Leiebil El Hierro Lufthavn

Leiebil El Hierro Lufthavn i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie El Hierro Lufthavn.

Søk og bestill din leiebil El Hierro Lufthavn


Leiebil El Hierro Lufthavn

Leiebil El Hierro Lufthavn
Leiebil El Hierro Lufthavn
El Hierro, med kallenavnet Isla del Meridiano, er den minste og lengst mot syd og vest av Kanariøyene, i Atlanterhavet utenfor kysten av Afrika, med en befolkning på 10.162.

Navnet El Hierro, er selv stavet som det spanske ordet for ‘jern’, ikke relatert til det ordet. H i navnet til metallet avledet fra F av latinske Ferrum (sammenlign Higa for ‘fig’). H i navnet på øya går tilbake til tiden i Old Spanish ortografi når skillet mellom bokstavene I og J var ennå ikke etablert og en stille h ble skrevet før ord-initial dvs. å sikre at jeg ble lest som en semivowel, ikke som konsonant.

El Hierro har lært av feilene til de andre Kanariøyene. Her blir det aldri masseturisme.Økoturisme, vindkraft og vannsparing er hete tema på øya som danner Europas mest forblåste ytterpunkt.Det er til El Hierro øya de som jobber på de andre Kanariøyene reiser for å få fred og ro. I juli og august.Da er det høysesong på El Hierro, et par tusen turister besøker øya.Øyas mest kjente severdighet er bukta som skal være dannet av restene fra et vulkankrater. En gang for 750 000 år siden. Øyas nest mest kjente severdighet er steinhotellet ytterst på Punta Grande.

Trenger du leiebil til ditt opphold på El Hierro er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i El Hierro. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra El Hierro Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Hierro.

Video El HierroKart El Hierro