Leiebil El Ferrol

Leiebil El Ferrol i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i El Ferrol.

Søk og bestill din leiebil i El Ferrol


Leiebil El Ferrol

Leiebil El Ferrol
Leiebil El Ferrol
Ferrol er en by i provinsen A Coruña i Galicia, som ligger på den atlantiske kysten i Nordvest-Spania. Fra og med 2007 har en urban befolkning på 77859. Byen har vært en stor marinebase og skipsbygging sentrum for det meste av sin historie.

Før det, i det 17. århundre, var Ferrol den viktigste arsenal i Europa. I dag er byen også kjent som hjemmet til verftene i Navantia. Byen var fødestedet til den spanske general og diktator Francisco Franco i 1892, og ble offisielt kjent som El Ferrol del Caudillo 1938-1982. Det var også fødestedet til grunnleggeren av den spanske sosialistiske arbeiderparti (PSOE), Pablo Iglesias, i 1850.

I ti år har den galisiske byen Ferrol hatt en egen norsk koloni fra sjøforsvaret. Verftet der – Navantia – har bygget fem norske fregatter. Et gigantisk industrielt samarbeid mellom Norge og Spania. Den siste fregatten er nå nesten klar for overlevering, og den norske kolonien skal derfor avvikle seg selv om noen måneder.

Trenger du leiebil til ditt opphold i El Ferrol er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Coruna. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra A Coruna Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Ferrol.

Kart El Ferrol