Leiebil Cuenca

Leiebil Cuenca i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Cuenca.

Søk og bestill din leiebil i Cuenca


Leiebil Cuenca

Leiebil Cuenca
Leiebil Cuenca
Cuenca er en by i den autonome regionen Castilla-La Mancha i sentrale Spania. Det er hovedstaden i provinsen Cuenca. Cuenca ligger over en bratt spore, der bakkene ned i dype juv av Júcar og HUECAR elver. Klimaet i Cuenca er typisk kontinental Middelhavet av Spanias “Meseta”. Vintrene er relativt kalde, men somrene er ganske varme i løpet av dagen med sporadiske kjølige netter. Våren og høsten sesonger er korte, med behagelige temperaturer på dagtid, men med ganske kalde netter på grunn av sin høyde fra 956 meter over havet opp til 1000 meter i den gamle bydelen.

Cuenca har en fantastisk katedral fra 1200-tallet og huser også det Spanske Nasjonalmuseet for abstrakt kunst. Provinsen har slitt med anseelse, og politikere i Madrid har i hundrevis av år neglisjert området, provinsen har blitt ansett som uinteressant. Går man rundt i gamlebyen, kan man fortsatt den dag i dag se spor av århundrer med fattigdom. På 1800 tallet nedla Kong Carlos IV forbud mot tekstilindustri i byen, etter flere år med dårlig drift. Først på 1960-70 tallet begynte byen å oppleve nye tider med vekst, og har i dag over 50.000 innbyggere. Nå bygges det både lyntog og nye motorveier i provinsen og fremtidsutsiktene er lyse.

Cuenca satser mye på aktiv tursime og vil bruke sin grønne natur, flotte fjellformasjoner og årstidene som argument for å komme til provinsen. Her finner du aktive opplevelser som fjellklatring, rafting og mountainbike. Naturen inviterer til rolige vadreturer og hundrevis av Casa Rural som med sine særegenheter og tradisjoner står klar til å ta i mot gjester fra inn- og utland. Hvis du vil bo spennende, har provinsen en ”Parador”, et eksklusivt gammeldags hotell som er bygget i et kloster fra 1600 tallet.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Cuenca er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Madrid. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Madrid Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Cuenca.

Video CuencaKart Cuenca