under traktaten av Utrecht i 1713. Det var en viktig base for Royal Navy, i dag sin økonomi er hovedsakelig basert på turisme, online gaming, finansielle tjenester, og shipping.

Gibraltar Lufthavn er ansett for å være i topp 5 for de farligste flyplasser å lande eller ta av. Det er en relativt kort rullebane med havet i hver ende og på den ene siden, til den andre siden er the Rock of Gibraltar og byen. Rullebanen krysser hovedveien inn til byen, så når et fly skal lande må barrierene komme ned for å stoppe trafikk og fotgjengere – akkurat som ved en jernbaneovergang!

Kontaktinformasjon Gibraltar Lufthavn
Nettside: www.GibraltarAirport.gi

Video Gibraltar


Kart Gibraltar